- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
- Konu Sahibi Bisorunumvarrr
-
Bu cümle üzerine o artık eski sözlü olmalı.Sen küçüksün alttan al diyip geçiştiyor
Açıkçası benim yanımda hep Aşkım canım konuşuyorlar ama senenin 9 ayı ailesiyle 3 ayı sadece kocası yla çocuk bile baba değil dayı demeyi öğrendi ilişkinin içeriğini bilemicem ama hangi normal bi ilişkide erkek buna izin verirkiKocasiyla nasil aralari, iyilermi veya kavgalilar diyemi böyle ayri takiliyorlar
ama yabancı bir yerde değilmiş, kendi ailesinin memleketi diyorsun. Hani Kars'dan gelir İstanbul da yol yordam bilmez desen bir derece anlarım.Çünkü kendi kocasını senede 3 ay görüyor minübüs otobüs kullanıma şeyi de yok o yüzden bizimle gezmek istiyor
Boyle adamlarla goz gore gore evlenip mutlu olacaginizi sanıyorsunuz ya en cok buna uzuluyorumO ablası olduğu için toz kondurmuyor normal görüyor
aaa birde cocukmu varAçıkçası benim yanımda hep Aşkım canım konuşuyorlar ama senenin 9 ayı ailesiyle 3 ayı sadece kocası yla çocuk bile baba değil dayı demeyi öğrendi ilişkinin içeriğini bilemicem ama hangi normal bi ilişkide erkek buna izin verirki
Haklısınız ben sözlülük zamanlarımı bununla uğraşarak geçiriyorumama yabancı bir yerde değilmiş, kendi ailesinin memleketi diyorsun. Hani Kars'dan gelir İstanbul da yol yordam bilmez desen bir derece anlarım.
Burada sadece sizi kullanmak oluyor durum. Hayır demeyi acil öğrenmelisiniz.
Bu sizi hiç ilgilendirmez, her ilişkinin dinamiği farklıdır.Açıkçası benim yanımda hep Aşkım canım konuşuyorlar ama senenin 9 ayı ailesiyle 3 ayı sadece kocası yla çocuk bile baba değil dayı demeyi öğrendi ilişkinin içeriğini bilemicem ama hangi normal bi ilişkide erkek buna izin verirki
Evet 1.5 yaşında ve olması için çok uğraştılar ama babasından ayrı büyüyor çocukaaa birde cocukmu var
Sakın evlenme bunla 3 kişi yaşayacaksın o evliliği çünkü sözlünde zerre iş yok. Sakın sakın evlenme yol yakınken dön bu işten.
Açıkçası benim yanımda hep Aşkım canım konuşuyorlar ama senenin 9 ayı ailesiyle 3 ayı sadece kocası yla çocuk bile baba değil dayı demeyi öğrendi ilişkinin içeriğini bilemicem ama hangi normal bi ilişkide erkek buna izin verirki
Ablası surat yapıcak küsücek diye ona bişey diyemiyor benimde dememi istemiyor ben konuşuyorum diyo basit bir öne arka oturma mevzusunu bile çözemedik gerçekten her seferinde soruyo bir yere gidicek misiniz diye hayır diyoruz gizli gizli geziyoruxayyy guldum ne fit fit bır kadın ya allahım bır dur yerınde dedım ıcımden okurken
valla sımdıden soyluyorum huzur muzur unutun sız zor yanı huzur bırakmaz cunku sorun sozlunuzde
neden ordek aılesı gıbı sureklı bırlıkte gezelım ? demıyor ablasını haklı goruyor evlenınce daha hak gorur
Bende bunu anlamıyorumay ne aileci herkes ya,
neredeyse on yillik evliyim ben bu kadar aile gorusmesini kaldiramam.
Anacim siz opusup koklasma sezonunuzda ne diye gorumce falan cekiyorsunuz ki, hani super uber duber bir gorumce bile olsa insan bu kadar sik gorusmek istemez.
Bunun disinda gorumcenin kendi evliligi, ailesine ne siklikla geldigi vs sizi ilgilendirmez.
ayrica daha kucukseniz falan niye evlenme yasiniz gelmemistir. Yine daha kucukseniz alttan alinacak kisi sizsinizdir, nerede gorulmus kucuklerin buyukleri alttan aldigi dimi ama.
Çünkü ikimizin arasında bir problem yok sorun sadece ablasıBunları göre göre kabullenmek neden ?
Ablasını susturmayıp size alttan al demesini problemden saymıyor musunuz gerçekten?Çünkü ikimizin arasında bir problem yok sorun sadece ablası
HaklısınızAblasını susturmayıp size alttan al demesini problemden saymıyor musunuz gerçekten?
aranızda cıddı bır ıletısım sorunu var sızden kaynaklı degıl sozlunuzden kaynaklı sıze hıc saygı duymuyor yanı ablasının ne dusunecegı sızden de onemlı halbukı burda mevzu kımın daha onemlı oldugu olmamalıydı cunku herkesın yerı ayrı o abla sızde mustakbel eş bu dengeyı kuramayacagını ve aıle ılıskınıze cok karıstıracagını sımdıden soylemısAblası surat yapıcak küsücek diye ona bişey diyemiyor benimde dememi istemiyor ben konuşuyorum diyo basit bir öne arka oturma mevzusunu bile çözemedik gerçekten her seferinde soruyo bir yere gidicek misiniz diye hayır diyoruz gizli gizli geziyorux
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?