- 18 Ağustos 2016
- 4.877
- 20.134
- 308
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen.. Cok guzel bir sofra hazırlıyorum, ama öyle bir şey söylüyorki adama hiç hoş değil sofrada yemek mi yiyoruz dayakmi yiyoruz neden başkasının evinde yani.. Gidin basbasaValla ben biri yanımda tartışınca herkes meselesini evinde halletsin diyorum. Kimsenin yükünü çekemem.
Adam oğlunu bize getireceği zaman gorumcem esimi 100 kere arıyor geliyor aşağı in al diye esim aşağı inip alsa bile adam yukarı çıkıyor, bence adamın bize gelmesini istemiyor, adam yeni numara almış beni aradi yabancı no actim şahitlik(adli) olaylar falan vardı konuştuk, sonra cocuklar icin esimi aramak yerine beni aradi, gorumcemin dikkatini çekmiş tavırlı davrandı ne konuşuyorsunuz bu kadar dedi bende adami arattirdim yuzlestim adama biz ne konusuyoruz sen arıyorsun dedim, o da evet dedi, bak dedim benim suçum yok o gunden sonra barıştı benimle,esim duymadı bilmedi, o gunden sonra daha çok kocasini benim yanımda aşağılamaya başladı, kadın gelmek istemediği zaman bence kocasi çıkıp geliyor bize, ama ben çok rahatsız olmaya başladım bu yaşananlardanBaşlıkta belirttiğiniz görümcenin size olan (varsa) tuhaf davranışlarını konuda anlatmamışsınız. Anlattıklarınızda sizlik bir şey yok zira, anlaşamayan bir çift var o da kendi bilecekleri iş.
Adamın ismini söylemek istemediğim için öyle yazdimo değilde, oğlunuz gorumcenizin eşinden "kocası, adam" diye mi bahsediyor
Arkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz,10 seneyi aşkın evliyiz, o benden 9 yas buyuk, memlekete geldikleri zaman onları ağırlariz, hic gocunmam,ama artık dikkatimi çeken bir durum var, ne zaman onlar bize gelse ya da beraber birseyler yapsak sürekli kocasıyla didisme halinde, ama adama hakaretvari şeyler söylüyor, sen ne biçim babasından tutun beceriksizsin sen sus gibi şeyler.. Bazen esimle ben utanıyoruz, uzun yıllardır oluyordu ama şimdi şimdi dikkatimi çekmeye başladı, bizden bağımsız oldukları zaman tatillere heryere gidiyorlar oralarda nasıl geçiniyorlar merek ediyordum,esim ağzından kaçırdı aralari bozuk diye ama her evlilikte olur deyip konuyu kapattı gorumcemi kocasinin ailesi hiç istememiş, , pikniğe gittik onlarla yemek yerken gorumcem yine sinirlendi adama, geçen sene müzeye gitmişler sen ne biçim babasın müzenin en alt katinda çocuğu tek bıraktın diyor..
bazen kocasi tek geliyordu cocuklariyla bize , son zamanlarda niye tek geldiği anlaşıldı diyebilirim,gorumcemden kaçar gibiydi, bu sefer esim adam tek geldiği için mırın kırın etmeye başladı adam cocuklariyla tek gelince ben çok çıkmıyordum yanına cocuklari alıp disarda oynatiyordum onlar evdeyken,
Simdi olaya geleyim bizim çocukların dogumgune ta uzaklardan geldiler, bayagi mutlu olduk akşam sozlestik buyrun gelin diye, sonra kapı çaldı kizlar kapıyı actilar, ses geldi yavaş Zehra yavaş diye,(kocasi gorumceme kızıyor) oglum koşarak anne halam pastayı kocasinin elinden aldı yere attı dedi, sonra adam geri aldı mutfağa bıraktı dedi, bende o an umursamadim, sonra pastayı açarken adam gözümün içine bakıyor bende niye bakiyor dedim suçlarını biliyorlarmis pastanın yarısı neredeyse bozulacakmis üstündeki muzlar dökülmüş neyse toparladık, birbirlerine bagirmaya başladılar senin yüzünden diye ama gorumcem atmış kizlar yere, oğlum söylemisti zaten, sonra dogumgununu kutladık, adam kendi kullandığı bir şeyi kizima verdi,
kayinvalidem ben damadın bir iğnesini gormedim falan diyor.. Simdi size sormak istediğim kizlar neler oluyor ters giden birseyler var, gorumcem beni sevmiyor desem çok sever ama bilemedim...
Gorumcemin biraz tavirlarini farkettim o yüzden rahatsız oldum sanki eşinin bize gelmesini tek gelmesini istemiyor bende çocukları alıp parka indirdimEee? Bize bunlardan ne? Biz niye okuduk şimdi bunu?
Birde enişte evdeyken siz neden eve girmiyorsunuz? Enistenizin size ilgisi var görümce ondan böyle mi dememiz gerekiyor ?
Bi şey yok. Siz önünüze bakın.
Sizinle ne alakasi var ben anlayamadim.
Kari koca birbirlerini yiyorlar. Belli ki bu normalleri olmus.
Olay sizin evde yaşanmış ama olayın sizle alakası yok.
Kendi aralarındaki hır gur yer farketmez mantığından devam etmis.
Allah çocuklarına sabır versin.
Başlıkta belirttiğiniz görümcenin size olan (varsa) tuhaf davranışlarını konuda anlatmamışsınız. Anlattıklarınızda sizlik bir şey yok zira, anlaşamayan bir çift var o da kendi bilecekleri iş.
Olay da sizi ilgilendiren yer neresi tam onu anlayamadım.
Görümcenizin eşiyle yaşadığı sorunlardan kendinize pay çıkarmaya çalışıyorsunuz olan bu.
Görümceniz açsaymış iyiymiş konuyu.
Konunun sizinle ilgisi nedir? Kadının size bir davranışı yok ki tuhaf mı değil mi, sebebi ne diye konuşalım.
Görümcenizin evliliğini çekiştirmek için konu açmak istemişsiniz ama biz "ne alaka" demeyelim diye araya kendinizi sıkıştırmışsınız gibi.
Yahu sizde bir garipsiniz..Görümce ile kocası birbirlerine tahammülü kalmamış bir çift sizinle alakaları yok.
Bihter neyi itiraf edicek Firdevs hanım görümcemle ne ilgisi var
ne oluyorsa kocasıyla arasında oluyor size ne?
Eee? Bize bunlardan ne? Biz niye okuduk şimdi bunu?
Birde enişte evdeyken siz neden eve girmiyorsunuz? Enistenizin size ilgisi var görümce ondan böyle mi dememiz gerekiyor ?
İyi de size ne?
konunun sizinle bir alakasını göremedim
Sizlik bir mesele değil, karı koca birbirlerini yiyorlar, afiyet olsun.
Valla ben biri yanımda tartışınca herkes meselesini evinde halletsin diyorum. Kimsenin yükünü çekemem.
Eşiniz bile evliliklerinin detayına girmemiş, bunca insan dedikodu mu yapalım arkalarından?
Sizlik bir durum yok.
Arkadaşlar, görümce kendisinden genç ve güzel olan gelini kocasından kıskanıyor. Bu sebeple aksi aksi hal ve hareketleri var.Alakaya cayı demleyemedim.
Yazdim diğer üyelere okuyabilirsinizEniste beyin size ilgisi oldugunu mu düşünüyor gorumceniz? Acikca anlatsaniz daha iyi yorum yapabiliriz.
Ay ben o kadar düşünemiyorum düz bi insanım.Arkadaşlar, görümce kendisinden genç ve güzel olan gelini kocasından kıskanıyor. Bu sebeple aksi aksi hal ve hareketleri var.
Konu sahibi bunu anlatmaya çalışıyor. Aralarda yorumlarda gördüm bir iki kişi dışında kimse fark etmemiş
Konu sahibi. Enişte beyin size ilgisi olsa ve eşi de bunun farkında olsa ellerine pasta alıp size gelmezler.
Gelip de kapıda pastayı yere atarak görümcenizin size tepki gösterdigini, eşinin size olan ilgisinden sizi sorumlu tuttuğunu ima ediyorsunuz. Ama hayır. O kadar şuursuz değillerdir zannimca.
Muhtemelen sadece geçimsiz bir evlilikleri var. O kadar.
.... abi diyebilirsiniz.Adamın ismini söylemek istemediğim için öyle yazdim
Konuşmayın gorusmeyin ararsa açmayın eşinize de evde istemiyorum sürekli sorunları var annengilde görüşün deyin bu ne iğrenç bişey böyle bu yaşananlardan sonra nasıl görüsmege devam ediyorsunuzAdam oğlunu bize getireceği zaman gorumcem esimi 100 kere arıyor geliyor aşağı in al diye esim aşağı inip alsa bile adam yukarı çıkıyor, bence adamın bize gelmesini istemiyor, adam yeni numara almış beni aradi yabancı no actim şahitlik(adli) olaylar falan vardı konuştuk, sonra cocuklar icin esimi aramak yerine beni aradi, gorumcemin dikkatini çekmiş tavırlı davrandı ne konuşuyorsunuz bu kadar dedi bende adami arattirdim yuzlestim adama biz ne konusuyoruz sen arıyorsun dedim, o da evet dedi, bak dedim benim suçum yok o gunden sonra barıştı benimle,esim duymadı bilmedi, o gunden sonra daha çok kocasini benim yanımda aşağılamaya başladı, kadın gelmek istemediği zaman bence kocasi çıkıp geliyor bize, ama ben çok rahatsız olmaya başladım bu yaşananlardan
Burnumdan beynime naneli sakız ittirmek istiyorum tam şu an da ya. Beyin nöronlarım iltihaplanmıs resmen. Anlayamamıştım ben teşekkür ederim.Arkadaşlar, görümce kendisinden genç ve güzel olan gelini kocasından kıskanıyor. Bu sebeple aksi aksi hal ve hareketleri var.
Konu sahibi bunu anlatmaya çalışıyor. Aralarda yorumlarda gördüm bir iki kişi dışında kimse fark etmemiş
Konu sahibi. Enişte beyin size ilgisi olsa ve eşi de bunun farkında olsa ellerine pasta alıp size gelmezler.
Gelip de kapıda pastayı yere atarak görümcenizin size tepki gösterdigini, eşinin size olan ilgisinden sizi sorumlu tuttuğunu ima ediyorsunuz. Ama hayır. O kadar şuursuz değillerdir zannimca.
Sadece konu sahibi ile değil kendi kardeşi ile de görüşsün etsin istemiyor. Kendi ailesinden kimse ile iyi geçinsin istemiyor çünkü kocasının ailesi onu istememiş hiç, kocası kendi ailesi ile iyi geçinirse herkes demek sorun kadında diyecek. Konu sahibinin gençliği ve güzelliği ile bir alakası yok bence de. :)Arkadaşlar, görümce kendisinden genç ve güzel olan gelini kocasından kıskanıyor. Bu sebeple aksi aksi hal ve hareketleri var.