• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin çocuğu haftasonu bizde kalacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Abi bu kadar mi kotu bir mesele. Bunu yazmakta mi utandirmadi, hangi ara bu kadar bencil oldu insanlar. Ayıptır yaw. Bir cocuk ve eşinizin yegeni. Empati duygunuzu da mi yitirdiniz. Ayni şeyi sen yapsan ve yengen burada dahi paylaşsa ... ne kadar ayip yahu. Empati kurdum da kardesime boyle bir es gelirse valla döverim. Sosyalist biri olarak yaparim. Sizler gercekten eşlerinizi seviyor musunuz??? Sonra aile sorunlari oluyor. Bu tahammulsuzlukle olsun bir zahmet. Ben ilk evlendigim yil gorumcem esinden ayrildi aylarca bende kaldi iki cocuguyla ve hamileydim ona ragmen en iyi sekilde agirladim, sahip ciktim halada cikarim. Ayip gercekten

Yav ne planmış arkadaş altı üstü bir gün çocuk sizde kalacak amma büyütmüşsünüz. Bahanelere bak çocuk ne yiyecekmiş evde yemek yokmuş :KK70:

Ayrıca bir de eşe kızılmış niye sürekli kal diyor diye. Adamın yeğeni evine davet edemez mi bu ne bencilliktir.

Bu kadar mı değer yargılarımızı unuttuk anlamıyorum yazdığınız şeylere katılıyorum şahsen ilerde eşim bana bu tarz konuşsa madem akrabalarımı istemiyorsun ben de senin akrabalarını evimin eşiğinden sokmam git dışarda görüş derdim ayıp yahu alışıcak dıyor yeni evlisin zaten bu ne yahu anlarım mesafeyi falan ilk zamanlar beraber zaman geçirilmesinide yazdığı şeylerden sonra bencil olduğunu anladım görümce sormuş yok yine suçlu herkes suçlu bi sen haklısın sanki

Yeğeniniz gibi bakın olaya; "Bir pazarımız vardı, bir tek pazar" diye de kendinizi germeyin, pazarlar bol, bitmez bu pazar böyle oluversin.

Zaten görümceniz sormuş, kvnize de bilenmeyin, anneanneler-babaanneler toruncudur zaten "Çocuk istiyor işte" gözüyle bakarlar genelde, size yönelik bir şey değil, sizin çocuğunuz olsa da dayısında kalmak istese anneniz "Kalsın çocuk ne kırıyorsun gönlünü" der size muhtemelen, siz anne olarak "Dur çocum, hop çocum" deseniz de.

Klasik aile şeysi işte, eşinize söylersiniz bir dahakine "Bak planımız varken böyle yapma, ne ben çiğnenmiş gibi hissedeyim, ne çocukcağız kendisi sanki sorun olmuş gibi bir hisse kapılsın aramızdaki bu anlaşmazlık sebebiyle" filan diye açıklayın yani.

Sıkmayın da yani canınızı, bakın bugün eşimle evlilik yıl dönümümüz, oğlanı annem aldı "Gidin bi şeyler yapın" diye, biz naaptık? Ben pc başındayım bir şeyler okurum ve konunuza yorum yapıyorum, eşim mutfakta ortalık topluyor "Bunu niye buraya koydun?" diye. :KK70: Yeğenimiz olsa 11 yaşında gelse, bizim oğlanı da oturtsak okey oynasak inanın daha güzel olurdu.

Haksızsınız. Ne psikolojide olursanız olun çocuğa surat asma hakkınız yok onu bilin önce. Size de sorulmuş siz tamam demişsiniz. Siz planınızı unutmuşsunuz ama eşinize planımızı unuttu diyen kızıyorsunuz. Çifte standart değil mi bu? Tutturmuşsunuz bi yeni evli diye ne kadardır evlisiniz anlamadım ama plan yapacak pazarınız bol. Bir gününüzü feda ediyorsunuz alt tarafı ki o bir günü güzel değerlendirmek sizin elinizde

Abi bu kadar mi kotu bir mesele. Bunu yazmakta mi utandirmadi, hangi ara bu kadar bencil oldu insanlar. Ayıptır yaw. Bir cocuk ve eşinizin yegeni. Empati duygunuzu da mi yitirdiniz. Ayni şeyi sen yapsan ve yengen burada dahi paylaşsa ... ne kadar ayip yahu. Empati kurdum da kardesime boyle bir es gelirse valla döverim. Sosyalist biri olarak yaparim. Sizler gercekten eşlerinizi seviyor musunuz??? Sonra aile sorunlari oluyor. Bu tahammulsuzlukle olsun bir zahmet. Ben ilk evlendigim yil gorumcem esinden ayrildi aylarca bende kaldi iki cocuguyla ve hamileydim ona ragmen en iyi sekilde agirladim, sahip ciktim halada cikarim. Ayip gercekten

Onlar utanmıyorda yeni evli insanların evinde pazar pazar ne işi var çocuğun diye ben neden utanacağım pardon ? Kv keyifli keyifli gelsin gelsin derken eşim bana sormadan planı falan sallayıp çocuğun aklına sokarken hiçbir sorun yok ben buna tepki verdiğimde kötü suçlu oluyorum. Bence asıl sizin gibiler empati duygusunu yitirmiş

Çocuk eşiniz söylediği için kalmak istiyor, görümce çekimser bir şekilde müsait misin diye soruyor, siz insanlara düşüncesiz diyorsunuz. Gayet herkes düşünceli. Planınızı bozan eşiniz. Kızacaksanız eşinize kızın. Çocuğa neden tavırlı davranıyorsunuz yazık değil mi, çocuğun ne suçu var? Hem müsait değiliz demeyi, eşinizle ortak karar almayı beceremiyorsunuz hem adamın yeğenine tavır alıyorsunuz.

Yeğeniniz gibi bakın olaya; "Bir pazarımız vardı, bir tek pazar" diye de kendinizi germeyin, pazarlar bol, bitmez bu pazar böyle oluversin.

Zaten görümceniz sormuş, kvnize de bilenmeyin, anneanneler-babaanneler toruncudur zaten "Çocuk istiyor işte" gözüyle bakarlar genelde, size yönelik bir şey değil, sizin çocuğunuz olsa da dayısında kalmak istese anneniz "Kalsın çocuk ne kırıyorsun gönlünü" der size muhtemelen, siz anne olarak "Dur çocum, hop çocum" deseniz de.

Klasik aile şeysi işte, eşinize söylersiniz bir dahakine "Bak planımız varken böyle yapma, ne ben çiğnenmiş gibi hissedeyim, ne çocukcağız kendisi sanki sorun olmuş gibi bir hisse kapılmasın aramızdaki bu anlaşmazlık sebebiyle" filan diye açıklayın yani.

Sıkmayın da yani canınızı, bakın bugün eşimle evlilik yıl dönümümüz, oğlanı annem aldı "Gidin bi şeyler yapın" diye, biz naaptık? Ben pc başındayım bir şeyler okurum ve konunuza yorum yapıyorum, eşim mutfakta ortalık topluyor "Bunu niye buraya koydun?" diye. :KK70: Yeğenimiz olsa 11 yaşında gelse, bizim oğlanı da oturtsak okey oynasak inanın daha güzel olurdu.
Zaten kendi de unutmuş planı görümce sorunca unutup müsaitim demiş ama yinede herkes suçlu insan düşünürmüş ee kendi planını unutmuşsun ama kocası unuttuğu için yine suçlu . Çocuğa surat asıcakmış sürekli gelmek istermiş vs

Çocuk eşiniz söylediği için kalmak istiyor, görümce çekimser bir şekilde müsait misin diye soruyor, siz insanlara düşüncesiz diyorsunuz. Gayet herkes düşünceli. Planınızı bozan eşiniz. Kızacaksanız eşinize kızın. Çocuğa neden tavırlı davranıyorsunuz yazık değil mi, çocuğun ne suçu var? Hem müsait değiliz demeyi, eşinizle ortak karar almayı beceremiyorsunuz hem adamın yeğenine tavır alıyorsunuz.
Aslında kendide unutup müsaitim demiş ama koca unutmamalıydı 😂

Eee ablacım kocan gelsin de gelsin demiş, görümce kibarlık edip sana sormuş tamam demişsin. Görümcenin bu konudaki suçu nedir tam olarak tutturan taraf kocan. Ayrıca görümcenin çocuğu yazman da ayrıca itici. Burda o kadını hatalı bulmadım senin için fesat
Ne tatlısın sen yaa

Ben görümceme çok kızdım diye bir şey mi yazdım ?

Duyan da çocuğu evlat edineceksiniz ve bir ömür sizde kalacak zanneder.
Altı-üstü bir gün misafir olacak.
Kendinize yemek yapmayacak mısınız?
En kötü büyük boy bir pizza söylersiniz
herkes doyar.
Bu kadar ufak meseleleri büyütüp,
kendini ve eşini huzursuz edenlere hayret ediyorum.

Son düzenleme:
Muhtemelen kedi köpek seviyorsundur ama cocuk sevmezsiniz... hele bu eşin tarafiysa klasik ve cahilce sevilmez... cahil toplumun cahil bireyleri... okuyun biraz ama gercekten okuyun. Oyle ask romanlari falan degil. Senin evliligin uzun sürmez yavrum. Sursede sevilmeyen gelin olarak çürüyüp gidersin :KK48::-)

Kv ye gittik görümcede ordaydı. Çocuk bir zamandır tutturuyordu zaten ben dayımlarda kalıcam diye. Yeni evliyiz. Sebebi aslında eşim. Eşim sürekli sen ne zaman bizde kalacaksın diyip durdu çocuğa. Bende sıcak bakıyordum bir gün bir şey olmaz kalır diye. Neyse o gün bugünü buldu yani yarını... yarın eşimle planımız vardı sözde bir pazarımız vardı ama eşim yine başladı sen ne zaman bizde kalacaksın diye çocukta tutturdu kalayım diye. Görümcem bilmiyorum dedi.. Kv hemen oradan kalsın kalsın dedi. Görümcem sordu bana müsait misin bende müsaitim dedim. O an benimde aklımdan gitti yarın planımız olduğu birazda kıramadım işte. Sonradan kafama dank etti... eşime kızıyorum şuan içten içe ! ve bu psikolojiyle o çocuğada surat asıcam biliyorum sinirlerim gerildi. Ayrıca evde yemekte yok ne yiyecek bu çocuk ne yapıcam hiç bilmiyorum. Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye. Haftaiçi müsait bir zamanda gelebilirdi yani. Sizce ne yapıyım eşime tavrımı belli etsem kötü olan ben olur muyum ? Haksız mıyım ?
Kadın size sormuş müsait misin diye kabul etmeseydin o zaman. Birgün de idare edin planıniz başka haftaya kalsın. Çocuğa da surat falan asmayın. Sonra sırası gelince eşinizin eline kullanacağı bir koz vermiş olursunuz.

Onlar utanmıyorda yeni evli insanların evinde pazar pazar ne işi var çocuğun diye ben neden utanacağım pardon ? Kv keyifli keyifli gelsin gelsin derken eşim bana sormadan planı falan sallayıp çocuğun aklına sokarken hiçbir sorun yok ben buna tepki verdiğimde kötü suçlu oluyorum. Bence asıl sizin gibiler empati duygusunu yitirmiş
Yahu sen planı unutmuşsun müsaitim demişsin görümcende sormuş niye utancaklar o görümcenin oğlu lafı ne ya kocanın yiğeni . Valla şu yorumunuzdan sonra ben eşinizin yerinde olsam yiğenimle dışarda vakit geçirim ailemide senin gibi düşüncesiz kişiyle muhattap etmem heee bir de seninde yakınlarını evime dahi almam o zaman bol bolllll plan yaparsınız bence bunu eşinle konuş :kahve:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back