• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin hatası, kocamın imâsı

Siz de onun telefonumu kurcalayın. Kardeşine yakalanmama taktiği veren adama da güvenilmez
Açıkçası ikimizin de telefonları ortadadır. Ama bu kadar rahatlık farklı sonuçlara yol açar mı bilmiyorum.

tepkinizin sakinliğinden siz de aynı şeyi yapıyorsunuz ya da kardeşiyle zaten konuşmuşsunuz da eşinize söylemediniz sandı sanırım, ki böyle durumlarda kendilerini hararetle savunmaya geçenler suçludur genelde :) telefonunuzu kontrol edecek kadar güven duymaması tuhaf..
Görümcemle samimiyetim yok. O abisine yani eşime anlatmış. Eşim de bana anlattı.

Valla bence boşanmamaları isabetli karar olmuş. En azından gidip de başkalarının başlarını yakmazlar. Tencere kapak olmuşlar. Kocanız bi daha böyle bi kontrole yeltenirse ağzının payını verin bence. Ben olsam pek sakin karsilayamazdim sanırım 🙄 tabi siz yine sakin sakin konuşabilirsiniz 😁
Benim telefonum her zaman ortada zaten. İstediği zaman açıp bakabilir ki bunu kendisi de biliyor. Herhalde bu mesele yüzünden kafayı yedi, düzelir diye umuyorum.

Siz karışmamak ve kötü olmamak adına yorum yapmamışsınız eşiniz siz sakin karşılayınca durumu normal karşıladığınızı düşündü ve şüphe duymaya başladı 🤣 iyi içi kemirsin dursun ..
kendi kardeşine eniştesine baksın

Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.

Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.

Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.

O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
E boşansınlar ?

Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.

Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.

Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.

O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
Güven duygusu sarsılmıştır duyduklarından dolayı ama sizinle alakası olduğunu düşünmüyorm acaba benim başıma da gelir mi korkusu oluşmuştur. Normal bi tavır değil ama bazen her insanda oluyo zamanla geçecektir

Sizin tepki vermemenin de gerçekten enteresan.
Yakıp yıkmazsınız elbette ama üzerine hayırlısı olsun diye de kapanmaz ya mesele.

Kocanızın davranışları da ayrı tuhaf.
Karşınıza alın konuşun tepki versem başka mesele çıkarırdın o yüzden sakin karşılamayı makul buldum sense bunu saçma sapan anlayıp paronayakça davrandın vb...

Güven duygusu sarsılmıştır duyduklarından dolayı ama sizinle alakası olduğunu düşünmüyorm acaba benim başıma da gelir mi korkusu oluşmuştur. Normal bi tavır değil ama bazen her insanda oluyo zamanla geçecektir
Ben de böyle umuyorum.

Sizin tepki vermemenin de gerçekten enteresan.
Yakıp yıkmazsınız elbette ama üzerine hayırlısı olsun diye de kapanmaz ya mesele.

Kocanızın davranışları da ayrı tuhaf.
Karşınıza alın konuşun tepki versem başka mesele çıkarırdın o yüzden sakin karşılamayı makul buldum sense bunu saçma sapan anlayıp paronayakça davrandın vb...
Her şeyi unutup karı koca boşanmamaya karar vermiş deyince buna daha çok şaşırdım çünkü cinselliğin de yaşandığı bir aldatma bence boşanma ile sonuçlanmalıydı. Kararı duyunca hayırlısı olsun dedim. Bunlar da ne genişmiş desem bu laf eşimi de kapsıyor.

Eşinizin ailevi konularında çok müdahil olmak istememenizi anlarım ama yine de verdiğiniz cevap çok ilginç.

Allah hidayet nasip etsin, üzücü falan denir nihayetinde.
Eee iyi ikisine de hayırlı olsun ne demek ! ?
Karışmayacağım derken normal bulmuşsunuz.

Eşinizin de gücü size yetiyor 🥴
Kardeşine gösteremediği tepkiyi öfkeyi bir yerden çıkarması lazım , hem bu durum
Hem de verdiğiniz tepkisizlik, durumu normal bulma
Oklari size çevirtmiş.

Çok yersiz bir tutum elbet ama insanoğlu işte çeşit çeşit 🤷🏻‍♀️😊

İletişiminizi daha sağlıklı hale getirirseniz
Çözülecektir aranızdaki huzursuzluk.

Şaşırdım ama öyle çok büyük tepki vermedim. Çünkü beni ilgilendirmiyor eşimin ailesi. Çünkü ben aşırı tepki versem veya yol göstersem beni fesatlıkla suçluyorlar. Daha önce birkaç kez yaptılar bunu.
Bu tepkisizlik ve uzak duruşun başka şeylerden kaynaklandığı belli zaten.
Karı koca olarak ağız tadıyla paylaşım yapamayacak duruma gelinmiş, bence bu olay/durum bahanesiyle eşine bunu söyleyebilirsin, saçma sapan şeylerin peşine düşmek yerine esas sebebi belki düşünür de anlar.

Hiç negatif yorum yapmadan durmayı iyi basarmissiniz.
Ben de eş ailesi ile mesafeliyim ama böyle bir durumu bana anlatsa idi esim yuhlardim 😁
Hatta onların dayısının oğlu evlendi şimdi boşanma aşamasında gelin hakime neler neler anlatmis bayağı olmayan ve normal kabul edilmeyecek şeyler ağzım açık dinledim ve oha dedim 😁
Bayağı şok gecirmistim.
Siz nötr davranmissiniz.

Hiç negatif yorum yapmadan durmayı iyi basarmissiniz.
Ben de eş ailesi ile mesafeliyim ama böyle bir durumu bana anlatsa idi esim yuhlardim 😁
Hatta onların dayısının oğlu evlendi şimdi boşanma aşamasında gelin hakime neler neler anlatmis bayağı olmayan ve normal kabul edilmeyecek şeyler ağzım açık dinledim ve oha dedim 😁
Bayağı şok gecirmistim.
Siz nötr davranmissiniz.
Görümcem kocasının geneleve gitmesini affetmiş daha önce, başka kadınla olan ilişkisinden haberdar. Kendi gidip başkasıyla beraber oluyor. Hangi birisine laf edeyim?

Ne diyeyim? Ne kadar geniş bir ailesiniz mi diyeyim? Boşanmamaya karar vermişler, hayırlı olsun dedim.

Back