• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin hatası, kocamın imâsı

Kardesi ne nasil tepki vermezde size doner is ya cok buyuk sacmalik
Agziniza geleni sayin bence sakin davranmayip da saydirsam daha mi iyi olacakti kardesin yiyorsa bir halt o onun problemi olay bana neden yansidi diye kesin bir dille anlatmak gerek

Bilmiyorum karı-koca ilişkisidir o yüzden sanki yangına körükle gider gibi de yazmak istemiyorum lakin herkes gibi namusum şerefim kırmızı çizgim, babam da olsa ağzının payını veririm, ben olsam telefonumu eline verir al istediğin gibi kurcala ama bil ki bu tavrın seni bende bitirdi deyip giderdim.
İyi niyetli düşünmek istiyorum, kız kardeşinden dolayı saçmaladığını düşünmeye çalışıyorum. Umarım birkaç güne düzelir.

aa şaşırmış heralde bir laf etseniz bu seferde kardeşime laf ettin diyecekti canı resmen kavga istiyor
kocam bana bu muameleyi yapsa delirdin mi bu zamandan sonra kurcalamaya başlıyorsun kendine gel derdim

kocanızı tavrını sakin karşılamayın bence hakaret bu tavrı

Üstelik bu damat diğer damadı alıp geneleve gitmişlerdi birkaç sene önce.
Bütün herkes biliyordu bu rezilliği ama yine de evli kalmayı tercih ettiler.
Bunlar hiiiç sıkıntı değil, damatlar kardeşlerini evden atmadığı sürece hallolmayacak şey yok 🥸

Elimin tersiyle bir yapıştırırım bı de yer yapıştırır sorunlu mu ne ? Kaç yıllık eşine bu nasıl bir yakıştırma ya . Eşinizin sorunları mi var Allah akıl fikir versin

Bence adama çok yüklenmişsiniz. Napsın kardeşini dövsün mü? İlişkini bitir demiş işte. İki tarafta suçlu olduğu için kime yüklensin. Al birini vur ötekine. Boşanmayacam diyen kardeşine illa boşan dese sorumluluğunu da almak zorunda hissedecek abi olarak. Buna gücü var mı? Kardeşine tepki verse diğeri de şerefsiz, damada tepki verse aynı haltı kız kardeşi de yiyor. Abi ne yapabilir ki?

Kocasını aldatması.
Amaan ben orayı kaçırmışım. Bunlar karı koca birbirini aldatıyor yani😳 valla size bravo. Ben bu durumda şoklardan şoka girerdim. Söylerdim de. Gördüğünüz gibi insanlar iyilikten nem kapıyor. Siz belki utandırmayayım dediniz ama.. anlayan kim.

Bence adama çok yüklenmişsiniz. Napsın kardeşini dövsün mü? İlişkini bitir demiş işte. İki tarafta suçlu olduğu için kime yüklensin. Al birini vur ötekine. Boşanmayacam diyen kardeşine illa boşan dese sorumluluğunu da almak zorunda hissedecek abi olarak. Buna gücü var mı? Kardeşine tepki verse diğeri de şerefsiz, damada tepki verse aynı haltı kız kardeşi de yiyor. Abi ne yapabilir ki?
Kardeşiyle arasındaki mevzu zaten beni ilgilendirmiyor, bana sergilediği tavır sinir bozuyor.

Kardeşiyle arasındaki mevzu zaten beni ilgilendirmiyor, bana sergilediği tavır sinir bozuyor.
Yok size yazmadım. Genel olarak yüklenilmiş bu konuda.
Çok yakınından şahit olunca kafası karışmıştır. Açık açık söyle bence, saçmalama istersen daha fazla diye. Tepki verseniz de yine o kafa karışırdı bence. Kaybetmekten korktu demek ki.
Size bunu yazmıştım. 🙂

Genel anlaşılamamış olay, birbirlerini aldatmıyorlar açık ilişki yaşıyorlar. İki taraf da biliyor yani saklamıyorlar. Böyle yaşayan çok insan var özellikle çocuğu olup aile hayatını bızmak istemeyen ama evli olduğu kişiye de cinsel çekim hissetmeyen çift sayısı tahmininizden çok fazla. Onaylarsınız onaylamazsınız ayrı konu ama bu da bir ilişki biçimi ve Türkiye’de de inanılmaz yaygın.

Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.

Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.

Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.

O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
Sizde sende çok sakin karsilamisssin deseydiniz.

Uzun bir aradan sonra merhaba hanımlar;
Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum.

Bu bayram görümcem bana yatılı misafir olarak geldi. Abisiyle yani eşimle dertleşmişler. Görümcemin kocası uzun süredir başka bir kadınla ilgileniyormuş. Görümcem elimden geleni yapmış, en sonunda pes etmiş, o da başka bir adamla ilişki yaşamaya başlamış.

Eşim bunları benimle paylaştı. Hiç yorum yapmadım. Herkes için hayırlısı olsun dedim sadece. Eşim bana şöyle dedi; Sen bu durumu niye bu kadar sakin karşıladın?
Ne yapmam gerekiyordu? Kardeş senin kardeşin, damat senin damadın, bana laf söz düşmez dedim.

O günden beri telefonumu kontrol etmeye çalışıyor gizli gizli. Halbuki telefonum hep ortadadır ve şifresini zaten biliyor. Adam paranoyak oldu resmen durduk yerde. Bu olay niye bana patladı anlayamadım.
tepkinizin sakinliğinden siz de aynı şeyi yapıyorsunuz ya da kardeşiyle zaten konuşmuşsunuz da eşinize söylemediniz sandı sanırım, ki böyle durumlarda kendilerini hararetle savunmaya geçenler suçludur genelde :) telefonunuzu kontrol edecek kadar güven duymaması tuhaf..

Valla bence boşanmamaları isabetli karar olmuş. En azından gidip de başkalarının başlarını yakmazlar. Tencere kapak olmuşlar. Kocanız bi daha böyle bi kontrole yeltenirse ağzının payını verin bence. Ben olsam pek sakin karsilayamazdim sanırım 🙄 tabi siz yine sakin sakin konuşabilirsiniz 😁

Sizde sende çok sakin karsilamisssin deseydiniz.
Evet aynı cümleyi kurdum sen benden daha sakin karşıladın dedim. Ki gerçekten öyle taktik bile verdi kendisini nasıl koruyacağına gizleyeceğine dair.

Back