Görümsularla anlaşamıyoruz

Bu kadar hassassanız üç kız kardeşi olan adamla evlenirken üç kere düşünmeliydiniz. Bir de kv var dört.
Ağlamayın üzerinize gelirler. Onlar kardeş tabi ki konuşacaklar.
ben de 5 görümsu var konu sahibinin deyimiyle.eşime kızınca onlara şikayet ederim taktik bile verirler eşimin dedikodusunu yaparız bir güzel

Bendede 3 tane görümce var yani yasak elma dizisindeki Şahika×3 gibiler . 8 Yıldır evliyim ilk 2 yıl birlik olup benimle uğraştılar. benimde eşim uyarmiştı benim kardeslerim iflah olmaz yüz verme mesafeli ol kafan rahat olsun demişti. benimle basedemeyince 6 yıldır birbirlerini yiyorlar .

Beybisu keşke eşin sana onları takma diyeceğine, onlara önce bir uyari geçseydi de daha düzgün davranışlar sergileselerdi

ben de 5 görümsu var konu sahibinin deyimiyle.eşime kızınca onlara şikayet ederim taktik bile verirler eşimin dedikodusunu yaparız bir güzel
Benim de 3 tane var, yanlarında kocamı şikayet ediyorum, biraz daha gazlasam döverler bile.

Eşinizin kardeşleriyle olan konuşmasını hazmedememeniz niye ki? Onların arasında bir sorun yok anladığım kadarıyla. Sizle araları bozuk diye eşiniz de konuşmamak zorunda değil. Bu yüzden eşinizden soğuyorsanız kendinizi sorgulayın eşinizi gerçekten seviyor ve değer veriyor musunuz diye..

Ya benim top 10 da 1.sıramda belki hatırlarsiniz bir kızcağız vardı karnına kurdale bağlayip hamilelik haberi vermek isteyen. Hatta karnindaki bebegi balkona falan çıkariyordu. Allah im onun üstüne tanımam beynim yanmişti gece gece

o fake ve erkek çıkmamışmıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…