• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?

Bence gözü var eşin gelinde ama konu sahibi için değişen birşey olmayacak ki öyle bile olsa. Boşanmayı herhalükarda düşünmüyor çünkü.
Görümce kardeşini 50 defa arıyor çocuğu gönderiyorum in al enişten yukarı çıkmasın diye, adam ısrarla çıkıyor. Başka şeyler anlatsın ikna olalım. 😀 Haaa kocayı hiç boşamasın tabi, onu istemeyen eş ailesi, gözü gelinlerinde kalmış koca, yılların dolmuşluğu falan bunlar boşanma sebebi değil. Her evlilikte olan şeyler canım. Ben şahsen geline ilgisi kaydığını düşünmüyorum adamın, bi karısına bakıyo bi geline, gelin böyle sakin, dingin, huzur veren bir yapısı var, evlerinde huzur var, adam huzura çekiliyor, geline değil. :)

Görümce kardeşini 50 defa arıyor çocuğu gönderiyorum in al enişten yukarı çıkmasın diye, adam ısrarla çıkıyor. Başka şeyler anlatsın ikna olalım. 😀 Haaa kocayı hiç boşamasın tabi, onu istemeyen eş ailesi, gözü gelinlerinde kalmış koca, yılların dolmuşluğu falan bunlar boşanma sebebi değil. Her evlilikte olan şeyler canım. Ben şahsen geline ilgisi kaydığını düşünmüyorum adamın, bi karısına bakıyo bi geline, gelin böyle sakin, dingin, huzur veren bir yapısı var, evlerinde huzur var, adam huzura çekiliyor, geline değil. :)
Bu konu için değil aslında, diğer konularinda verdiği ayrıntılardan dolayı gözü var diyorum. Kim eşinin kardeşinin eşiyle arar konuşur, eşi istemediği halde?
Sadece dava konusu da değildi konuşma sebepleri.
Adam bir şekilde çekilmiş katip neye olduğunu bilemem artık 😂

Arkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz,10 seneyi aşkın evliyiz, o benden 9 yas buyuk, memlekete geldikleri zaman onları ağırlariz, hic gocunmam,ama artık dikkatimi çeken bir durum var, ne zaman onlar bize gelse ya da beraber birseyler yapsak sürekli kocasıyla didisme halinde, ama adama hakaretvari şeyler söylüyor, sen ne biçim babasından tutun beceriksizsin sen sus gibi şeyler.. Bazen esimle ben utanıyoruz, uzun yıllardır oluyordu ama şimdi şimdi dikkatimi çekmeye başladı, bizden bağımsız oldukları zaman tatillere heryere gidiyorlar oralarda nasıl geçiniyorlar merek ediyordum,esim ağzından kaçırdı aralari bozuk diye ama her evlilikte olur deyip konuyu kapattı gorumcemi kocasinin ailesi hiç istememiş, , pikniğe gittik onlarla yemek yerken gorumcem yine sinirlendi adama, geçen sene müzeye gitmişler sen ne biçim babasın müzenin en alt katinda çocuğu tek bıraktın diyor..
bazen kocasi tek geliyordu cocuklariyla bize , son zamanlarda niye tek geldiği anlaşıldı diyebilirim,gorumcemden kaçar gibiydi, bu sefer esim adam tek geldiği için mırın kırın etmeye başladı adam cocuklariyla tek gelince ben çok çıkmıyordum yanına cocuklari alıp disarda oynatiyordum onlar evdeyken,
Simdi olaya geleyim bizim çocukların dogumgune ta uzaklardan geldiler, bayagi mutlu olduk akşam sozlestik buyrun gelin diye, sonra kapı çaldı kizlar kapıyı actilar, ses geldi yavaş Zehra yavaş diye,(kocasi gorumceme kızıyor) oglum koşarak anne halam pastayı kocasinin elinden aldı yere attı dedi, sonra adam geri aldı mutfağa bıraktı dedi, bende o an umursamadim, sonra pastayı açarken adam gözümün içine bakıyor bende niye bakiyor dedim suçlarını biliyorlarmis pastanın yarısı neredeyse bozulacakmis üstündeki muzlar dökülmüş neyse toparladık, birbirlerine bagirmaya başladılar senin yüzünden diye ama gorumcem atmış kizlar yere, oğlum söylemisti zaten, sonra dogumgununu kutladık, adam kendi kullandığı bir şeyi kizima verdi, kayinvalidem ben damadın bir iğnesini gormedim falan diyor.. Simdi size sormak istediğim kizlar neler oluyor ters giden birseyler var, gorumcem beni sevmiyor desem çok sever ama bilemedim...
Seninle ne alakasi var kadinin derdi kocasiyla. Sen neden üzerine aliniyorsun anlamadim. Zavalli adam bu arada

Aslında var..en basiti kocasi oğlunu getireceği zaman hemen esimi arıyor aşağı inin oğlumu getiriyor alın diyor, ama kocasi esim asagi İnse bile eve çıkıyor, bence kocasinin bize çıkmasını istemiyor
Yani kocasi bana göz koydu o yüzden görümcem Problem cikariyor diyorsunuz üstü kapalim. Ay yok artik! Cok fesatca bir düsünce

Görümcenizin kocası size hayran, kadın da sizi kıskanıyor filan diyelim de siz ego parlatın diye açılmış sanırım konu.Belki hayal aleminde yaşayıp, tatsız hayatınıza romantik ve sizi mutlu edecek bir eğlenceli düşünce arıyorsunuzdur.

Görümcenizin kocası size hayran, kadın da sizi kıskanıyor filan diyelim de siz ego parlatın diye açılmış sanırım konu.Belki hayal aleminde yaşayıp, tatsız hayatınıza romantik ve sizi mutlu edecek bir eğlenceli düşünce arıyorsunuzdur.
Görümce konu sahibi 🤣 bu sefer de böyle açmış.

görümceniz şey mi diyor .. "100 kere aradım enişten yukarı çıkmasın diye, yine de çıktı"? yoksa nereden biliyorsunuz siz adamı karısının, sizin eve gelmeden 100 kere aradığını?

Arsız bir eş görümceniz kocasıda belli başedemiyor.Umarım boşanmazlar .Bu tipler boşanınca çevrelerindeki mutlu insanların huzurlarını kaçırmayı görev edinirler.Buna ilk sizden başlarlar.(kendi görümcemden biliyorum)

Eşin ne diyo peki? Zaten ayri şehirde yasiyomussunuz, ne kadar sik gorusuyosunuz ki?

görümceniz şey mi diyor .. "100 kere aradım enişten yukarı çıkmasın diye, yine de çıktı"? yoksa nereden biliyorsunuz siz adamı karısının, sizin eve gelmeden 100 kere aradığını?
Hayır ya gorumcem esimi arıyor enişten geliyor aşağı in diye

Arsız bir eş görümceniz kocasıda belli başedemiyor.Umarım boşanmazlar .Bu tipler boşanınca çevrelerindeki mutlu insanların huzurlarını kaçırmayı görev edinirler.Buna ilk sizden başlarlar.(kendi görümcemden biliyorum)

Eşin ne diyo peki? Zaten ayri şehirde yasiyomussunuz, ne kadar sik gorusuyosunuz ki?

Yine kaçırdınız üyeyi…
Yine çözdünüz büyük sırrı…
Konu sahibi gel ! Ben sana yürekten inandım.
Pastayı benim evimde yere atmak normal mi acaba? Aa sorunlari var ya birsey olmazmi demeliyim Allah aşkına?

Hayır ya gorumcem esimi arıyor enişten geliyor aşağı in diye
Abla görümce sensin, bu konuyu da kendi hatalarını gelinin ağzından anlatmak için açtın, için rahatlayacaksa söyleyeyim, adama gün yüzü göstermemişsin onun da gözü dışarıya kaymış işte. Adam cinsellik amacı ile değil, huzur aradığı için dışarı kaymış gözü. Ama kayınçonun da karısına bakmazsın yani karın kötü diye, ıyyy.

Yazık sana bacım ya. Kocamın gözü gelinimizde düşüncesi içinde o adamla yaşamaya devam etmek kendine yaptığın büyük haksızlık. Gerçekten ilgisi varsa da yoksa da sen kendine haksızlık ediyorsun. İlgisi varsa boşanırsın, yoksa ama sen paranoya yapıyorsan tedavi olursun. Yapabileceğin şeyler bunlar.
Gelini de rahat bırak artık.

Arkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz,10 seneyi aşkın evliyiz, o benden 9 yas buyuk, memlekete geldikleri zaman onları ağırlariz, hic gocunmam,ama artık dikkatimi çeken bir durum var, ne zaman onlar bize gelse ya da beraber birseyler yapsak sürekli kocasıyla didisme halinde, ama adama hakaretvari şeyler söylüyor, sen ne biçim babasından tutun beceriksizsin sen sus gibi şeyler.. Bazen esimle ben utanıyoruz, uzun yıllardır oluyordu ama şimdi şimdi dikkatimi çekmeye başladı, bizden bağımsız oldukları zaman tatillere heryere gidiyorlar oralarda nasıl geçiniyorlar merek ediyordum,esim ağzından kaçırdı aralari bozuk diye ama her evlilikte olur deyip konuyu kapattı gorumcemi kocasinin ailesi hiç istememiş, , pikniğe gittik onlarla yemek yerken gorumcem yine sinirlendi adama, geçen sene müzeye gitmişler sen ne biçim babasın müzenin en alt katinda çocuğu tek bıraktın diyor..
bazen kocasi tek geliyordu cocuklariyla bize , son zamanlarda niye tek geldiği anlaşıldı diyebilirim,gorumcemden kaçar gibiydi, bu sefer esim adam tek geldiği için mırın kırın etmeye başladı adam cocuklariyla tek gelince ben çok çıkmıyordum yanına cocuklari alıp disarda oynatiyordum onlar evdeyken,
Simdi olaya geleyim bizim çocukların dogumgune ta uzaklardan geldiler, bayagi mutlu olduk akşam sozlestik buyrun gelin diye, sonra kapı çaldı kizlar kapıyı actilar, ses geldi yavaş Zehra yavaş diye,(kocasi gorumceme kızıyor) oglum koşarak anne halam pastayı kocasinin elinden aldı yere attı dedi, sonra adam geri aldı mutfağa bıraktı dedi, bende o an umursamadim, sonra pastayı açarken adam gözümün içine bakıyor bende niye bakiyor dedim suçlarını biliyorlarmis pastanın yarısı neredeyse bozulacakmis üstündeki muzlar dökülmüş neyse toparladık, birbirlerine bagirmaya başladılar senin yüzünden diye ama gorumcem atmış kizlar yere, oğlum söylemisti zaten, sonra dogumgununu kutladık, adam kendi kullandığı bir şeyi kizima verdi, kayinvalidem ben damadın bir iğnesini gormedim falan diyor.. Simdi size sormak istediğim kizlar neler oluyor ters giden birseyler var, gorumcem beni sevmiyor desem çok sever ama bilemedim...
Görümcenin özelini neden biz biliyoruz?

Sizinle hiç bı ilgisi olmayan şey için usenmeden nasıl böyle uzun konu açıyorsunuz. 🤣🤣. Belliki görümcen sürekli kocasını aşağılayan bı kadın.. muhtemelen bütün hayatı böyle. Sizi ilgilendiren bı durum değil. Genel tavrından rahatsizsaniz mesafeli olun. Konu sizle ilgili değil.

Adam oğlunu bize getireceği zaman gorumcem esimi 100 kere arıyor geliyor aşağı in al diye esim aşağı inip alsa bile adam yukarı çıkıyor, bence adamın bize gelmesini istemiyor, adam yeni numara almış beni aradi yabancı no actim şahitlik(adli) olaylar falan vardı konuştuk, sonra cocuklar icin esimi aramak yerine beni aradi, gorumcemin dikkatini çekmiş tavırlı davrandı ne konuşuyorsunuz bu kadar dedi bende adami arattirdim yuzlestim adama biz ne konusuyoruz sen arıyorsun dedim, o da evet dedi, bak dedim benim suçum yok o gunden sonra barıştı benimle,esim duymadı bilmedi, o gunden sonra daha çok kocasini benim yanımda aşağılamaya başladı, kadın gelmek istemediği zaman bence kocasi çıkıp geliyor bize, ama ben çok rahatsız olmaya başladım bu yaşananlardan
Hmm konu degisti. Bence siz kendinize ceki duzen verin. Evinize zorla gelecek degiller. Musait degiliz diyin. Ayrica hakliysaniz kocanizda neden sakliyosunuz. Adli konu hakkinda konustuk ablan da yanlis anladi demek zor mu ? Zor ise eger kusura bakmayin siz de bisiler var o zaman. Bihtercilik oynamayin akilli olun

Herzaman didişiyorlar belli ki bazılarıda sizin yanınızda denk geliyor.Sizinle ne ilgisi var allah aşkına

Konu sahibi siz ne kadar zor bir hayat yaşıyorsunuz mental olarak. Kendinize yazık, kocanızın ilgisi geline var ya da yok.Bu saatten sonra kendi sağlığınızı düşünün, aklınıza kurt düşmüş bir kere çıkmaz artık.Ayrılın ve üzerinizdeki yük kalksın. Kaç günlük dünya kendinize eziyet ediyorsunuz. Üstelik bunca zamandır istikrarlı bir şekilde kocanızın hareketleri tuhaf geliyorsa size mutlaka altında bir sebep vardır bence. Kurtulun gitsin.

Back