- 21 Ağustos 2015
- 31.539
- 95.567
- 598
- 37
Sormus ama kadınKv ye gittik görümcede ordaydı. Çocuk bir zamandır tutturuyordu zaten ben dayımlarda kalıcam diye. Yeni evliyiz. Sebebi aslında eşim. Eşim sürekli sen ne zaman bizde kalacaksın diyip durdu çocuğa. Bende sıcak bakıyordum bir gün bir şey olmaz kalır diye. Neyse o gün bugünü buldu yani yarını... yarın eşimle planımız vardı sözde bir pazarımız vardı ama eşim yine başladı sen ne zaman bizde kalacaksın diye çocukta tutturdu kalayım diye. Görümcem bilmiyorum dedi.. Kv hemen oradan kalsın kalsın dedi. Görümcem sordu bana müsait misin bende müsaitim dedim. O an benimde aklımdan gitti yarın planımız olduğu birazda kıramadım işte. Sonradan kafama dank etti... eşime kızıyorum şuan içten içe ! ve bu psikolojiyle o çocuğada surat asıcam biliyorum sinirlerim gerildi. Ayrıca evde yemekte yok ne yiyecek bu çocuk ne yapıcam hiç bilmiyorum. Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye. Haftaiçi müsait bir zamanda gelebilirdi yani. Sizce ne yapıyım eşime tavrımı belli etsem kötü olan ben olur muyum ? Haksız mıyım ?
Aferim kız sana, tebrik ederimEltimin oğlu (8 yaş)
Kendi yigenlerim (8 ve 10 yaş)
Bende kalmayı çok severler
Vallhi kendi cocuklarima hizmet etmediğim kadar onlara ediyorum ki birbirlerini yiyorlar ama ilerde yengemde,teyzemde çok kaldık diye hatırlatmaları bile yeter
Hayatınızın son pazarı değil ya,bir sefer de böyle olsunKv ye gittik görümcede ordaydı. Çocuk bir zamandır tutturuyordu zaten ben dayımlarda kalıcam diye. Yeni evliyiz. Sebebi aslında eşim. Eşim sürekli sen ne zaman bizde kalacaksın diyip durdu çocuğa. Bende sıcak bakıyordum bir gün bir şey olmaz kalır diye. Neyse o gün bugünü buldu yani yarını... yarın eşimle planımız vardı sözde bir pazarımız vardı ama eşim yine başladı sen ne zaman bizde kalacaksın diye çocukta tutturdu kalayım diye. Görümcem bilmiyorum dedi.. Kv hemen oradan kalsın kalsın dedi. Görümcem sordu bana müsait misin bende müsaitim dedim. O an benimde aklımdan gitti yarın planımız olduğu birazda kıramadım işte. Sonradan kafama dank etti... eşime kızıyorum şuan içten içe ! ve bu psikolojiyle o çocuğada surat asıcam biliyorum sinirlerim gerildi. Ayrıca evde yemekte yok ne yiyecek bu çocuk ne yapıcam hiç bilmiyorum. Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye. Haftaiçi müsait bir zamanda gelebilirdi yani. Sizce ne yapıyım eşime tavrımı belli etsem kötü olan ben olur muyum ? Haksız mıyım ?
Düşünmüş zaten görümceniz planınız var mı diye ondan da müsait olup olmadığınızı sormuş. Siz de müsaitim demişsiniz. İnsanlar sizin zihninizi okuyamaz. Söylemeniz gereken "Canım yarına planımız var, başka bir haftasonu gelsin memnuniyetle ağırlarım" demekti. Unuttum bilmem ne diye sorumluluğu başkasına da atmayın, kendi kararlarınızdan siz mesulsünüz. Neyse, size ders olsun bu da artık, bir daha direkt söylersiniz. Dediğim gibi insanlar sizin zihninizi okuyamaz, emrivaki de yapmamışlar size sorup izin istemişler. Kızacaksanız kendinize kızın.
burda taslanmanızın sebebı kızgınlıgımı cocuga yansıtırım ona surat asarım utanmaları gerek yenı evlı cıftız demenızHaklısınız kendime kızıyorum zaten hayır diyemeyen biriyim buna rağmen taşlanıyorum gördüğünüz gibi şimdi hayır desem yine kötü olacaktım. Ama eşimin benden daha çok hatası var böyle konularda bana sormuyor kendi kendine hareket ediyor planımız mı var umrunda değil önemsizmiş gibi davranınca bu beni çok kırıyor. Bazı şeyleri önemsesin istiyorum çok mu şey istiyorum o yüzden kızıyorum ona
Onlar utanmıyorda yeni evli insanların evinde pazar pazar ne işi var çocuğun diye ben neden utanacağım pardon ? Kv keyifli keyifli gelsin gelsin derken eşim bana sormadan planı falan sallayıp çocuğun aklına sokarken hiçbir sorun yok ben buna tepki verdiğimde kötü suçlu oluyorum. Bence asıl sizin gibiler empati duygusunu yitirmiş
Duyanda çocuk sizinle bir yıl kalacak sanır. Bir güncük kalacakmış altı üstü.
İnsanları düşüncesizlikle suçlamışsınız hâlbuki görümceniz sormus müsait misiniz diye. İstemiyorsanız da istemediğinizi söyleyebilin sonradan çocuk gibi sizlanmayın.
Pazar günleri her ayda 4 defa oluyor ya hani planınızı haftaya yapsanız dünya yıkılmaz. Çok geri dönüşü olmayan durumlar haricinde planlar değişir ve ertelenir ne var ki bunda?
Yeni evli olayını bizim kadınlarımız kadar abartan başka bir toplum var mıdır bilmiyorum. Eski konularınızı da düşünürsek 4-5 aylık evlisiniz yeni evlisi mi kalmış artık.
11 yaşındaki çocuklar mükellef sofra beklemez zaten. O kadar büyütmüşsünüz ki içinizde bir tencere yemek yapmak dert olmuş.
Yaşınız da küçük alışırsınız zamanla böyle şeylere. Hayat sizden ve sizin isteklerinizden ibaret değil ve olmamalı da.
Yok planım da planım. Kendi de unutmuş ama eş unutamaz.Yeni evli cift olunca ne oluyor?
Off bi bitmedi kliseleriniz ya..
Bi pazar gunu de sevismeyiverin nolcak muhterem yeni evli cift.
Altiustu bi gun bi cocugu misafir ediceksiniz ya..
Gercekten bazen inanamiyorum okuduklarima
Hic yemegin yoksa hasla makarnayi, iki dk da tavuk cizbiz, yanina da yogurt, bitti gitti yemek isi..
Malesef haksizsiniz.. esiniz israrciymis durduk yere insanlar cocugunu size gondermiyor bu bir.Kv ye gittik görümcede ordaydı. Çocuk bir zamandır tutturuyordu zaten ben dayımlarda kalıcam diye. Yeni evliyiz. Sebebi aslında eşim. Eşim sürekli sen ne zaman bizde kalacaksın diyip durdu çocuğa. Bende sıcak bakıyordum bir gün bir şey olmaz kalır diye. Neyse o gün bugünü buldu yani yarını... yarın eşimle planımız vardı sözde bir pazarımız vardı ama eşim yine başladı sen ne zaman bizde kalacaksın diye çocukta tutturdu kalayım diye. Görümcem bilmiyorum dedi.. Kv hemen oradan kalsın kalsın dedi. Görümcem sordu bana müsait misin bende müsaitim dedim. O an benimde aklımdan gitti yarın planımız olduğu birazda kıramadım işte. Sonradan kafama dank etti... eşime kızıyorum şuan içten içe ! ve bu psikolojiyle o çocuğada surat asıcam biliyorum sinirlerim gerildi. Ayrıca evde yemekte yok ne yiyecek bu çocuk ne yapıcam hiç bilmiyorum. Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye. Haftaiçi müsait bir zamanda gelebilirdi yani. Sizce ne yapıyım eşime tavrımı belli etsem kötü olan ben olur muyum ? Haksız mıyım ?
burda taslanmanızın sebebı kızgınlıgımı cocuga yansıtırım ona surat asarım utanmaları gerek yenı evlı cıftız demenız
cunku ısrar eden esınız planınızı unutan sızsınız ve cocuga surat asmayı dusunen de sızsınız buna taslandınız , hayır dıyemedıgınız ıcın taslanmadınız
bıraz kıtap okusanız keske okudugunuz hıcbırseyı anlamamıssınız cunku burdan bunu anlıyorum
Ben size diyorum ki “hayır diyememe rağmen taşlandım.” Hayır diyemediğim için taşlanıyorum demedim. Çocuk gelsin ona bile bile surat yapıcam da demedim gayet net yazdım; bu durumda psikolojimide ona yansıtmak zorunda kalmak istemiyorum demek istedim. Çünkü eşime kızgınlığımdan dolayı canım sıkılacak biliyorum ve çocuğa yansıyacak diye huzursuz oldum bunda anormal olan ne ? bunun sebebi çocuk mu. Siz okuduğunuzu anlamıyorsunuz asıl.
Buradaki yorumların çoğu haksız olduğunuz yönününde ama sizin kendinizi haklı görme durumunuz hiç değişmemiş.Valla hayat bizim isteklerimizden ibaret olmazsa başkalarının isteklerinden ibaret oluyor kusura bakmayın öyle düşünürsek işimiz zor bunu yaşayarak gördüm tecrübe ettim. Buradaki kadınlar benden daha çok yaşamış tecrübe etmiş insanlarında yorumlarını çok okudum... Yeni evli konusuna gelecek olursak benden çok şey beklendi yeni gelinim diye her şeye karıştılar evime giyimime makyajıma varana kadar... hizmet konusunda yeni gelin oluyoruzda kendi beklentilerimiz olunca mı yeni gelinmiş pehh oluyor ben buna katılmıyorum. Dediğimin arkasındayım düşüncesizler evet başta eşim. Neden genelde pazar günleri süpürge açılması hoş karşılanmaz veya pek misafirliğe gelinip gidilmez ? Çünkü insanların bir pazarı var diye kimse kimseye karışmaz ben böyle biliyorum
Malesef haksizsiniz.. esiniz israrciymis durduk yere insanlar cocugunu size gondermiyor bu bir.
ikincisi annesi musait misiniz diye sormus bence yeterli bir hareket planimiz var deseniz kadin belki yollamazdi cocugunu. Ha esiniz de o plani icinize sindirir miydi bilmem..
Ucuncusu hep bir davet hep bir plan yapan ama is ciddiye binince tadi kacan insanlardansiniz gibi geldi bana.. cocuga surat asmak nedir. Yapin bir kofte bir patates bir ayran.. kiymaya paraniz mi yok patates kizart ketcap dok.. makarna hasla.. tavuk pilav ayran yapin.. cocuk ne koysan yer buyuk insan mi ki begendirmeye calisacaksin.
Kusura bakmayin ama gönlünüz dar gibi geldi bana. Cocugu alin cikin gezin bir pazar sinemaya gidin bir ani olsun cocuga ne var yani..
KOCANIZ İSTEMİŞ. Bunu ayırt edebilirseniz daha kolay olur. Çocuğun da suçu yok annesinin de..O halde bundan sonra plan falan yapmayalım mazallah biri gelmek ister falan sonra niye plan yaptık diye içimiz içimizi yer geceleri uyuyamayız haklısınız plan da neymiş heleki küçük çocuk istediyse zaman duracak planlar ortadan kalkacak bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?