Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?

Adam dogumgunune gelmeyecek gibi konuştu gorumcem önce bir baktık çıkmış gelmiş acaba ondan mı?

Şimdi bunda ne var Allah aşkına. İki insanı birbirine de mi benzetemicez artık hemen ona aşık olduğumuzu falan mı düşünecekler yani?
Evet onda ne sikinti var ben de anlamadim, konuyu genel olarak cok anlayamadim zaten, havada pastalar ucuyo bi ondan eminim

Arsız bir eş görümceniz kocasıda belli başedemiyor.Umarım boşanmazlar .Bu tipler boşanınca çevrelerindeki mutlu insanların huzurlarını kaçırmayı görev edinirler.Buna ilk sizden başlarlar.(kendi görümcemden biliyorum)

Şimdi bunda ne var Allah aşkına. İki insanı birbirine de mi benzetemicez artık hemen ona aşık olduğumuzu falan mı düşünecekler yani?
Ya tam anlatamıyorum kızarak ona sitem ederek bak seni ortaya dökerim gibi tehditvari birde birsey daha var ama nasıl yazacağımı düşünüyorum ama bana kalsin

Evet onda ne sikinti var ben de anlamadim, konuyu genel olarak cok anlayamadim zaten, havada pastalar ucuyo bi ondan eminim
Üye görümcenin kocasının kendisine ilgisi olduguna bizi ikna etmeye çalışıyor :)

Ya tam anlatamıyorum kızarak ona sitem ederek bak seni ortaya dökerim gibi tehditvari birde birsey daha var ama nasıl yazacağımı düşünüyorum ama bana kalsin
E kalmasın söyle madem. Kocamın böyle birşeyini farketsem onu alıp alıp gideceğim yer kardeşimin evi değil adliye olur. Sizin yanınızda niye ortaya dökmeye çalışsın boşanmıyorsa da gizlemeye çalışır. Ne saçma bi hikaye ya.

abla anonim yazıyorsun işte. görümcenle enişten arasındaki mevzuyu senle alakalı gibi yazıp bizden senin aklını okumamizi bekliyorsun. galiba eniştenin size ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz ve bizden bunu duymak istiyorsunuz ama anlatmiyorsunuz ki he hakikaten öyleymiş diyelim. yuvarla yuvarla anlat

Sizlik bişey yok karışmayın didiklemeyin onların kendi sorunu

Adam şahsi eşyasini vermis mesela dogum gunu hediyesi diye cocugaa mesela bunun konuyla ilgisi ne, adam mi cimri? Sizin icin mi birakiyo sahsi esyayi sizin eve? Hani beyninizi okuyamadigimiz icin hic bisey bi yere baglanmiyo, kaynana demis ki çöpünü gormedim falan hersey kelalaka

Konu sahibi, hediye edilen şahsi eşyayı koklasın baksın enişteyi hatırlasın diye herhaldee onu anlatmak istiyor. İlk yorumda ilgisi yok sizle dedim ama belliki konusahibi enişte beyin kendine ilgisi olduğunu anlatma çabasında saçma sapan ayrıntılar bundan olsa gerek

O zaman acikca yazsin yani sifre cozmeye döndü

Çok saçma zaten, kocam bı kadından hoslansa neden onunla kadının önünde kavga edeyim ki? Değilse bile evliliğim çok güzelmiş gibi yaparım.
Konu sahibi buluttan nem kapan tipler vardır, siz onlardansiniz belli ya da gerçekten böyle olmasını istiyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…