• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin hatası, kocamın imâsı

Ya Hu!
Konu sizin tepkiniz mi?
Eşinizin gündemi bu mu?
Tavrı, tepkisi çok değişik geldi bana.
Görümceniz ondan değişik.
İnsan oturup abisine nasıl anlatır bunları?

Kocam beni aldattı, vazgeçiremedim, ben de onu aldattım iyi yapmış mıyım abicim? Mi demiş?
Şaşkınım, başka da yorumum yok.

Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.

Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.

Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.

O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
Aşırı tepki vermeyince acaba benim eşim de mi böyle demiştir kesin, ah bu erkekler..

Siz olanlara gerçekten şaşırmadıniz mi

Aa çok saçma cidden.
Görümce ve enişte ikilisi açık ilişki yasamaya başlamışlar sanırım.
Abisi hiçbir şey dememiş mi?

Siz peki ilk kez mi duydunuz?
İlk kez duymanıza rağmen bir aaa falan bile olmamanız sakin karşılamanız beni de bir şok ederdi ama ben reaksiyon insanıyım, ondan olabilir.
Tepkisizliğinize şaşırabilir de şüphelenmesi biraz uç nokta olmuş.
Biz kkda öyşe saçma şeyler okuyoruz ki artık şaşıracak hali kalmamıştır belki konu sahibinin, sanırım ben de çok şaşırmazdım böyle bir şey duysam

Allah Allah. Kardeşine ne tepki verdi peki? Boşanmadan böyle bir ilişki yaşamasını onayladı mı?

Ya da siz de mi onayladınız boşanmadan ilişki yaşamasını? Eşiniz sizinle kardeşini cekiştirmek istemiş sanırım siz de pas vermeyince kuruntu yapmış.
Damada kızdı, kız kardeşine karşı çok sakin davrandı. Kız kardeşi boşanmayacağız deyince, iyi olmuş çocukların mağdur olmasın dedi eşim.
Benim sinirlendiğim nokta bu oldu. Madem boşanmayacaksınız niye anlattın? Eşim tuhaf triplere girdi bu yüzden.

Aşırı tepki vermeyince acaba benim eşim de mi böyle demiştir kesin, ah bu erkekler..
Yani kondurmak istemiyorum ama galiba şöyle düşündü benim kız kardeşim yaptıysa, el kızı ....

Ayyy çok şükür kocişkocukom iyi ki biz böyle değiliz , seni çok seviyorum , sana aşığım , ben hiç böyle şeyler yapmam demenizi beklemiş demek ki 😂
Geçen gün de öyle dedi sana çok güveniyorum ama davranışları öyle demiyor.

Sizin görümcemizle görüşüp daha önceden haberiniz olduğunu düşünüyor olabilir mi? Belki görümcenizle görüştüğünüzü düşünüp neler yazışıyorsunuz diye bakıyor
Onu düşünemez çünkü eşimin ailesinin hiçbir ferdinin bende numarası yok.

Damada kızdı, kız kardeşine karşı çok sakin davrandı. Kız kardeşi boşanmayacağız deyince, iyi olmuş çocukların mağdur olmasın dedi eşim.
Benim sinirlendiğim nokta bu oldu. Madem boşanmayacaksınız niye anlattın? Eşim tuhaf triplere girdi bu yüzden.
Eşinizin tavrı çok rahatsız edici gerçekten.
Olayın sizle alakası yok, bir tepkisizlik üzerinden böyle davranması acayip.

Ya Hu!
Konu sizin tepkiniz mi?
Eşinizin gündemi bu mu?
Tavrı, tepkisi çok değişik geldi bana.
Görümceniz ondan değişik.
İnsan oturup abisine nasıl anlatır bunları?

Kocam beni aldattı, vazgeçiremedim, ben de onu aldattım iyi yapmış mıyım abicim? Mi demiş?
Şaşkınım, başka da yorumum yok.
Evet ben de görümcemden çok eşimin tavrına şaşkınım. En azından boşanmaya ikna eder diye düşünüyordum ama nasıl yakalanmayacağına dair taktikler verdi. Sonra da bu ilişkiyi mutlaka bitir devam etmesin dedi.

Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.

Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.

Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.

O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
images (9).jpeg

Kocanız cidden çok sinsi. Keşke "Eee ne olmuş , yemeyenin malını aha böyle yerler ." deseydiniz. İçinden anırsaydı Allah'ın sinsisi. "Benim soyum mu senin soyun sen düşün." deseydiniz.

Sinsirella . Başıma kalmayın demiyor da.

Eki Görüntüle 3097008
Kocanız cidden çok sinsi. Keşke "Eee ne olmuş , yemeyenin malını aha böyle yerler ." deseydiniz. İçinden anırsaydı Allah'ın sinsisi. "Benim soyum mu senin soyun sen düşün." deseydiniz.
Evet olabilir çünkü damat aramış bayramlaşmaya geleceğim diye eşim de gel buyur demiş. Çok saçma davranıyorsun dedim. Bu tavrın damada cesaret verir, kız kardeşimi istediğin kadar aldat demektir. Ondan sonra vazgeçti damat gelmesin dedi.

Evet olabilir çünkü damat aramış bayramlaşmaya geleceğim diye eşim de gel buyur demiş. Çok saçma davranıyorsun dedim. Bu tavrın damada cesaret verir, kız kardeşimi istediğin kadar aldat demektir. Ondan sonra vazgeçti damat gelmesin dedi.
Çok sinir bozucu şekilde sinsi ve politik bir herif. Kimse ile kötü olmaz böylesi.

Çok sinir bozucu şekilde sinsi ve politik bir herif. Kimse ile kötü olmaz böylesi.
Açıkçası damatla görümceden ben utandım. O yüzden bir araya gelmelerini istemedim. Onların birbirini aldattığını biliyorum ve biz laklak yapacağız. Kaldıramadım bu iki yüzlülüğü.

Ya iyi de durum 1-1 yani. :deli: Niye sadece damada kızıyor?
Ha yani şu an önemli olan boşanmamaları mı? :olamaz: Eşinizin düşünce şekli çoook acayip.
Bir de bunca olayı niye tutup da size yansıtıyor? Sanki aldatan kardeşi değil de sizmiş gibi davranıyor, anlamadım.
Yani genelde aldatan eşler yansıtma yaparlar. Sizin eşinizin kardeş üzerinden yapması epey ilginç.
Yıllar önce ailecek tv izliyoruz, dizide genç bir kız ailesini terk edip evlilik dışı hamile kalıyordu. Benim sevgili babacığımın da öğüt veresi tuttu. Azarla karışık 15 yaşındaki bana "öğüt" vermeye başladı, neden evden kaçmamam gerektiği ile alakalı. En sonunda ben dizideki X değilim yaaa diye ağlayarak odama kaçmıştım. :olamaz:

Back