Bir kere demişsiniz müsaitim diye şimdi eşinize kızsaniz suçlu siz olursunuz bence, hem o kadar da dert etmeyin kendinize , haftaya yaparsınız ve sadece eşinize güzel tatlı dille canım birini davet etmeden önce bana da sorabilir misin, diye uyarıda bulunsaniz hem siz kötü olmazsınız hem hoşuna gider diklenmez kocanız böylece
Planınıza onuda dahil edilme durumunuz var mı?
İstemediğiniz halde kabul etmeniz, sizinde hatanız.
Hiç düşünmüyorlar bu insanların pazar günü bir planı falan vardır diye.
Siz davet etmişsiniz çocuğu, size de sorulmuş müsait olup olmadığınız yani neyin gerginliği ki bu? Iptal edilemeyecek, ertelenmeyecek bir plan falan mi? Haftaya yaparsınız hemen yeni bir plan yapın içinde "kendi davet ettiğiniz" yeğeniniz olan. Bi parka, sinemaya, yemeğe gitseniz ne güzel olur. Benim eşimin yeğenleri de sık sık bende kalırlar hayvan gibi eğlenirim onlarla valla çocuklarla çok özgür eğleniyorum, nasılsa yarın gidecekler diye:)
Çocuk kaç yaşında ? Seveceği şeyleri dışardanda söyleyebilirsiniz. Görümceniz ne güzel incelik edip size sormuş. Madem siz de planınızı unutup tamam dediniz artık eşinize hiç bir şey demeyin, çünkü o da unutmuş olabilir. Sizin kardeşinizin çocuğu olsa bu kadar rahatsız olmazdınız biraz empati yapsanız belki içinizdeki kızgınlık geçer
orası ayrı, uygun bir dille bir daha bana sor lütfen dersiniz. Siz kabul etmişsiniz işte, bu hafta sonu değil ama haftaya kal bizde daha çok eğleniriz diyebilirdiniz. Çocuğu siz davet etmişsiniz yani eşinizin davet edip, sizin ok vermeniz bu anlama geliyor.Evet kv oradan gelsin gelsin diyor eşim sen niye bizde kalmıyorsun diyor ben davet ettim aynen. Benim asıl sinirlendiğim kırıldığım eşim
Ama görümceniz kibarca sırmuş siz de unutup müsaitim demiş burda kimse suçlu değil ki siz de unutmuşsunuz ama eşiniz planı unutunca kızıyorsunuz11 sanırım yaşı. Ben kalmasında sakınca görmüyordum gelebilir diyordum zaten fakat bu yarın olmamalıydı eşime kızgınım önemsemiyor bizimde bir planımız olduğunu
Saka mi bu?cocugun ne sucu var.surekli cagiran esiniz,yine de size soran gorumce.suclu varsa onlar degil esiniz cagirdiginda daha oncesinde medem istemiyorsunuz uyaracaktiniz.surekli cagiriyor diyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?