Görüştüğüm kişi sanırım beni beğenmedi. Sizce doğru mu yaptım?

20 fotoğraf atan biri seni beğenmiştir hatta biraz fazla beğenmiştir.
Ama öyle olsa nezaketen de insan bir iltifat etmez miydi. İşte aa ne kadar hoşsun tatlısın vs şeklinde. Önceki ilişkilerimde hep böyle olmuştu. Bu sefer aa merhaba demesi peşinden de "bak ben boydan atmışım insan boydan atar de mi" yazması bana hiç beğendiğini hissettirmedi.

Ama öyle olsa nezaketen de insan bir iltifat etmez miydi. İşte aa ne kadar hoşsun tatlısın vs şeklinde. Önceki ilişkilerimde hep böyle olmuştu. Bu sefer aa merhaba demesi peşinden de "bak ben boydan atmışım insan boydan atar de mi" yazması bana hiç beğendiğini hissettirmedi.

Kimse beğenmedi bir kadına 20 tane fotoğraf atmaz. Sadece nasıl davranması gerektiğini bilmeyen biri.

Tanışma şekliniz aşırı saçma. Önce birbirinizi görmeniz beğenirseniz konuşmanız gerekirdi.
Ayrıca fazla kompleksli olduğunuzu düşündüm ben. Adamın dediği kötü bir şey yok

Adamın tavırları laubali okay ama yani siz de bir garipsiniz tabii ki boydan isteyecek kim kimi görmeden ilişkiye başlıyor belki aşırı kilolu veya aşırı zayıfsınız ve sadece yüzünüzü attınız adamın bu konuda kriteri olabilir belirli bir tipi beğeniyor olabilir. Ki arkadaşınıza sizi sordugu zaman Instagram‘da gösterilir bence. 15 dakika çok kısa bir süre yeni tanışan biri için ona fotoğraftan sonra yapması size öyle hissettirmiş ama ben sizi çok takıntılı buldum

Anlamadığım şey, size aracı olan sizi göstermeden mi olmuş bunlar? Aynı durumda ben olsam önce arkadaşıma kızı, kıza da arkadaşımın resmini gösterirdim. Bu çağda çok olağan şeyler bunlar. Instagram diye bir platform var ve muhtemel ikinizinde vardır.

Bekar olsam yani görmekte isterim merhaba demeden önce. Karakter tabii ki önemli ama ilk etkileşim görselden oluyor. Başlangıcı bir tuhaf olmuş zaten.

I
Off ya bunları sen mi diyorsun ve herkese beğenmedim atiyorsun şimdi beni konuşturma bebem :KK66:
Neyse konu sahibi adam gayet beğenmiş ama siz baya bi özgüvensiz davranmışsınız nerden anladın beğenmediğini adam senden foto isteyip durmuş kendide atmış insan beğenmediği birine bu kadar yazıp foto atar mı 15dk cevap vermemiş miş asıl siz fotolarinı açmayarak ne yapmaya çalıştınız
Bakış açınıza saygı duyuyorum elbette ama ilk flörtüm değil daha önce de erkek arkadaşım flörtüm vs olmuştu ve ilk tepkide hani beğenen erkeğin ne tepki vereceğini az çok biliyorum diyelim. Siz benden daha olgunsunuz illa ki siz de bilirsiniz. Hadi beğenmeyi geçtim bari nezaketen aa ne tatlısın falan der belki insan. Aa merhaba demesi peşinden de direkt "ben boydan atmışım insan boydan atar di mi" demesi bana dürüst olmak gerekirse yüzünü beğenmedim ama bir fiziğini de göreyim gideri var mı acaba düşüncesine sahipmiş gibi hissettirdi. Doğrudur yanlıştır ama neticede kötü hissettim o da pek sorgulamadı zaten.

Anlamadığım şey, size aracı olan sizi göstermeden mi olmuş bunlar? Aynı durumda ben olsam önce arkadaşıma kızı, kıza da arkadaşımın resmini gösterirdim. Bu çağda çok olağan şeyler bunlar. Instagram diye bir platform var ve muhtemel ikinizinde vardır.

Bekar olsam yani görmekte isterim merhaba demeden önce. Karakter tabii ki önemli ama ilk etkileşim görselden oluyor. Başlangıcı bir tuhaf olmuş zaten.
Benim instagramım yok. Whatsappta bir profilim vardı onu görmüş sanırım tanışmak istemiş ama onu ilk etapta çeken mesleğim, arkadaşımın hanım ve tatlı bir kız olduğumu söylemesi bir de yaşım olmuş sanırım. Çünkü kendisinden küçük olsun istiyormuş beyefendi hayatındaki kızın.

İyi de siz istememişsiniz o da anlayışla karşılamış niçin yeni tanıştığınız birinden ısrarcı olmasını , davranışınızın ardındaki nedeni merak etmesini istiyorsunuz ki.Bu ancak iyi bir tanışmadan sonra bitirmek istediğinizde olur , olursa bence.Sürekli Fotoğraf atması bence de rahatsız edici.Hem de boydan at ne 😁

X