Eee ablacım kocan gelsin de gelsin demiş, görümce kibarlık edip sana sormuş tamam demişsin. Görümcenin bu konudaki suçu nedir tam olarak tutturan taraf kocan. Ayrıca görümcenin çocuğu yazman da ayrıca itici. Burda o kadını hatalı bulmadım senin için fesat
Siz harika bir insansınız.Gören de çocuğu evlat edineceksiniz ve bir ömür sizde kalacak zanneder.
Altı-üstü bir gün misafir olacak.
Kendinize yemek yapmayacak mısınız?
En kötü büyük boy bir pizza söylersiniz
herkes doyar.
Bu kadar ufak meseleleri büyütüp,
kendini ve eşini huzursuz edenlere hayret ediyorum.
'Mahcup oldum' emojisi olsaydı onu tıklayacaktım.Siz harika bir insansınız.
Aslında kendide unutup müsaitim demiş ama koca unutmamalıydı
Bende yeni evliyken gorumcemin kizi bende kalmisti bir hafta gidincede kayinvalidemgile yemekleri dayim yapiyor dediama sorun yok sadece 1 gun idare edin hem kadin sormus size sizde tamm demissiniz
Evet komikti ama ben gorucu usulu evlendim iste o zaman 32 yasindaki ogluna 28 yasinda deyip 22 yasindaki beni alirken dusunecekti onu ben onlara hic bi is yapmayi bilmiyorum okudum demistim ayricaHahahah kayınvalidenizin suratını düşündüm de bir an
Planı o kadar merak ediyorum ki. Çocukla yapılamaz mı? Başka zamana ertelenemez mi? Bu pazar son günü mü? Tiyatro mesela son oyundur gibi gibi.Size harika bir haberim var; senede birden çok pazar günü var.
Yeni evlilik vurgulandığına göre benim aklıma direk gelen geldiPlanı o kadar merak ediyorum ki. Çocukla yapılamaz mı? Başka zamana ertelenemez mi? Bu pazar son günü mü? Tiyatro mesela son oyundur gibi gibi.
İyi ama siz de planınız olduğunu unutmuşsunuz ve müsait olduğunuzu söylemişsiniz.. Ayrıca eşiniz belki de bilmiyordu hemen yarın gelebileceğini.. Eşinize de kızmanız anlamsız gibi geliyor bana.. Eşiniz rutine bağlamış bir şekilde ne zaman geleceksin demiş siz yarın planımız var haftaya bekliyorum hem onun için hazırlıkta yaparım falan diyebilirdiniz..11 sanırım yaşı. Ben kalmasında sakınca görmüyordum gelebilir diyordum zaten fakat bu yarın olmamalıydı eşime kızgınım önemsemiyor bizimde bir planımız olduğunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?