Adam dogumgunune gelmeyecek gibi konuştu gorumcem önce bir baktık çıkmış gelmiş acaba ondan mı?Arkadaşlar, görümce kendisinden genç ve güzel olan gelini kocasından kıskanıyor. Bu sebeple aksi aksi hal ve hareketleri var.
Konu sahibi bunu anlatmaya çalışıyor. Aralarda yorumlarda gördüm bir iki kişi dışında kimse fark etmemiş
Konu sahibi. Enişte beyin size ilgisi olsa ve eşi de bunun farkında olsa ellerine pasta alıp size gelmezler.
Gelip de kapıda pastayı yere atarak görümcenizin size tepki gösterdigini, eşinin size olan ilgisinden sizi sorumlu tuttuğunu ima ediyorsunuz. Ama hayır. O kadar şuursuz değillerdir zannimca.
Muhtemelen sadece geçimsiz bir evlilikleri var. O kadar.
Evet onda ne sikinti var ben de anlamadim, konuyu genel olarak cok anlayamadim zaten, havada pastalar ucuyo bi ondan eminimŞimdi bunda ne var Allah aşkına. İki insanı birbirine de mi benzetemicez artık hemen ona aşık olduğumuzu falan mı düşünecekler yani?
Ya tam anlatamıyorum kızarak ona sitem ederek bak seni ortaya dökerim gibi tehditvari birde birsey daha var ama nasıl yazacağımı düşünüyorum ama bana kalsinŞimdi bunda ne var Allah aşkına. İki insanı birbirine de mi benzetemicez artık hemen ona aşık olduğumuzu falan mı düşünecekler yani?
Yok kiz yaz merak ederim benYa tam anlatamıyorum kızarak ona sitem ederek bak seni ortaya dökerim gibi tehditvari birde birsey daha var ama nasıl yazacağımı düşünüyorum ama bana kalsin
Üye görümcenin kocasının kendisine ilgisi olduguna bizi ikna etmeye çalışıyor :)Evet onda ne sikinti var ben de anlamadim, konuyu genel olarak cok anlayamadim zaten, havada pastalar ucuyo bi ondan eminim
Yani onu yazamam bunu yazamam diyo da bu yazdiklarindan oyle bi sonuc cikmiyo, psikopat gorumce, pisirik eniste, anca bu yaniÜye görümcenin kocasının kendisine ilgisi olduguna bizi ikna etmeye çalışıyor :)
E kalmasın söyle madem. Kocamın böyle birşeyini farketsem onu alıp alıp gideceğim yer kardeşimin evi değil adliye olur. Sizin yanınızda niye ortaya dökmeye çalışsın boşanmıyorsa da gizlemeye çalışır. Ne saçma bi hikaye ya.Ya tam anlatamıyorum kızarak ona sitem ederek bak seni ortaya dökerim gibi tehditvari birde birsey daha var ama nasıl yazacağımı düşünüyorum ama bana kalsin
abla anonim yazıyorsun işte. görümcenle enişten arasındaki mevzuyu senle alakalı gibi yazıp bizden senin aklını okumamizi bekliyorsun. galiba eniştenin size ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz ve bizden bunu duymak istiyorsunuz ama anlatmiyorsunuz ki he hakikaten öyleymiş diyelim. yuvarla yuvarla anlatYa tam anlatamıyorum kızarak ona sitem ederek bak seni ortaya dökerim gibi tehditvari birde birsey daha var ama nasıl yazacağımı düşünüyorum ama bana kalsin
Çıkmıyor işte zorluyor :) Herkesle samimi olunmayacagının net örneği.Yani onu yazamam bunu yazamam diyo da bu yazdiklarindan oyle bi sonuc cikmiyo, psikopat gorumce, pisirik eniste, anca bu yani
Sizlik bişey yok karışmayın didiklemeyin onların kendi sorunuArkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz,10 seneyi aşkın evliyiz, o benden 9 yas buyuk, memlekete geldikleri zaman onları ağırlariz, hic gocunmam,ama artık dikkatimi çeken bir durum var, ne zaman onlar bize gelse ya da beraber birseyler yapsak sürekli kocasıyla didisme halinde, ama adama hakaretvari şeyler söylüyor, sen ne biçim babasından tutun beceriksizsin sen sus gibi şeyler.. Bazen esimle ben utanıyoruz, uzun yıllardır oluyordu ama şimdi şimdi dikkatimi çekmeye başladı, bizden bağımsız oldukları zaman tatillere heryere gidiyorlar oralarda nasıl geçiniyorlar merek ediyordum,esim ağzından kaçırdı aralari bozuk diye ama her evlilikte olur deyip konuyu kapattı gorumcemi kocasinin ailesi hiç istememiş, , pikniğe gittik onlarla yemek yerken gorumcem yine sinirlendi adama, geçen sene müzeye gitmişler sen ne biçim babasın müzenin en alt katinda çocuğu tek bıraktın diyor..
bazen kocasi tek geliyordu cocuklariyla bize , son zamanlarda niye tek geldiği anlaşıldı diyebilirim,gorumcemden kaçar gibiydi, bu sefer esim adam tek geldiği için mırın kırın etmeye başladı adam cocuklariyla tek gelince ben çok çıkmıyordum yanına cocuklari alıp disarda oynatiyordum onlar evdeyken,
Simdi olaya geleyim bizim çocukların dogumgune ta uzaklardan geldiler, bayagi mutlu olduk akşam sozlestik buyrun gelin diye, sonra kapı çaldı kizlar kapıyı actilar, ses geldi yavaş Zehra yavaş diye,(kocasi gorumceme kızıyor) oglum koşarak anne halam pastayı kocasinin elinden aldı yere attı dedi, sonra adam geri aldı mutfağa bıraktı dedi, bende o an umursamadim, sonra pastayı açarken adam gözümün içine bakıyor bende niye bakiyor dedim suçlarını biliyorlarmis pastanın yarısı neredeyse bozulacakmis üstündeki muzlar dökülmüş neyse toparladık, birbirlerine bagirmaya başladılar senin yüzünden diye ama gorumcem atmış kizlar yere, oğlum söylemisti zaten, sonra dogumgununu kutladık, adam kendi kullandığı bir şeyi kizima verdi, kayinvalidem ben damadın bir iğnesini gormedim falan diyor.. Simdi size sormak istediğim kizlar neler oluyor ters giden birseyler var, gorumcem beni sevmiyor desem çok sever ama bilemedim...
Konu sahibi, hediye edilen şahsi eşyayı koklasın baksın enişteyi hatırlasın diye herhaldee onu anlatmak istiyor. İlk yorumda ilgisi yok sizle dedim ama belliki konusahibi enişte beyin kendine ilgisi olduğunu anlatma çabasında saçma sapan ayrıntılar bundan olsa gerekAdam şahsi eşyasini vermis mesela dogum gunu hediyesi diye cocugaa mesela bunun konuyla ilgisi ne, adam mi cimri? Sizin icin mi birakiyo sahsi esyayi sizin eve? Hani beyninizi okuyamadigimiz icin hic bisey bi yere baglanmiyo, kaynana demis ki çöpünü gormedim falan hersey kelalaka
O zaman acikca yazsin yani sifre cozmeye döndüKonu sahibi, hediye edilen şahsi eşyayı koklasın baksın enişteyi hatırlasın diye herhaldee onu anlatmak istiyor. İlk yorumda ilgisi yok sizle dedim ama belliki konusahibi enişte beyin kendine ilgisi olduğunu anlatma çabasında saçma sapan ayrıntılar bundan olsa gerek
Yok önce bizden duysun diye bekliyor şaşırmış gibi yapacaktıda köfteyi çaktık olmadıO zaman acikca yazsin yani sifre cozmeye döndü
Ben şaşirayim cok lazimsaYok önce bizden duysun diye bekliyor şaşırmış gibi yapacaktıda köfteyi çaktık olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?