• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin hatası, kocamın imâsı

Görümcem kocasının geneleve gitmesini affetmiş daha önce, başka kadınla olan ilişkisinden haberdar. Kendi gidip başkasıyla beraber oluyor. Hangi birisine laf edeyim?

Ne diyeyim? Ne kadar geniş bir ailesiniz mi diyeyim? Boşanmamaya karar vermişler, hayırlı olsun dedim.
Aslında alttan alta sizinkinde de bir ima var ama esinizin işine gelmemiş.
Aman siz zaten bu adamla kaç kere boşanma aşamasında geldiniz.
Ayrı hayatlar yaşıyoruz demistiniz ayni evin içinde.
Şartlarınızin olgunlaşmasını vs bekliyordunuz.
Ne yaparsa yapsin telinizin bakılmasindan rahatsız oluyorsanız da tuş kilidi koyun.

Konu sahibesi daha değişik tepki verseymiş diyenlere cevap veriyorum, ne deseymiş yani yani kardeşin de k.hpe olmuş enişte de g.vat olmuş hayırlı olsun geceler yansın mı deseymiş :sampiyon: Kocanın kendi kardeşi kendi uğraşsın kardeşiyle konu sahibesini illgillendiren bir durum yok, k.hpe olduysa da oldu konu sahibesi ne yapsın dizlerini mi dövsün:bicak:

Konu sahibesi daha değişik tepki verseymiş diyenlere cevap veriyorum, ne deseymiş yani yani kardeşin de k.hpe olmuş enişte de g.vat olmuş hayırlı olsun geceler yansın mı deseymiş :sampiyon: Kocanın kendi kardeşi kendi uğraşsın kardeşiyle konu sahibesini illgillendiren bir durum yok, k.hpe olduysa da oldu konu sahibesi ne yapsın dizlerini mi dövsün:bicak:
Yani görümcesinin derdiyle dertlenmeyen gelin de ne bileyim... :110: Oysaki buralarda herkes görümcesini bala yatırır, pekmeze bular. :KK53:

B Began Allah senin yardımcın olsun arkadaşım.Görümce marjinallikte duayen olmuş bir de gidip kardeşine sex arkadaşını anlatmış..eşin bunları dinleyip gelip seni huzursuz edecek davranışlar içine girerek ağır saçmalıyor.En sonunda sana "mayası bozuk olan sizsiniz ..beni kendinizle karıştırmayın" dedirtecek belki o zaman rahatlar😡

Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.

Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.

Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.

O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
Ne değişik hayatlar 🤦🏼‍♀️

Yani bunları söylememe bile gerek yok herkes neyin ne olduğunu biliyor.

B Began Allah senin yardımcın olsun arkadaşım.Görümce marjinallikte duayen olmuş bir de gidip kardeşine sex arkadaşını anlatmış..eşin bunları dinleyip gelip seni huzursuz edecek davranışlar içine girerek ağır saçmalıyor.En sonunda sana "mayası bozuk olan sizsiniz ..beni kendinizle karıştırmayın" dedirtecek belki o zaman rahatlar😡
Geçici bir durum olduğunu düşünüyorum. Eğer kalıcı olursa zaten bana başka çare bırakmayacak.
Amiiinnnnn.

Valla genel olarak insanların özel hayatlarına başkalarına bir zarar vermiyorlarsa karışılması saçma zaten. Herkes kendi işine kendi ilişkisine bakmalı. Ahlak bekçiliğinin bir anlamı yok. Ortak rıza çerçevesinde verilen kararlar 3.partileri bağlamaz

Şimdi fesatlık yapmak istemiyorum ancak; görümceniz, kocası aldatınca ilişki yaşamaya başlamış başkasıyla. Eşiniz de, siz bu olayı normal karşılayınca şüpheleniyor. Yani bu durumda eşiniz, sizin de eğer aldatılırsanız, karşılığında eşinizi aldatabileceginizi düşünmüş olmalı. Çünkü olay bu şekilde. E kendisi aldatmıyorsa sizden niye şüphe ediyor ? Düşündüğümü anlatmaya çalışırken kendi kafam yandı bu arada. Kelimelere dökemedim 🥲

olayı nereden nereye bağlamış eşiniz 😑
sen beni bacınla karıştirdin heralde derdim direk
Konuştum bunu. Yok öyle bir şey, ben sana güveniyorum dedi. Bakalım davranışları normale dönecek mi?

Vay orospu deseydin keşke :) gam yemezdin. Cool olmayi bırakın ya :KK70:
Coolluktan değil. Sonuçta onların aile meselesi, beni ilgilendirmez ki. Ben dış kapının mandalıyım.

Konuştum bunu. Yok öyle bir şey, ben sana güveniyorum dedi. Bakalım davranışları normale dönecek mi?
ben bunu anlamıyorum ya evinde aynı anadan olma beraber büyüdügü çocuga ( kardeşine) ailecek dogruyu ögretememisler gelip evdeki kadından hınç çıkarip sacma sacma suphelenmeler.
kişi kendinden bilir işi dedikleri olayin örnegi resmen eşiniz.
içinden şey diyor heralde bacım yaptiysa herkes yapar

Coolluktan değil. Sonuçta onların aile meselesi, beni ilgilendirmez ki. Ben dış kapının mandalıyım.
Normalde öyle de insan eşiyle baya relax konuşmaz mi :) vala ben de isgillenirdim yorum yapmayan bir eşten. Sinsi gibi robot gibi.

Normalde öyle de insan eşiyle baya relax konuşmaz mi :) vala ben de isgillenirdim yorum yapmayan bir eşten. Sinsi gibi robot gibi.
İstediğini söyleyen istemediğini işitir.
İçimden geçenleri söylemedim, yine suçlu oldum.

Genel anlaşılamamış olay, birbirlerini aldatmıyorlar açık ilişki yaşıyorlar. İki taraf da biliyor yani saklamıyorlar. Böyle yaşayan çok insan var özellikle çocuğu olup aile hayatını bızmak istemeyen ama evli olduğu kişiye de cinsel çekim hissetmeyen çift sayısı tahmininizden çok fazla. Onaylarsınız onaylamazsınız ayrı konu ama bu da bir ilişki biçimi ve Türkiye’de de inanılmaz yaygın.

Kk da hemen her gün yeni bir genelleme okur olduk.

"Türkiye' de de inanılmaz yaygın" demişsiniz. Somut kanıt , sayısal veri mevcut mu ?

Kk da hemen her gün yeni bir genelleme okur olduk.

"Türkiye' de de inanılmaz yaygın" demişsiniz. Somut kanıt , sayısal veri mevcut mu ?
Şeyden bahsediyor olabilir. Esra Erol ve Müge Anlı'ya gelen birtakım insanlar vardı ya hani. Hatta çoğu kişi İç Anadolu'da neler olmuş diye şaşırmıştı.

Eşim kardeşiyle konuşmuş. Henüz boşanmayı düşünmüyorlarmış. Senin benimle derdin ne dedim, ben sana güveniyorum diyor ama davranışları sinir bozucu.
Sizinle ugrasacagina gitsin kiz kardesiyle ugrassin bence bosanmadan bi iliski baslamis ve kiz kardeşide onun namusu sayilir. Bir kadina yakismiycak bi durum. Adam zaten terbiyesiz ahlaksiz serefsizmis

Şeyden bahsediyor olabilir. Esra Erol ve Müge Anlı'ya gelen birtakım insanlar vardı ya hani. Hatta çoğu kişi İç Anadolu'da neler olmuş diye şaşırmıştı.

Onların hiç birinde "açık ilişki" yaşama durumu yok ki. Programın birinde olayın sonucunda ölenin katili aranıyor ; öbüründe hayatından endişe edilen eş aranıyor. Kayıp eş kadınsa ve bir başka adamın yanında bulunursa da çoğunlukla DNA testi isteniyor ve olay boşanmayla sonuçlanıyor.

Back