- Konu Sahibi Bisorunumvarrr
-
Çünkü ikimizin arasında bir problem yok sorun sadece ablası
işte asıl mesele nişanlının bunları YANLIŞ görmemesiBen götürmüyorum kendi plan yapıp bizi dahil ediyor ve Sözlüm de bunları yanlış görmüyor. Hatta artık resmen Sözlümle gizli gizli buluşuyoruz
boyle bıtmıs ama devam eden oyle cok evlılık var kı cok normallesmıs onlar ıcın artıkBunlar aile boyu acaip bence
Kadın çocukları kocasından ayırıp 9 ay ailesinde yaşıyor diyorsun
Adam gibi kendi kocasıyla takılmak varken gelip size 3.teker oluyor diyorsun
Bunlar çılgınnnn kaç k. Sahibesi kaçççç
Işte nasılBire bir benim kuzenimi anlatmışsın. Benim kuzenim ailesine çok düşkün. İstanbul’da evli ama her ayın nereden baksan 15 günü Ankara’da ailesinde. Bir de çocuğu var. Şimdide yeni hamile ve yine Ankara’da:) eşinin ailesinin durumu çok çok iyi o yüzden evlenmişti zaten. Şimdide evliliği yarı yarıya yaşıyor gibi. Eşi de bu duruma gayet ok:)
Senin yapman gereken bence açık açık her şeyi konuş. Sözlün biraz geri planda hatta onların baskısı altında belliki. O yüzden iş sana düşüyor.
Olgun bir şekilde konuyu çok detaylandırmadan ve kimsenin kalbini kırmadan bu işi çözebilirsiniz bence.
İnsanları yargılamadan ama kendini yok saydırmadan bir an evvel çözüme kavuşturursun umarım
24konu sahıbı yasınız kac ? bana kucuksunuz gıbı geldı su yasadıgınız ızın verdıgınız seylerden dolayı
Çok önemli bu detay.... Sonra 4 ay sizin evden çıkmaz o 1.5 yaşındaki yeğene siz bakıcılık yaparsınız.... Demedi demeyin.... Olmamasını umalım....ummakla baş yarılmasa idi keşke değilmi.... Şimdi yarılacak baş sizinki olduğuna göre arayı çok da beter etmeden belli bir mesafe koymanız gerekecek.... Bakın görümceyi tanımam o da ben gibi iki bacaklı bir kadın sonuçda.. Yazdıklarınıza istianen sadece sizin görümce için yorum yapacağım bu başka görümce varsa aramızda onu bağlamaz. Sanırım sizinki eşinden hayatından biraz bıkmış ki bırakıp bırakıp 4 aylık süreçlerde kendini ailesinin yanına atıyor.. Hadi burası normal.... Lakin nişanlı sözlü gençlerin arasına bu kadar girip durup her işte bende varım bende varım tavrı..... Hoş değil... İlerisi için önlem almalı bazen kaza geliyorum der. Eşiniz olacak kişinin tavrı da çok önemli..... O ablası nişanlı yada evliyken hep ortalarında mı durmuş..anlayış gerekir birbirini seven çiftlerin güzel günlerine ilerde dönüp bakınca arada çalı gibi olmamalı kimse... Bunlar sizin hatırlayıp mutlu olacağınız günler kimse bu kadar dibimizde olmamalı.... Zaten herşeyi yazmadınız daha kimbilir ne sözleri ne olayları da olmuştur.... Birikmiş sizde...... Çizgiyi koruyarak ayar gerekli yoksa akort hep bozuk gider.... En baştan yapın bunubakin bunlari evlenmeden önce aranizda cözmeniz cok önemli
Yo var, ablası ılıskınızın ortasında ve sozlun bunu duzeltmek yerine senınle gızlı gızlı buluşuyor. Bu sorunun babası yanı.Çünkü ikimizin arasında bir problem yok sorun sadece ablası
Gerçekten çok Haklısınız bir ablamdan nasihat alır gibi okudum çok teşekkürlerÇok önemli bu detay.... Sonra 4 ay sizin evden çıkmaz o 1.5 yaşındaki yeğene siz bakıcılık yaparsınız.... Demedi demeyin.... Olmamasını umalım....ummakla baş yarılmasa idi keşke değilmi.... Şimdi yarılacak baş sizinki olduğuna göre arayı çok da beter etmeden belli bir mesafe koymanız gerekecek.... Bakın görümceyi tanımam o da ben gibi iki bacaklı bir kadın sonuçda.. Yazdıklarınıza istianen sadece sizin görümce için yorum yapacağım bu başka görümce varsa aramızda onu bağlamaz. Sanırım sizinki eşinden hayatından biraz bıkmış ki bırakıp bırakıp 4 aylık süreçlerde kendini ailesinin yanına atıyor.. Hadi burası normal.... Lakin nişanlı sözlü gençlerin arasına bu kadar girip durup her işte bende varım bende varım tavrı..... Hoş değil... İlerisi için önlem almalı bazen kaza geliyorum der. Eşiniz olacak kişinin tavrı da çok önemli..... O ablası nişanlı yada evliyken hep ortalarında mı durmuş..anlayış gerekir birbirini seven çiftlerin güzel günlerine ilerde dönüp bakınca arada çalı gibi olmamalı kimse... Bunlar sizin hatırlayıp mutlu olacağınız günler kimse bu kadar dibimizde olmamalı.... Zaten herşeyi yazmadınız daha kimbilir ne sözleri ne olayları da olmuştur.... Birikmiş sizde...... Çizgiyi koruyarak ayar gerekli yoksa akort hep bozuk gider.... En baştan yapın bunu
Hatta görümcem 5 tane 20 gramlık değil 7 tane 15 gramlık olsun çok gözüksün bile dedievlendikten sonra da senin evine kalmaya gelecek demedi deme buraya yazıyorum tabi sen cirkeflesip sınır koyana kadar. Sessiz kalma bu nasil bir rahatlik 18 gram bilezk mi olur ayrica guldum okurken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?