Görümcemin çocuğu haftasonu bizde kalacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
çocuğun suçu ne ki?eşinize kızın.çocuğa da surat asmayın.hem cağırıp hem kötü mü davranacaksınız?yemek yapmak istemiyorsanız dışarıdan söyleyin zaten 1 gün kalacakmış.

Eger evinize gelmesini istemiyorsaniz, eşiniz daha ilk ne zaman bizde kalacaksin diye sordugunda ona uygun bir dille anlatmaliydiniz. Istemediginizi soylemeliydiniz acikca. Adam uzun zaman israrla cagirmis ve belli ki siz istemediginizi soylememissiniz. Esinizin sizin beyninizi okumasini beklemissiniz.

Gorumceniz de cocugu zorla gondermemis. Musait misiniz diye sormus. O an orada da bu hafta uygun degiliz, daha sonra gelsin deseydiniz, yine hic bir sorun olmazdi.

Su sartlarda esiniz ve siz hatalisiniz. Bence kimseye kizmayin. Su asamada esinize gelmesin istemiyorum demeniz de hic guzel olmaz bence. Ama tavsiyem daha sonra bu durumu onunla paylasin. Kendi kendine sizi anlamasini beklemeyin.

Duyanda çocuk sizinle bir yıl kalacak sanır. Bir güncük kalacakmış altı üstü.

İnsanları düşüncesizlikle suçlamışsınız hâlbuki görümceniz sormus müsait misiniz diye. İstemiyorsanız da istemediğinizi söyleyebilin sonradan çocuk gibi sizlanmayın.

Pazar günleri her ayda 4 defa oluyor ya hani planınızı haftaya yapsanız dünya yıkılmaz. Çok geri dönüşü olmayan durumlar haricinde planlar değişir ve ertelenir ne var ki bunda?

Yeni evli olayını bizim kadınlarımız kadar abartan başka bir toplum var mıdır bilmiyorum. Eski konularınızı da düşünürsek 4-5 aylık evlisiniz yeni evlisi mi kalmış artık.

11 yaşındaki çocuklar mükellef sofra beklemez zaten. O kadar büyütmüşsünüz ki içinizde bir tencere yemek yapmak dert olmuş.

Yaşınız da küçük alışırsınız zamanla böyle şeylere. Hayat sizden ve sizin isteklerinizden ibaret değil ve olmamalı da.

esınızle en basta kım olursa olsun cok mecburı saglık gıbı bır sorun olmadıgı surece keyfe cocuk emanet alamam emanet can bu dıye konusmamıssınız tamam kalsın demıssınız

sımdı de vay efendım ne yapcam ne yer demenız cok komık olmus

ayrıca cocugun ne sucu var ona surat yaparım dıyorsunuz gıdın esınıze yapın gucunuz cocuga mı yettı anlamadım kı

sabah duz kahvaltı oglen dayı yegen bırlıkte gıder pızzacıda pızza yersınız aksamda bır corba salata tamam bıttı gıttı cocuk sızden mantı içli kofte beklemez zaten
yasına gore de bır fılm acarsınız bıttı gıttı

o degılde nıye sızde kalsın dıye ısrar edıyor esınız cok tuhaf anası babası kendı evı var mecburı bır durum yok bır ayagı kaysa dusse al basa bela ne geregı var onu da anlamadım

Bu seferlik bisey yapmayin cocuga da bisey demeyin surat asmayin onun sucu yokki.
Esinizle konusursunuz bu son olsun bi daha benden habersiz birini cagirma dersiniz.
Cocugu cok da alistirmayin tabi bu sefer de habire gelmeye kalkar malesef o da sorun olur

Mükemmel gelin olma gibi bir derdim yok sevilmezsem sevilmeyeyim. Sen mükemmel gelinsin heralde çok akıllı çok hamarat, kayınvalidesinin sözünü dinleyen oy oy :)
burdakilerin böyle ahkam kestiğine bakma sorsan kaynanalarına ayda bir giderler bir tabak dahi kaldırmazlar sofradan ben hizmetçimiyim deyip.. Bende sana cocugu alıştırma sakın dedim bu benim kötü yenge oldugum anlamına gelmiyor kötü gelinde. Eşimin yeğenleri beni eşimden cok sever hediyeler alırım tatlılar yaparım ama asla evimde kalmalarını istemem nasıl alıştırsan öyle gidiyor buda benim çizgim cok sükür herkeste beni sever

Hiç düşünmüyorlar derken? Eşiniz teklif etmiş, çocuk kabul etmiş, görümce sizden onay istemiş, siz planı unutup onaylamışsınız. Kim neyi düşünecek ki. Bir gün dünyanın sonu değil. Eşinize kızıp çocuğa surat yaparsanız hem büyük ayıp hem de vicdansizlik edersiniz. Adınız iki günde kötü geline çıkar. Eşinizle de aranız bozulur. Bu haftayı güzelce atlatıp sonrasında eşinizi uyarin.

allah allah ben mı yanlıs okuyorum
ıyıde utanılacak bırsey yapmamıslar kı
esınız sızın planınızı onemsememıs sızde onemsememıssınız kendı planınızı kı o yuzden unutmussunuz sızde onemsememıssınız unutabıldıgınıze gore, dedıgım dedık caldıgım düdük tavrınızdan vazgecın suan yuzde yuz sız haksızsınız su yazdıklarınızla ... esınız sıze sormadan plan yapıyorsa bunu esınıze sorun ya canım planımız vardı ama ? neyse sonra yaparız planı sen bu hafta yegenle vakıt gecır o zaman dersınız sız zaten olumlu baktıgınızı soyledınız belkıde esınız ondan ısrar ettı , ısrar eden esınız neyın hırsı bu anlamadım kı

Biz kadinlarin cogumuzun yaptigi bir hata, esimize biz bir sey soylemeden o ne istedigimizi ne dusundugumuzu anlasin istiyoruz. Hangi erkek boyle bir seyi yapabilir ki. Sizin net olmaniz lazım. Ne istiyorsaniz-istemiyorsaniz açıkca belirtmeniz lazim.

Bence siz kimseye kizmadan kendinizi bir gozden gecirin, bu konunun neresinde hataliyim diye.

Ne kadar çok abarttınız?!! Çocuğa evde kuru fasülye pilav yedirmeyecektiniz herhalde. Bir hamburger veya lahmacun ısmarlarsınız artık. Ayrıca görümce müsait misiniz diye sormuş. Planımız var deseydiniz. Kadın zorla bırakmamış ki çocuğu. Kardeşi ısrar etmiş. Bir sıkıntınız varsa eşinizle konuşun. Çocuğun hiç bir günahı yok.

Bu arada burada bir konu okumuştum yengesinin kendisine olan davranısları, hareketleri öyle travma sebebi olmus ki konuyu acan yengesinden dolayı bazı seylerden cok korktugunu ve evli olmasına ragmen hala asamadıgını belirtmisti kücüklük yastan gelen travma yani. En ufak bir surat asmalar ve davranıslar ciddi derecede cocuğu etkileyebiliyor.

Pazar planınız bozularak bu sinir psikolojiyle çocuga surat asmak yerine bence bir odaya kapanın hic cıkmayın esiniz ilgilensin madem. Yoksa o suratınızı görüp hayatı boyunca unutamaz.

benim de dayımla yengem yeni evlendikleri zamanlarda annem ameliyat olmuştu.yengem direkt en müsait benim , çoluk yok çocuk yok adam bütün gün işte bende kalsın diye almıştı beni, onların çocuğuymuşum gibi gezdik yedik içtik, 1 aya yakın onda kaldım hala da annem gibidir, seni istemeye gelecekleri zaman benden de ayrıca istemeleri lazım der.diğer yengelerimden de hiç böyle bir davranış görmedim.hepsi ne zaman kahve içmeye bile uğrasam e kalsana burda evde sanki yatak mı yok yarın gidersin der.

Aslı arası 1 gün ya, kalsın nolacak. Bir makarnada mı pişiremezsiniz. Eşinizle dısarı gidecwkseniz oda gelsin, siz ne yiyorsanız oda yer. Yani bu kadar kötü kalpli olmayın, cocuk sonucta. İlerde belki sizi ziyarete gelecek. Zamanında yengem _dayım beni sevmişti diye. Güzel anılar biriktirin akrabalarınızla,

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…