Görümcemin çocuğu haftasonu bizde kalacakmış

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yahu ben görümceme kızdım mı yazdım nerenizle okuyorsunuz konuyu. İçi fesat olan sizsiniz. Görümcemin çocuğuna ne diyeceğim pardon ? Eşimin yeğeni mi demem lazım illa allahım

Hatalısınız maalesef müsait değilim diyebilirsiniz ya da çocuk küçükse Ben çocuğun sorumluluğunu almak istemiyorum diyebilirsiniz..
Boşuna gerginlik çıkartmayın bence.

Siz harika bir insansınız.

Bir günlük sabredin madem. Kimseye surat yapmayın. Sonradan pişman olursun benden söylemesi

Bu konu bana ne kadar şanslı olduğumu hatırlattı.
İki dayım ve iki yengem var.
46 yaşındayım, büyük dayım evlendiğinde
8 yaşındaydım, bunca yıldır yengelerimden hep sevgi, muhabbet ve ilgi gördüm.
Görümcelerine yani anneme kırılıp,
kızdıkları da oldu ama hiç bize yansıtmadılar.
Hele küçük yengemi İzmir'den gelin getirirken kardeşimle 'gelin arabasına bineceğiz' diye tutturmuştuk onu bile anlayışla karşıladı ve
biz iki kardeş gelin arabasında geldik.
Annemiz hastanede yatarken mahsun olmasın diye kardeşime doğum günü pastası yapan büyük yengemin insanlığı, naifliği unutulur mu?
Allah ikisine de sağlıklı, uzun ömürler versin başımızdan eksik etmesin.
Konu sahibine de anlayış ve empati nasip etsin.

Çok büyütüyorsunuz. Bi pazar dediğiniz ne? Binlerce pazar var. Çocuk sonuçta o, kalacağı da 1 gün. 1 ay kalacakmış gibi konuşuyorsunuz. Yemek dediğiniz ne ki? Kahvaltılık hazırlayın, hazır köfte yapın çocuklar sever böyle kolay şeyleri. Yarın planınıza onu da dahil edebilirsiniz. Edemiyorsanız da evde beraber bi şeyler yaparsınız. Film izleyebilirsiniz.

Bence sakın esine tepki verme cünkü sana dönüşü daha farkli olabilir. Burda bazi arkadaslar böyle tepkiler verip sonrasinda kocam beni sevmiyormus sogumus vs. Konulari aciyirlar.Dayısı sonuçta sen yokkende o vardi o ev ayni zamanda eşine ait. Elbette misafir cagirirken seninde fikrini almaliydi . bunu yegeni gittikten birkac gun sonra hayatım elbette yegeninin gelmesine cok sevindim ama bir dahaki sefer benimde haberim olursa ona göre hazirlik yaparim dersin. K.v nizin gelsin gelsin demesinde bir ard niyet hissetmedim. Dayısi sürekli israr ettiginden söylemistir. Görümcende kibarca müsaitmisin diye sormus. kadin ne yapsin.Sende müsaitim demişsin. Simdide ben planimiz oldugunu unuttum eşime sinirliyim diyorsun. Belki esinde unuttu planinizi. Birde 11 yasindaki cocuga surat asmak cok cirkin bir davranis olur. benim kardesimin esi benim cocugumu cok sever hic problem yasamadik. Ama bunu yapsa onu fena yaparim. Dersenki yurtdisi seyahat planimiz vardi ucak biletimiz yandi okey. Benim eşimin 8 tane yegeni var. annelerini hiç sevmem ama cocuklara bunu yansitmam. onlarda bana yenge degil abla derler. Sen daha yeni evlisin bir dur bakalim hemen dayi yegen arasina giriyorsun.

11 sanırım yaşı. Ben kalmasında sakınca görmüyordum gelebilir diyordum zaten fakat bu yarın olmamalıydı eşime kızgınım önemsemiyor bizimde bir planımız olduğunu
İyi ama siz de planınız olduğunu unutmuşsunuz ve müsait olduğunuzu söylemişsiniz.. Ayrıca eşiniz belki de bilmiyordu hemen yarın gelebileceğini.. Eşinize de kızmanız anlamsız gibi geliyor bana.. Eşiniz rutine bağlamış bir şekilde ne zaman geleceksin demiş siz yarın planımız var haftaya bekliyorum hem onun için hazırlıkta yaparım falan diyebilirdiniz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…