• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin çocuğu haftasonu bizde kalacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben asla çocuğa bir şey demiyorum zaten eşime kızıyorum. Kv ye de kızıyorum
Kv ye neden kızıyorsunuz , eşiniz demis oda kalsin demis ya hepi topu bir gün ay keske aklınızdan geçenleri bilseler göndermeseler. Ya ne var sanki siz kendinize kiziyor musnuz sonuçta size sorunca müsaitim demişsiniz, siz unutunca sorun yok.

Merak etmeyin. Yakında o cocuk zaten size daha gelmek istemez. Sizin gibi bir yenge bizdede var. İster istemez insan zamanla dayisindan da soğuyor. Insanlar size sormuş müsaitmisin diye. Yetişkin bir insan gibi hayır demediğinizi bir çocuktan çıkartacaksiniz. Esinize akşam iyice cemkirin belki kendinden planları iptal eder. Çocuğa surat asmaktam az yakışıksız değil sonuçta

Evet bence de bütün hıncını çocuktan çıkarmalısın 😡

Yahu çocuğun suçu ne. Eşim kalsın demiş görümce sormuş müsait misiniz, müsaitiz demişsin... Eee burada çocuğa surat edilecek ne var cidden? Bir de yeni evliyiz tripleri yok mu çıldırmaktayım... Hayır ben de evlenmesem birşey sanacağım 🤦🏼‍♀️

Tamam arkadaş kötü gelin vicdansız gelin oldum eyvallah. Beni tanısaydınız emin olun böyle konuşmazdınız. Tekrar tekrar anlatıyorum çocuklarla tabiki bir derdim yok ne derdim olabilir ayrıca onlar beni çok severler bende onları. Sadece onlarla değil başka çocuklarlada aram iyidir severler beni hep. Ben tamamen eşime kızıyorum ve evet düşüncesizlikleri de var kesinlikle. Diğer konularımıda okuyanlar bilir eşimi, ailesini... bilseydiniz böyle konuşmazdınız. Neler neler yaşadım alttan alan ben oldum bu saatten sonra almayacağım dedim. Surat asma konusuna gelincede ister istemez psikolojimi yansıtabileceğimi söyledim bunun olmasını istemediğim için zaten bunu dedim

Çocuk da eminim çorbasından tatlısına kadar mükemmel bir sofra istiyordur, zahmetli iş tabi. :confused: Bir makarna, köfte, bir tavuk, pilav yapsanız zaten dünyanın en tok ve mutlu çocuğu olur. Olmadı dışarıdan bir pizza söylersiniz, iş mi yani?

Bu konuyu okuyunca icim bir tuhaf oldu. Benim kardesim ben 16 yasindayken dogdu cocugum gibi birbirimize cok düskünüz. Benim oglum 6 yasinda. Dogdugu zaman uzun süreli saglik problemleri yasadi erkek kardesimle gunlerce birbirimize sarilip ağladik. Dayısı oglumun dogum günlerini vs hic atlamaz hediyeler gönderir süprizler yapar oglumda dünya bir yana dayisi bir yana. Simdi düsünüyorum 1.5 yillik evli acaba eşiyle problem yaşiyormu huzuru kaçıyormu bu nedenle diye.

Siz müsaitim demişsiniz. Annesi de pek gönüllü değilmiş zaten. Ben olsam eşimden böyle bir şeyi ilk duyduğumda sorumluluk almak istemediğimi, ancak annesiyle birlikte kalacaksa kalabileceğini söylerdim.

Sanirim bilim insanlari yanildi.
Doğal seleksiyon diye bir şey yok.
Olsaydı, sizin iletişim beceriksizliginiz, bencilliginiz, adalet anlayisiniz ve idrak probleminiz ile şu yasa gelip aile kuruyor olmaniz mucize olurdu.
Zayıf ve yetersizler elene elene yok olmuyor malesef 🤷🏻‍♀️

Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış. Düşündüklerinizi ve duygularınızı belli edecek özgüvene sahip değilsiniz
Yetişkinlerle anlaşamayacağınızı düşündüğünüz için küçücük çocukla zıtlaşacağınızı söylüyorsunuz
Allah sizin gibi yengelerden korusun çocuklarımızı

Size sorulmuş kabul etmişsiniz esinize niye kiziyorsunuz? Kendiniz plani unutuyorsunuz, belki esiniz de unuttu?
Ayrica evde yemek yok diyorsunuz ne alaka anlamadim siz pazar günü aç durmayi mi planliyordunuz? Siz ne yiyorsaniz onu yer cocuk.

Düşünmüş zaten görümceniz planınız var mı diye ondan da müsait olup olmadığınızı sormuş. Siz de müsaitim demişsiniz. İnsanlar sizin zihninizi okuyamaz. Söylemeniz gereken "Canım yarına planımız var, başka bir haftasonu gelsin memnuniyetle ağırlarım" demekti. Unuttum bilmem ne diye sorumluluğu başkasına da atmayın, kendi kararlarınızdan siz mesulsünüz. Neyse, size ders olsun bu da artık, bir daha direkt söylersiniz. Dediğim gibi insanlar sizin zihninizi okuyamaz, emrivaki de yapmamışlar size sorup izin istemişler. Kızacaksanız kendinize kızın.

Buradan, beni her yaz günlerce misafir eden dayımın hanımı canım yengeme selam olsun:KK200:

Görümceniz nezaket sahibi olmalı size sormuş.Kardeşim çağırıyor, gitsin dememiş. Size sormuş.
Siz de müsaitim demişsiniz.
Bitti.

En az 4-5 aylık evlisinizdir. Geçen hafta evlenmiş gibi hayıflanmayın.
Birilerine "hayır" demeyi öğrenmezseniz böyle gerekli gereksiz her şeye takılırsınız.
Bir çocuğu doyuramayacağınızı düşünürsünüz mesela.

11 sanırım yaşı. Ben kalmasında sakınca görmüyordum gelebilir diyordum zaten fakat bu yarın olmamalıydı eşime kızgınım önemsemiyor bizimde bir planımız olduğunu
Sizin gibi o eşiniz de unutmuş olabilir, bence yok yere tatsızlık çıkarmayın başka zaman dile getirirsiniz. Şimdi bir şey deseniz, hem size sorulup tamam dediğiniz için haksız olacak hem de ilk kez yeğenim geldi karım problem yaptı olarak kalacak aklında. Diğer detaylar unutulur. Çocuk 11 yaşındaymış okulu bardır hafta içi gelişemez ki. Dilerim keyifli zamanlar geçirirsiniz.

1 senede sadece bir adet pazar varda haberimiz mi yok? Pazarlar gelir çatar bol pazar planlarınızı o zamanlara yaparsınız.
Siz planınızı unutup ona göre davranmışsınız belki eşinizde unuttu?
Görümceniz zaten müsait olup olmadığınızı sormuş sizde müsaitim demissiniz.
Çocuğa umarım surat yapmazsınız. Kücücük çocuk etkilenebilir de, güzel davranalım.

Eltimin kızını sık sık davet ederim bize, alır dışarı götürürüm, sinemaya , alışverişe vs vs.
Bu kadar kötü kalpli olmayın çocuk bu, size de neşe verir.
ne yiyecek kısmına ise kahkaha attım, siz aç mı duruyorsunuz evde?O yaşta bir çocuk her şeyi yer.

Derdiniz bu mu yani küçük çocuk heveslenmiş sanki yiyeceği nedir ki onun köfte patates yap afiyetle yer planınız ona uyarsa onuda götürün sanki nolacak .Bende başlığı okuyunca her hafta sonu sizde kalacak sandım bir günden nolacak .

Ya çocuk gibi davranmayın, dayı yeğen vakit geçirmek istemişler, bu kadr bencil olmayın..
bir gün kalıcak değil mi? Siz de onlara katılın güzel vakit geçirmeye bakın, resim yapın birlikte, size de anı olur, çocuk mutlu olur, ne bileyim garipsiniz..

Pazar planını siz bile hatırlamamışsınız, eşim neden hatırlamadı demek kadsr anoemal bir şey olamaz.
Yeni evli dediğiniz 3 günlük falan mı yani her gün sevişiyor musunuz nedir?
Ayrıca neden pazar günü gelmedin, napsın sizinle hafta içi dayısı yokken tabi ki izinli günü gelecek.
İleride ugünleri zehir edip keyif almadığınız için pişman olursunuz ama iş işten geçer.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back