Görümsularla anlaşamıyoruz

Yapılabilecek şeyleri yapmışsınız, numaralarını silmişsiniz, görüşmeyi minimumda tutacaksınız yapabileceğiniz bu. Eşiniz yapmanız gerekeni evlenmeden önce söylemiş zaten, “hiç takma” demiş. “Eşimin görüşmesine dayanamıyorum” filan deme hakkına sahip değilsiniz. Bu konuda ona asla karışamazsınız. Kendiniz görüşmeyebilirsiniz ki yapıyormuşsunuz da zaten başka yapabileceğiniz bir şey yok. Biraz görümce çekiştiresiniz var galiba.

Görüm su mu Türkçe harıka bir dildir.Muhattap olma

valla bende o hevesle girdim aslinda ama topraam cavidan genelde nickinin sonuna 58 koyuyor

Tek sıkıntı senın gorumsularda degıl, kocansu da sıkıntılı bir tip.

Ablamlar patavatsızdır bisey derlerse takma diyene, ablanlara agresif oldugumu soyle patavatsızlık yapmaktan geri dursunlar cunku benim duymazdan gelme takmama ozellıgım malesef yok deseydin keske

Valla üyesucum kocan gelip sana ablalarım patavatsızdır sen takma diyeceğine patavatsızlıklarınızı karıma yaparsanız hiç iyi olmaz diye onlarla konuşaydı usulünce hiç bunları yaşamazdın. Olan olmuş hassasım bilmemne demeden takmayacaksın o zaman

düğünden bir gün sonra en büyük görümcem senden önce eşinin peşinde kimler koştu gibi bir cümle söyledi saatlerce ağladım,
Görümsu hususunda arkadaşlar gerekli şeyleri söylemişler zaten.

Ben de ekleme yapayım; gereksiz gereksiz ağlamayın.

Valla onlarlada böyle konuşuyorsanız gıcık olmalarına şaşırmadım görümsu ne yahu balayına gıdememek nıye görümcelerinin suçu niye kocanı sorgulamıyorsun onu hiç anlamadım. Kocalara laf yok onlar hep özünde iyi insandır. Bu arada konuşmalarına görüşmelerinede karışma gibi haddiniz zaten hiç yok siz görüşmezsiniz olur biter.

Gelinsu'cum şimdi konuya ciddi bir yorum yapmak gerekirse, balayına gitmeme sebebiniz gelenekler değil eşiniz.

Görüncenin kardesi içinsenden önce kimler kimler peşinden koştu lafına saatlerce ağladığıniza göre otu, çöpü büyütüyorsunuz. Böyleyse daha çok işiniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…