- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
İyi niyetli düşünmek istiyorum, kız kardeşinden dolayı saçmaladığını düşünmeye çalışıyorum. Umarım birkaç güne düzelir.Bilmiyorum karı-koca ilişkisidir o yüzden sanki yangına körükle gider gibi de yazmak istemiyorum lakin herkes gibi namusum şerefim kırmızı çizgim, babam da olsa ağzının payını veririm, ben olsam telefonumu eline verir al istediğin gibi kurcala ama bil ki bu tavrın seni bende bitirdi deyip giderdim.
Üstelik bu damat diğer damadı alıp geneleve gitmişlerdi birkaç sene önce.Olsun evliyken başında herif var en azından
Bunlar hiiiç sıkıntı değil, damatlar kardeşlerini evden atmadığı sürece hallolmayacak şey yokÜstelik bu damat diğer damadı alıp geneleve gitmişlerdi birkaç sene önce.
Bütün herkes biliyordu bu rezilliği ama yine de evli kalmayı tercih ettiler.
Kocasını aldatması.Görümcenizin hatası ne ben onu anlamadım şimdi?
Amaan ben orayı kaçırmışım. Bunlar karı koca birbirini aldatıyor yaniKocasını aldatması.
Kardeşiyle arasındaki mevzu zaten beni ilgilendirmiyor, bana sergilediği tavır sinir bozuyor.Bence adama çok yüklenmişsiniz. Napsın kardeşini dövsün mü? İlişkini bitir demiş işte. İki tarafta suçlu olduğu için kime yüklensin. Al birini vur ötekine. Boşanmayacam diyen kardeşine illa boşan dese sorumluluğunu da almak zorunda hissedecek abi olarak. Buna gücü var mı? Kardeşine tepki verse diğeri de şerefsiz, damada tepki verse aynı haltı kız kardeşi de yiyor. Abi ne yapabilir ki?
Yok size yazmadım. Genel olarak yüklenilmiş bu konuda.Kardeşiyle arasındaki mevzu zaten beni ilgilendirmiyor, bana sergilediği tavır sinir bozuyor.
Size bunu yazmıştım.Çok yakınından şahit olunca kafası karışmıştır. Açık açık söyle bence, saçmalama istersen daha fazla diye. Tepki verseniz de yine o kafa karışırdı bence. Kaybetmekten korktu demek ki.
Eşinizin kafası güzelmiş. Güle güle kullansın.Damada kızdı, kız kardeşine karşı çok sakin davrandı. Kız kardeşi boşanmayacağız deyince, iyi olmuş çocukların mağdur olmasın dedi eşim.
Sizde sende çok sakin karsilamisssin deseydiniz.Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.
Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.
Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.
O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
tepkinizin sakinliğinden siz de aynı şeyi yapıyorsunuz ya da kardeşiyle zaten konuşmuşsunuz da eşinize söylemediniz sandı sanırım, ki böyle durumlarda kendilerini hararetle savunmaya geçenler suçludur genelde :) telefonunuzu kontrol edecek kadar güven duymaması tuhaf..Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.
Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.
Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.
O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
Evet aynı cümleyi kurdum sen benden daha sakin karşıladın dedim. Ki gerçekten öyle taktik bile verdi kendisini nasıl koruyacağına gizleyeceğine dair.Sizde sende çok sakin karsilamisssin deseydiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?