Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?

Görümceniz size böyle bir ithamda bulunuyor ve siz hala onunla ve eşiyle görüşüyor musunuz?

Eniştenizin size mi ilgisi var yani,öyle bi anlatmışsın ki böyle bişey olsa hoşuna gidicek sanki ben öyle anladım. Ayrıca görümcenle kocasının arasındaki tartışma seni çok mu ilgilendiriyo buraya konu açıcak kadar.

Ooo konu sahibi baya baya art niyetli değil mi o zaman ya Kendisi görümcenin kocasının kendisine ilgisi oldugunu düşünüyor görümce değil,o görümceyi kocasının ailesinin hiç istememesi detayları falan bu yüzden mi verilmiş?
Belki de görümce sizin kuruntunuzun farkındadır, kocasının dünyadan bi haber size samimiyet göstermesine pasif agresif tepkiler gösteriyordur?

Ben ne anlattığınizi anlamadım, olay ne ?? Sizinle ne ilgisi var ?

Bu gelinler görümcelerden ne istiyor anlamadim durmadan görümce konulari aciliyor. Görümceniz size bisey söyleyip yapmamiski

.... abi diyebilirsiniz.
Ikinci sorum da şu, size bir hediye vermis gorumcenizin eşi, kaynananiz bize bi igne vermedi demiş ya, bunu soylemenizde ki sebeb neydi?
O anda suratları düştü bayagi ya, ben rahatsız oluyorum

Konuşmayın gorusmeyin ararsa açmayın eşinize de evde istemiyorum sürekli sorunları var annengilde görüşün deyin bu ne iğrenç bişey böyle bu yaşananlardan sonra nasıl görüsmege devam ediyorsunuz
İşte bende çok rahatsız olmaya başladım yahu neden gelip bizde kavga ediyorsunuz, o zaman hiç gelmeyin, bana bir süre kustu gorumcem ne konuşuyorsunuz diye bende adamla yüzleştim, ondan sonra görüşmeye devam ettik ama eskisinden daha çok aşağılamaya başladı adamı, ve adamın çocuklarıma karşı bana karsi her hareketini izleyerek daha çok tepki veriyor eski konuları açıp o an ona bağırıyor

Açık açık herseyi yazamıyorum yazabildiklerim bu kadar
Görümcen saygısız, edepsiz ve ahlaksızın önde gideni. Görümcen ve görümcen gibiler evlenmemeli. Topluma bile salınmamalı. Sorunu sıkıntısı olsa bile karı koca yalnız kaldıklarında çözmeli. Hem çocuklara hem çevreye kötü bir örnek. Gerçekten rezalet. Görümcene açık açık söyle. Laf sok. Toplumda kavga etmemeye özen göster çok saygısızsın de.

Aralarındaki şey zaten 14 senedir var artık herkes alışık, ama baştan beri olan ama şimdi şimdi dikkatimi çeken benim evimde ona bakarak mesela adım Leyla diyelim bu kızdı dimi Leylaya benzeyen dedi demekki evde Leylaya benziyor demis adam, adam kıpkırmızı oldu, ben hiç karismadim, ama rahatsiz oluyorum

Diyeceğim bir gün, ben esime böyle desem beni kapının önüne koyar diyeceğim diyorum sonra aman bosver diyorum

Ben hediye olayini anlamadim, adam kendi eşyasini mi verdi hediye diye, ne verdi?

Diyeceğim bir gün, ben esime böyle desem beni kapının önüne koyar diyeceğim diyorum sonra aman bosver diyorum
Yok demen lazım artık. Hadi seni esini geçtim ee cocuklara kötü örnek oluyor. Cocuk neleri görmüs baksana bu hareketleri görmek zorunda mı? Ne irrite edici bir davranıs bicimi bu. En azından cocukların yanında böyle yapmayın de.

Siz bu konuyu kişileri değiştirerek anlatıyor olmayasınız?

Konunuz bana eşiyle kardeşinin karısı arasında bir ilişki olduğunu düşünen ve bununla ilgili bir sürü konu açmış bir üyeyi hatilatti.

Eşin ne diyo peki? Zaten ayri şehirde yasiyomussunuz, ne kadar sik gorusuyosunuz ki?

Sizinle alakalı bir durum yok, karı-koca didişiyorlar o kadar…

Şimdi bunda ne var Allah aşkına. İki insanı birbirine de mi benzetemicez artık hemen ona aşık olduğumuzu falan mı düşünecekler yani?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…