• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemin bitmek bilmeyen tatili

Merhaba arkadaşlar. 2 senedir beraber olduğum biri var ve 6 aydır sözlüyüz. Sözlümün bir ablası var ve kendisi 10 yıldır evli, 1 buçuk yaşında da çocuğu var. Benim problemim görümce ile. Kendisi eşi ile ankara da yaşıyor ama 3 4 ay ailesinin yanına gelip 1 ay ankara da duruyor sonra tekrar ailesinin yanına gelip Aylarca eşinden ayrı kalıyor. Tabi bu beni ilgilendirmez ama beni ilgilendiren nokta burada durduğu Aylar hep bizimle gezmek istiyor nereye gitsek gelmek istiyor. Ve hep arabada öne oturmak için koşuyo resmen. Ben bunu sorun yapıcak bir insan değilim ama eşi varken de o kardeşiyle araba da önde oturuyo ben eşiyle arkada oturuyorum. Sözde midesi bulanıyormuş arkada ama biz saatler boyu yol gitmiyoruz ki toplasan 5 dk yol gidiyoruz. Bir de ne zaman bir yere gitsek asla para ödemiyor. Parayı kasaya gidince elinde tutar ama uzatmaz. Anlamadığım nokta da Aylar a eşini görmezden durabiliyor ve eşi bunu sorun yapmıyor. Bir kez sordum yemek işini nasıl hallediyor diye yemek kartı var onun dedi. O da 500 tl bişi kime yeter 3 öğün o. Bir de daha ilk tanıştığımız zaman bana arkadaşlarımın yanında konudan alakasız biçimde bana zamanında 9 bilezik yaptılar babamda sana 4 tane yapar merak etme dedi. Bir de bana alınacak bileziğin gramına bile kendi karışıyor 16 18 gram yaparlar sana diyor. Napıcam ben yoruldum artık
Gorumcelerimiz aynı galiba elti olabiliriz 😂🙈

Ay şoklardayım
Nasıl o önde oturdu da eşiyle sen arkada oturdun?
Böyle saçmalık mı olur pes
O plan yaptığında sağol abla biz 2miz plan yaptık başbaşa olucaz diyemiyor musun mesela? Ya da benimde artık midem bulanıyor arkada diyip öne otur
Öne oturma konusuna bende takılmam ama biri bu konuda inatlaşıyorsa gerekeni yaparım
Arkada oturacaksam ben almıyım derim binmem
Gizli gizli buluşmak nedir yani
Yarın evinizde film izlerken aranızda çekirdek çitler bu görümce
Çizgini çizmemişsin
Sözlüne şunu yap bunu yap ablan şöyle demiceksin zaten
Erkeklerin bu konuda ufku kıt
Sen yönlendirceksin
Ablan önde oturdu dersen kavga eder senle
Benimde midem bulanıyor arkada oturcaksam gelemem dersen o zaman sen haklı olursun
Çünkü diğer türlü ablamı sevmiyorsun der
Ama sebep sunarsan sen haklı olursun

Ay şoklardayım
O plan yaptığında sağol abla biz 2miz plan yaptık başbaşa olucaz diyemiyor musun mesela? Ya da benimde artık midem bulanıyor arkada diyip öne otur
Öne oturma konusuna bende takılmam ama biri bu konuda inatlaşıyorsa gerekeni yaparım
Çizgini çizmemişsin
Sen yönlendirceksin
Benimde midem bulanıyor arkada oturcaksam gelemem dersen o zaman sen haklı olursun
Bunu denicem çok teşekkürler

Ay şoklardayım
Çizgini çizmemişsin
Sen yönlendirceksin
Sagol abla biz 2mız gıdıcez derse gorumceye, sozlusu sozu atabilir. Atabilir demeyim de net atar yanı. Konu sahıbı bunu bildigi ıcın arkada eniste ile oturuyor

Çünkü ikimizin arasında bir problem yok sorun sadece ablası
Yahu adamın sana saygısı yok ..seni korumuyor bile haklı olsan dahi alttan al diyor.... Ki sen sözlüsun ..karnında kelebekler uçusmasi ve aşk böceği gibi gezmen gereken zaman da bile sorun yaşıyorsun..evlenince geçim derdi sorumluluklar. Hayatın ağır yükü omuzlarında binince bu adam daha cok ablasına bağlanacak sana zerre sevgiside bitecek ..fragman fena hala filmi izleyecem dersen hoşgeldin huzursuz yuvam .mutsuz çocuklarım dersin :)

Sagol abla biz 2mız gıdıcez derse gorumceye, sozlusu sozu atabilir. Atabilir demeyim de net atar yanı. Konu sahıbı bunu bildigi ıcın arkada eniste ile oturuyor
Valla evlilikten bildiriyorum
Bi halt yok 🥴
Koca koca diye delirmeye de gerek yok
Aman ağzımızın tadı kaçmasın diye taviz vermeye de gerek yok
Enişteyle arkada oturacaksam batsın bu dünya
Madem abla arkada oturamıyor sözlü azcık erkekse geç enişte sen kullan arabayı o zaman der arkada sözlüsüyle oturur
Başbaşa gezmek yerine görümceyle geziyorsak
Sözlümün gözlerine dalmak yerine görümcenin fıldırak gözlerine bakıyorsam
Ne anlamı var gezmem aha evde duvarı seyrederim daha iyi
Saçmalardan seçmeler

Bu dertlerinizi partnerinize söyleyin. Bu arada daha evli barkli olmadığınız adamın kardeşinin hesabını ödemesi sizi ilgilendirmez. Haydi bu sefer herkes eşinin yanına diyip partnerinizin yanına oturun arabada ne olucak ki. Araba partnerinizin ailesinin arabasiysa söz hakkiniz yok elbette

Hatta görümcem 5 tane 20 gramlık değil 7 tane 15 gramlık olsun çok gözüksün bile dedi
Seni ne ilgilendiriyor diyemediniz mi ? Bu kadar silik durup bisey diyemezsiniz daha cok karışır hayatiniza. Sözlünüze de işleyin artk sessiz kalmasin bu denli. Sonu hiç iyi görünmüyor

Merhaba arkadaşlar. 2 senedir beraber olduğum biri var ve 6 aydır sözlüyüz. Sözlümün bir ablası var ve kendisi 10 yıldır evli, 1 buçuk yaşında da çocuğu var. Benim problemim görümce ile. Kendisi eşi ile ankara da yaşıyor ama 3 4 ay ailesinin yanına gelip 1 ay ankara da duruyor sonra tekrar ailesinin yanına gelip Aylarca eşinden ayrı kalıyor. Tabi bu beni ilgilendirmez ama beni ilgilendiren nokta burada durduğu Aylar hep bizimle gezmek istiyor nereye gitsek gelmek istiyor. Ve hep arabada öne oturmak için koşuyo resmen. Ben bunu sorun yapıcak bir insan değilim ama eşi varken de o kardeşiyle araba da önde oturuyo ben eşiyle arkada oturuyorum. Sözde midesi bulanıyormuş arkada ama biz saatler boyu yol gitmiyoruz ki toplasan 5 dk yol gidiyoruz. Bir de ne zaman bir yere gitsek asla para ödemiyor. Parayı kasaya gidince elinde tutar ama uzatmaz. Anlamadığım nokta da Aylar a eşini görmezden durabiliyor ve eşi bunu sorun yapmıyor. Bir kez sordum yemek işini nasıl hallediyor diye yemek kartı var onun dedi. O da 500 tl bişi kime yeter 3 öğün o. Bir de daha ilk tanıştığımız zaman bana arkadaşlarımın yanında konudan alakasız biçimde bana zamanında 9 bilezik yaptılar babamda sana 4 tane yapar merak etme dedi. Bir de bana alınacak bileziğin gramına bile kendi karışıyor 16 18 gram yaparlar sana diyor. Napıcam ben yoruldum artık
Bayılıyorum şu görümce kayınvalıde muhabbetlerine bitmek bilmez sorunlar dertler cok kafanıza takmayın zamanla birbirinize alisirsiniz her insan farklıdır farkı yaşantısı vardır saygı çerçevesinde mesefenizi koruduğunuz müddetçe bence sorun cikmayacaktir ☺️

Valla evlilikten bildiriyorum
Bi halt yok 🥴
Koca koca diye delirmeye de gerek yok
Aman ağzımızın tadı kaçmasın diye taviz vermeye de gerek yok
Enişteyle arkada oturacaksam batsın bu dünya
Madem abla arkada oturamıyor sözlü azcık erkekse geç enişte sen kullan arabayı o zaman der arkada sözlüsüyle oturur
Başbaşa gezmek yerine görümceyle geziyorsak
Sözlümün gözlerine dalmak yerine görümcenin fıldırak gözlerine bakıyorsam
Ne anlamı var gezmem aha evde duvarı seyrederim daha iyi
Saçmalardan seçmeler
Çok güzel yazmışsın ağlanacak halime güldüm ağzına sağlık

Bir de Ankaradan geliyor. Uzak durun.
Onun dışında komik bi kadınmış .Kocası her seferinde geliyor mu ki siz arkada birlikte oturuyorsunuz?

Çünkü ikimizin arasında bir problem yok sorun sadece ablası
Sorun ablası değil, ablasına çatır çatır lafları söyleyip sizi öne oturtmayı beceremediği için okuldan kaçan liseli gibi sizle gizli buluşan sözlünüzde.
Bu evlenince de böyle devam edecek, ablası 7/24 sizinle takılacak eşiniz sen küçüksün idare et diyecek.
Bebeğiniz olacak siz kucağınıza alamadan görümcenizin kucağında oyuncak olacak yine eşiniz sen küçüksün idare et diyecek çünkü cesaretsiz ve ablasına itaatkar biri sözlünüz.

Masaya yumruğunu vurup size öne otur, abla sen arkada eşinle otur, biz sözlümle gezeceğiz, gezmek isteyen eşiyle gezsin diyemeyen biriyle evlenirseniz evliliğinizle ilgili her aya özel bir konu açarsınız, sanırım en ilginci de evlilik yıldönümünde görümcem temalı konu olur.

Bak güzel kardeşim görümcen anormalin de ötesinde psikolojik problemleri olan biri. Sağlıklı bir evliliği olmadığı da aşikar. Kimse bu kadar uzun süre ailesiyle kalmaz. Kalmamalı da. Boşanıp kurtulsa daha mantıklı bir karar olurmuş. Ha bu kısımlar seni hiç mi hiç ilgilendirmez.

Seni ilgilendiren kısmı nişanlının pasifliği, seni değersizleştirmesi olmalı. Eniştesiyle, nişanlısı arabada arkada otururken izleyen adam eziktir. Abla arkaya geç demeyi bilmesi lazımdı. 15 yaşında ergen gibi gizli gizli buluşma ayarlamak yerine 2 haftada 1 ortak planı sizin de izin verdiğiniz şartlarda organize edebilirdi örneğin. Bu adam evlenince de farklı olmayacak. Birden başına taş düşmeyecek. Balayına da gelmek isteyecek, evlendiğiniz hafta yatıya 1 aylığına size yerleşmeye de çalışacak o ablası. Belki bu kez annesi de katılır. Çünkü aile hadsiz ve haddini bildiren de yok. Siz itiraz ettikçe de sus, küçüksün, o benim ablam, o benim ailem diye sizi dışlayacak. Ki az buçuk düzgün olsaydı zaten kendisi engel olurdu size yapılana. Size alınacak altına değer biçen yarın yatak odanıza da değer biçer demedi demeyin.

Bu işi çözmeden asla ama asla evlenmeyin. Arkadaş, dost, abla olarak yazıyorum asla evlenmeyin. Başınızı yakmayın.

Back