Ya alt tarafı bir çocuk heves etmiş işte, bir güncük bir çocuğun gönlünü hoş edeceksin. Dünyanın sonu sanki... Bir de çocuğa yüz asarım diyor. He, evet, yüz asmak yetmez, kan davası da güdün bence. Bazı insanlar "nasıl mutsuz oluruz"un peşini kovalıyorlar sanırım.Planı o kadar merak ediyorum ki. Çocukla yapılamaz mı? Başka zamana ertelenemez mi? Bu pazar son günü mü? Tiyatro mesela son oyundur gibi gibi.
Tepki vermediginiz için burdasiniz sorulduğunda planımız var diyebilirdinizOnlar utanmıyorda yeni evli insanların evinde pazar pazar ne işi var çocuğun diye ben neden utanacağım pardon ? Kv keyifli keyifli gelsin gelsin derken eşim bana sormadan planı falan sallayıp çocuğun aklına sokarken hiçbir sorun yok ben buna tepki verdiğimde kötü suçlu oluyorum. Bence asıl sizin gibiler empati duygusunu yitirmiş
Muhtemelen kedi köpek seviyorsundur ama cocuk sevmezsiniz... hele bu eşin tarafiysa klasik ve cahilce sevilmez... cahil toplumun cahil bireyleri... okuyun biraz ama gercekten okuyun. Oyle ask romanlari falan degil. Senin evliligin uzun sürmez yavrum. Sursede sevilmeyen gelin olarak çürüyüp gidersin
11 sanırım yaşı. Ben kalmasında sakınca görmüyordum gelebilir diyordum zaten fakat bu yarın olmamalıydı eşime kızgınım önemsemiyor bizimde bir planımız olduğunu
Iyide neden işimiz var diyemiyorsunuz ozaman? Kotu olan siz olmayın diye mi? Hem musaitim diyorsunuz hem anlayis bekliyorsunuz. Bakin niye öyle dedi,of bi pazarım var, yok düşünmüyorlar hiç diye kendinizi doldurmayın daha yapıcı olmaya çalışın kendi mutluluğunuz için. Yarın yeğeninizle vakit geçireceksiniz diğer pazarlar diğer günler sizin. Eğer ki baktın her pazar başınıza dolusuyorlar o zamanda özerk bir birey olarak müsait degilim diyeceksiniz. Eşin demesini beklemiceksin gerekirse eşinizi köşeye çekip eve misafir çağırırken musaitlik durumumuzu bana da sor işimiz olmaz ama mod olarak misafir ağırlamak istemeyebilirim diyerek esinizde bu konuda ki beklentinizide dile getirip mesela sorunu bu sekilde de cozebilirsiniz. Sağlıklı iletisim kurmayıp karşınızdaki insanlardan sağlıklı iletişim kurmalarını bekliyorsunuz.Onlar utanmıyorda yeni evli insanların evinde pazar pazar ne işi var çocuğun diye ben neden utanacağım pardon ? Kv keyifli keyifli gelsin gelsin derken eşim bana sormadan planı falan sallayıp çocuğun aklına sokarken hiçbir sorun yok ben buna tepki verdiğimde kötü suçlu oluyorum. Bence asıl sizin gibiler empati duygusunu yitirmiş
Kayinvalidem yok şekerim gelinlik yapacagim kimsede yok. Ben insanim evvela. Bilincli bir kadin oldugumu düşünüyorum. Insanlari ayırmaksızın herkese ayri ayri saygi duyan biriyim. Empati duygusu yuksek ve bir anneyim, ablayim,teyzeyim halayim vs.Mükemmel gelin olma gibi bir derdim yok sevilmezsem sevilmeyeyim. Sen mükemmel gelinsin heralde çok akıllı çok hamarat, kayınvalidesinin sözünü dinleyen oy oy :)
. O an benimde aklımdan gitti yarın planımız oldu
Belliki her ikinizde unutmuşsunuz, siz de önemsemiyor olabilir misiniz?eşime kızgınım önemsemiyor bizimde bir planımız olduğunu
Biraz rahat olsanız, şu yeni gelin, pembiş gelin modundan bir çıksanız daha mutlu olursunuz..Onlar utanmıyorda yeni evli insanların evinde pazar pazar ne işi var çocuğun diye ben neden utanacağım pardon ? Kv keyifli keyifli gelsin gelsin derken eşim bana sormadan planı falan sallayıp çocuğun aklına sokarken hiçbir sorun yok ben buna tepki verdiğimde kötü suçlu oluyorum. Bence asıl sizin gibiler empati duygusunu yitirmiş
Evde yemek yoksa disarda hamburger yadda pizza yiyin hem cocukta sevinirKv ye gittik görümcede ordaydı. Çocuk bir zamandır tutturuyordu zaten ben dayımlarda kalıcam diye. Yeni evliyiz. Sebebi aslında eşim. Eşim sürekli sen ne zaman bizde kalacaksın diyip durdu çocuğa. Bende sıcak bakıyordum bir gün bir şey olmaz kalır diye. Neyse o gün bugünü buldu yani yarını... yarın eşimle planımız vardı sözde bir pazarımız vardı ama eşim yine başladı sen ne zaman bizde kalacaksın diye çocukta tutturdu kalayım diye. Görümcem bilmiyorum dedi.. Kv hemen oradan kalsın kalsın dedi. Görümcem sordu bana müsait misin bende müsaitim dedim. O an benimde aklımdan gitti yarın planımız olduğu birazda kıramadım işte. Sonradan kafama dank etti... eşime kızıyorum şuan içten içe ! ve bu psikolojiyle o çocuğada surat asıcam biliyorum sinirlerim gerildi. Ayrıca evde yemekte yok ne yiyecek bu çocuk ne yapıcam hiç bilmiyorum. Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye. Haftaiçi müsait bir zamanda gelebilirdi yani. Sizce ne yapıyım eşime tavrımı belli etsem kötü olan ben olur muyum ? Haksız mıyım ?
Çocuk da eminim çorbasından tatlısına kadar mükemmel bir sofra istiyordur, zahmetli iş tabi.Sizin gibi kadınları erkekler nasıl seviyor da evleniyor gerçekten çok şaşırıyorum..
- yeğen nasıl gelirmiş
+yarın yemeği yokmuş off ya !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?