Görümcemin hatası, kocamın imâsı

Siz de onun telefonumu kurcalayın. Kardeşine yakalanmama taktiği veren adama da güvenilmez
Açıkçası ikimizin de telefonları ortadadır. Ama bu kadar rahatlık farklı sonuçlara yol açar mı bilmiyorum.

Görümcemle samimiyetim yok. O abisine yani eşime anlatmış. Eşim de bana anlattı.

Benim telefonum her zaman ortada zaten. İstediği zaman açıp bakabilir ki bunu kendisi de biliyor. Herhalde bu mesele yüzünden kafayı yedi, düzelir diye umuyorum.

Görümcemle samimiyetim yok. O abisine yani eşime anlatmış. Eşim de bana anlattı.
O zaman direkt sizin de aynı şeyi yaptığınızdan şüphelenmeye başlamış ki bu çok daha kötü..

Siz karışmamak ve kötü olmamak adına yorum yapmamışsınız eşiniz siz sakin karşılayınca durumu normal karşıladığınızı düşündü ve şüphe duymaya başladı iyi içi kemirsin dursun ..
kendi kardeşine eniştesine baksın

E boşansınlar ?

Güven duygusu sarsılmıştır duyduklarından dolayı ama sizinle alakası olduğunu düşünmüyorm acaba benim başıma da gelir mi korkusu oluşmuştur. Normal bi tavır değil ama bazen her insanda oluyo zamanla geçecektir

Sizin tepki vermemenin de gerçekten enteresan.
Yakıp yıkmazsınız elbette ama üzerine hayırlısı olsun diye de kapanmaz ya mesele.

Kocanızın davranışları da ayrı tuhaf.
Karşınıza alın konuşun tepki versem başka mesele çıkarırdın o yüzden sakin karşılamayı makul buldum sense bunu saçma sapan anlayıp paronayakça davrandın vb...

Ben de böyle umuyorum.

Her şeyi unutup karı koca boşanmamaya karar vermiş deyince buna daha çok şaşırdım çünkü cinselliğin de yaşandığı bir aldatma bence boşanma ile sonuçlanmalıydı. Kararı duyunca hayırlısı olsun dedim. Bunlar da ne genişmiş desem bu laf eşimi de kapsıyor.

Eşinizin ailevi konularında çok müdahil olmak istememenizi anlarım ama yine de verdiğiniz cevap çok ilginç.

Allah hidayet nasip etsin, üzücü falan denir nihayetinde.
Eee iyi ikisine de hayırlı olsun ne demek ! ?
Karışmayacağım derken normal bulmuşsunuz.

Eşinizin de gücü size yetiyor
Kardeşine gösteremediği tepkiyi öfkeyi bir yerden çıkarması lazım , hem bu durum
Hem de verdiğiniz tepkisizlik, durumu normal bulma
Oklari size çevirtmiş.

Çok yersiz bir tutum elbet ama insanoğlu işte çeşit çeşit

İletişiminizi daha sağlıklı hale getirirseniz
Çözülecektir aranızdaki huzursuzluk.

Bu tepkisizlik ve uzak duruşun başka şeylerden kaynaklandığı belli zaten.
Karı koca olarak ağız tadıyla paylaşım yapamayacak duruma gelinmiş, bence bu olay/durum bahanesiyle eşine bunu söyleyebilirsin, saçma sapan şeylerin peşine düşmek yerine esas sebebi belki düşünür de anlar.

Hiç negatif yorum yapmadan durmayı iyi basarmissiniz.
Ben de eş ailesi ile mesafeliyim ama böyle bir durumu bana anlatsa idi esim yuhlardim
Hatta onların dayısının oğlu evlendi şimdi boşanma aşamasında gelin hakime neler neler anlatmis bayağı olmayan ve normal kabul edilmeyecek şeyler ağzım açık dinledim ve oha dedim
Bayağı şok gecirmistim.
Siz nötr davranmissiniz.

Görümcem kocasının geneleve gitmesini affetmiş daha önce, başka kadınla olan ilişkisinden haberdar. Kendi gidip başkasıyla beraber oluyor. Hangi birisine laf edeyim?

Ne diyeyim? Ne kadar geniş bir ailesiniz mi diyeyim? Boşanmamaya karar vermişler, hayırlı olsun dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…