Görümcemin bitmek bilmeyen tatili

Sen küçüksün alttan al diyip geçiştiyor
Bu cümle üzerine o artık eski sözlü olmalı.
Söz, nişan bunun için var, tanımak için.
Alttan almak demek, karşıdakinin hatasını görmezden gelmektir.
Demek ailesi ne yaparsa yapsın size bunu söyleyecek.

Kocasiyla nasil aralari, iyilermi veya kavgalilar diyemi böyle ayri takiliyorlar
Açıkçası benim yanımda hep Aşkım canım konuşuyorlar ama senenin 9 ayı ailesiyle 3 ayı sadece kocası yla çocuk bile baba değil dayı demeyi öğrendi ilişkinin içeriğini bilemicem ama hangi normal bi ilişkide erkek buna izin verirki

Çünkü kendi kocasını senede 3 ay görüyor minübüs otobüs kullanıma şeyi de yok o yüzden bizimle gezmek istiyor
ama yabancı bir yerde değilmiş, kendi ailesinin memleketi diyorsun. Hani Kars'dan gelir İstanbul da yol yordam bilmez desen bir derece anlarım.

Burada sadece sizi kullanmak oluyor durum. Hayır demeyi acil öğrenmelisiniz.

ama yabancı bir yerde değilmiş, kendi ailesinin memleketi diyorsun. Hani Kars'dan gelir İstanbul da yol yordam bilmez desen bir derece anlarım.

Burada sadece sizi kullanmak oluyor durum. Hayır demeyi acil öğrenmelisiniz.
Haklısınız ben sözlülük zamanlarımı bununla uğraşarak geçiriyorum

Bu sizi hiç ilgilendirmez, her ilişkinin dinamiği farklıdır.
Ayrıca niye izin veriyor olsun, bir erkeğin izniyle mi kadın istediğini yapıyor, saçma.
Adamın da keyfi yerindedir, bitti gitti.

Sizi etkileyen kişi görümce ve ailesi değil, sözlünüz.
Ablası ne yapsa doğru gören, yanlışında bile size alttan al diyen kişi.
Hedefinizi doğru yola yönlendirin, sözlünüzdeki anormallikleri ablasına, hayatına vs bağlamayın.

ayyy guldum ne fit fit bır kadın ya allahım bır dur yerınde dedım ıcımden okurken

valla sımdıden soyluyorum huzur muzur unutun sız zor yanı huzur bırakmaz cunku sorun sozlunuzde
neden ordek aılesı gıbı sureklı bırlıkte gezelım ? demıyor ablasını haklı goruyor evlenınce daha hak gorur

ay ne aileci herkes ya,
neredeyse on yillik evliyim ben bu kadar aile gorusmesini kaldiramam.
Anacim siz opusup koklasma sezonunuzda ne diye gorumce falan cekiyorsunuz ki, hani super uber duber bir gorumce bile olsa insan bu kadar sik gorusmek istemez.

Bunun disinda gorumcenin kendi evliligi, ailesine ne siklikla geldigi vs sizi ilgilendirmez.

ayrica daha kucukseniz falan evlenme yasiniz gelmemistir. Yine daha kucukseniz alttan alinacak kisi sizsinizdir, nerede gorulmus kucuklerin buyukleri alttan aldigi dimi ama.

Bunlar aile boyu acaip bence

Kadın çocukları kocasından ayırıp 9 ay ailesinde yaşıyor diyorsun

Adam gibi kendi kocasıyla takılmak varken gelip size 3.teker oluyor diyorsun

Bunlar çılgınnnn kaç k. Sahibesi kaçççç

Ablası surat yapıcak küsücek diye ona bişey diyemiyor benimde dememi istemiyor ben konuşuyorum diyo basit bir öne arka oturma mevzusunu bile çözemedik gerçekten her seferinde soruyo bir yere gidicek misiniz diye hayır diyoruz gizli gizli geziyorux

Bende bunu anlamıyorum

aranızda cıddı bır ıletısım sorunu var sızden kaynaklı degıl sozlunuzden kaynaklı sıze hıc saygı duymuyor yanı ablasının ne dusunecegı sızden de onemlı halbukı burda mevzu kımın daha onemlı oldugu olmamalıydı cunku herkesın yerı ayrı o abla sızde mustakbel eş bu dengeyı kuramayacagını ve aıle ılıskınıze cok karıstıracagını sımdıden soylemıs

evlendıgınızde vay efendım nıye boyle kocam nıcın uzuyor demeyın bılıyorsunuz goruyorsunuz neler oldugunu secım sızın boyle huzursuz bır hayat gorumcenın parmak ucunda bır evlılık deger gormedıgınız bır eş mı daha huzurlu bır hayat mı sız bıleceksınız artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…