Kv ye neden kızıyorsunuz , eşiniz demis oda kalsin demis ya hepi topu bir gün ay keske aklınızdan geçenleri bilseler göndermeseler. Ya ne var sanki siz kendinize kiziyor musnuz sonuçta size sorunca müsaitim demişsiniz, siz unutunca sorun yok.Ben asla çocuğa bir şey demiyorum zaten eşime kızıyorum. Kv ye de kızıyorum
Evet bence de bütün hıncını çocuktan çıkarmalısın
Yahu çocuğun suçu ne. Eşim kalsın demiş görümce sormuş müsait misiniz, müsaitiz demişsin... Eee burada çocuğa surat edilecek ne var cidden? Bir de yeni evliyiz tripleri yok mu çıldırmaktayım... Hayır ben de evlenmesem birşey sanacağım
Çocuk da eminim çorbasından tatlısına kadar mükemmel bir sofra istiyordur, zahmetli iş tabi.Bir makarna, köfte, bir tavuk, pilav yapsanız zaten dünyanın en tok ve mutlu çocuğu olur. Olmadı dışarıdan bir pizza söylersiniz, iş mi yani?
Görümcem sordu bana müsait misin bende müsaitim dedim.
Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye. Haftaiçi müsait bir zamanda gelebilirdi yani.
Sizin gibi o eşiniz de unutmuş olabilir, bence yok yere tatsızlık çıkarmayın başka zaman dile getirirsiniz. Şimdi bir şey deseniz, hem size sorulup tamam dediğiniz için haksız olacak hem de ilk kez yeğenim geldi karım problem yaptı olarak kalacak aklında. Diğer detaylar unutulur. Çocuk 11 yaşındaymış okulu bardır hafta içi gelişemez ki. Dilerim keyifli zamanlar geçirirsiniz.11 sanırım yaşı. Ben kalmasında sakınca görmüyordum gelebilir diyordum zaten fakat bu yarın olmamalıydı eşime kızgınım önemsemiyor bizimde bir planımız olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?