Görümcemin hatası, kocamın imâsı

Yani eşinizin tavrı tabi ki saçma ama ben olsam "eşi aldatıyor diye aynısını yapması gerekmezdi, keşke ayrılsaydı da ondan sonra hayatı devam etseydi" falan diye tepki verirdim. Belki eşiniz de böyle bir şey bekledi sizden

Çok yakınından şahit olunca kafası karışmıştır. Açık açık söyle bence, saçmalama istersen daha fazla diye. Tepki verseniz de yine o kafa karışırdı bence. Kaybetmekten korktu demek ki.

Acaba bu durumu sizin daha önceden bildiğinizi düşünmüş olabilir mi ?

Bunun kizkardesi, kocasi aldattigi icin, kocasini aldatmis.
Kisi kendinden bilir isi.
Bugüne kadar boyle bir suphe yokken sizden supheleniyorsa, acaba kendi karistirdigi birseyler olabilir mi?
Bir abinin bu kadar genis olmasi anormal.
Adam kendi normal değil zaten baksanıza. Ödü patlıyor eniştenin kulağına gider boşar başına atar çoluk çocuğu diye.

Yani kondurmak istemiyorum ama galiba şöyle düşündü benim kız kardeşim yaptıysa, el kızı ....
Began umarım eşiniz böyle düşünmemiştir çok aşağılayıcı bir düşünce çünkü, kesinlikle hakaret sayarım bu düşünceyi.
Eşinizin telefon kontrolü devam ediyorsa rahatsızlığınızı dile getirin, konu senin kardeşin olunca fazla yorum yapmıyorum çünkü ne zaman içimden geçeni söylesem kötü olan ben oluyorum, eğer sakin yaklaşımım, seni benimle alakalı başka düşüncelere itiyorsa da hakaret sayarım deyin bence.

Adam kendi normal değil zaten baksanıza. Ödü patlıyor eniştenin kulağına gider boşar başına atar çoluk çocuğu diye.
Kız nasıl yakalanmaz diye tavsiye vs. vermiş.
Yani aldatma konusunda açık görüşlü desek bunlara bakarak, karısını takip etmesine bakarak diyemeyiz.

Bu adam o zaman da "Boşansın da iyice ortalığa mı düşsün kızkardeşim, sen ne demeye çalışıyorsun ?" derdi . Hoş bu kadarını demez onu da kafasında kurar dururdu çünkü sinsi.

Bunun kizkardesi, kocasi aldattigi icin, kocasini aldatmis.
Kisi kendinden bilir isi.
Bugüne kadar boyle bir suphe yokken sizden supheleniyorsa, acaba kendi karistirdigi birseyler olabilir mi?
Bir abinin bu kadar genis olmasi anormal.
Açıkçası bugüne kadar hiç öyle şüpheli bir davranışı olmadı ama insanoğlu belli olmaz.

Bu yorumu yaptım zaten ama eşim daha fazla nasıl bir tepki bekliyordu benden bilmiyorum.

Dün bu konuşmayı yaptık ama yine telefonuma bakışını yakaladım. Bilmiyorum ne olacak.

rabbim sen bana ssabır ver. aynısını bi kadın yapsa ruh hastası diye tefe koyarlar. dediginizde haklısınız napmanızı bekliyo var o.. diyerek küfür kıyamet tepki gidip görümceyi tartaklama enişteye hakaretler. kocanızın psikolojisi normal değil. şaka gibi ya ne tipler var

Dün bu konuşmayı yaptık ama yine telefonuma bakışını yakaladım. Bilmiyorum ne olacak.
Bilmiyorum karı-koca ilişkisidir o yüzden sanki yangına körükle gider gibi de yazmak istemiyorum lakin herkes gibi namusum şerefim kırmızı çizgim, babam da olsa ağzının payını veririm, ben olsam telefonumu eline verir al istediğin gibi kurcala ama bil ki bu tavrın seni bende bitirdi deyip giderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…