• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?

Evet yine bir görümce batması durumu.
He bacım sen hiç kocana falan bağırmıyorsun. Gelinsin ya , muhteşem evliliğin var. Ama görümce nin evliliği berbat.
Ama şeyi de açıklasana TUHAF olan tavrı. Tabi bu kadar tepkiden sonra hemen uyduracaksın bir şeyler🥀

Arkadaşlar, görümce kendisinden genç ve güzel olan gelini kocasından kıskanıyor. Bu sebeple aksi aksi hal ve hareketleri var.

Konu sahibi bunu anlatmaya çalışıyor. Aralarda yorumlarda gördüm bir iki kişi dışında kimse fark etmemiş

Konu sahibi. Enişte beyin size ilgisi olsa ve eşi de bunun farkında olsa ellerine pasta alıp size gelmezler.

Gelip de kapıda pastayı yere atarak görümcenizin size tepki gösterdigini, eşinin size olan ilgisinden sizi sorumlu tuttuğunu ima ediyorsunuz. Ama hayır. O kadar şuursuz değillerdir zannimca.

Muhtemelen sadece geçimsiz bir evlilikleri var. O kadar.
Cidden böyle mi düşünüyor?

Siz bu konuyu kişileri değiştirerek anlatıyor olmayasınız?

Konunuz bana eşiyle kardeşinin karısı arasında bir ilişki olduğunu düşünen ve bununla ilgili bir sürü konu açmış bir üyeyi hatilatti.
Aynı konuyu hatırlıyoruz sanırım,
Özellikle şu mesajdan sonra

Adam oğlunu bize getireceği zaman gorumcem esimi 100 kere arıyor geliyor aşağı in al diye esim aşağı inip alsa bile adam yukarı çıkıyor, bence adamın bize gelmesini istemiyor, adam yeni numara almış beni aradi yabancı no actim şahitlik(adli) olaylar falan vardı konuştuk, sonra cocuklar icin esimi aramak yerine beni aradi, gorumcemin dikkatini çekmiş tavırlı davrandı ne konuşuyorsunuz bu kadar dedi bende adami arattirdim yuzlestim adama biz ne konusuyoruz sen arıyorsun dedim, o da evet dedi, bak dedim benim suçum yok o gunden sonra barıştı benimle,esim duymadı bilmedi, o gunden sonra daha çok kocasini benim yanımda aşağılamaya başladı, kadın gelmek istemediği zaman bence kocasi çıkıp geliyor bize, ama ben çok rahatsız olmaya başladım bu yaşananlardan

Adam oğlunu bize getireceği zaman gorumcem esimi 100 kere arıyor geliyor aşağı in al diye esim aşağı inip alsa bile adam yukarı çıkıyor, bence adamın bize gelmesini istemiyor, adam yeni numara almış beni aradi yabancı no actim şahitlik(adli) olaylar falan vardı konuştuk, sonra cocuklar icin esimi aramak yerine beni aradi, gorumcemin dikkatini çekmiş tavırlı davrandı ne konuşuyorsunuz bu kadar dedi bende adami arattirdim yuzlestim adama biz ne konusuyoruz sen arıyorsun dedim, o da evet dedi, bak dedim benim suçum yok o gunden sonra barıştı benimle,esim duymadı bilmedi, o gunden sonra daha çok kocasini benim yanımda aşağılamaya başladı, kadın gelmek istemediği zaman bence kocasi çıkıp geliyor bize, ama ben çok rahatsız olmaya başladım bu yaşananlardan
B Bihterinpekisi ben bunu okuyunca kendimce bir kanıya vardım 🤷‍♀️

diyor, 1.5 senedir arama yoktu, bizim bir mahkememiz vardi gelin sahitti geline bir kagit geldi bana atacakti zaten, kocamda hemenn gelini aramis kağıdı bana at diye, gelin karina atacam bana 9 ay kustu ne alaka yaaa demis bağırmış benimkide bosver onu diyor, at bana demis ama gelin bana atti, gelin kocami arayip bu konuşmalarimizi kimseye soyleme diyor kocam canim benim canim benim diyor..

Erkek erkege pek sevmezler birbirlerini, ama kardesim evlenince benimki sever oldu, bir bakiyorum almis cocuklari bensiz onlara gitmis, kardesim zaten hoslanmazdi benimkinin karısına alttan alta abi gibi yaklasimlarini galiba sezdi ve pek gorusmuyoruz ama sadece bu kadar nasil ortaya duseyim ispat yok tam anlamiyla
Olaylar benziyor hatta aynı, şahitlik işi falan, bir de bu konuda görümce 14 yıllık evli diyor, o da tutuyor, haziranda görümce 13 yıllık, gelin de 11 yıllık evli🤣 bir de bir adamın çocuğa doğum günü hediyesi olarak şahsi eşya ne verebileceğini merak ettim, kıravat iğnesi?

Son düzenleme:
Olaylar benziyor hatta aynı, şahitlik işi falan, bir de bu konuda görümce 14 yıllık evli diyor, o da tutuyor, haziranda görümce 13 yıllık, gelin de 11 yıllık evli🤣 bir de bir adamın çocuğa doğum günü hediyesi olarak şahsi eşya ne verebileceğini merak ettim, kıravat iğnesi?
Parfümü heralde, kadın koklasin dursun diye 🙈

Söyleyemem dediğine göre donunu verdi enişte çocuğa. :D

Back