• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemim bana karsi tuhaf davranislari, yardımcı olur musunuz?

Adam oğlunu bize getireceği zaman gorumcem esimi 100 kere arıyor geliyor aşağı in al diye esim aşağı inip alsa bile adam yukarı çıkıyor, bence adamın bize gelmesini istemiyor, adam yeni numara almış beni aradi yabancı no actim şahitlik(adli) olaylar falan vardı konuştuk, sonra cocuklar icin esimi aramak yerine beni aradi, gorumcemin dikkatini çekmiş tavırlı davrandı ne konuşuyorsunuz bu kadar dedi bende adami arattirdim yuzlestim adama biz ne konusuyoruz sen arıyorsun dedim, o da evet dedi, bak dedim benim suçum yok o gunden sonra barıştı benimle,esim duymadı bilmedi, o gunden sonra daha çok kocasini benim yanımda aşağılamaya başladı, kadın gelmek istemediği zaman bence kocasi çıkıp geliyor bize, ama ben çok rahatsız olmaya başladım bu yaşananlardan

Adam oğlunu bize getireceği zaman gorumcem esimi 100 kere arıyor geliyor aşağı in al diye esim aşağı inip alsa bile adam yukarı çıkıyor, bence adamın bize gelmesini istemiyor, adam yeni numara almış beni aradi yabancı no actim şahitlik(adli) olaylar falan vardı konuştuk, sonra cocuklar icin esimi aramak yerine beni aradi, gorumcemin dikkatini çekmiş tavırlı davrandı ne konuşuyorsunuz bu kadar dedi bende adami arattirdim yuzlestim adama biz ne konusuyoruz sen arıyorsun dedim, o da evet dedi, bak dedim benim suçum yok o gunden sonra barıştı benimle,esim duymadı bilmedi, o gunden sonra daha çok kocasini benim yanımda aşağılamaya başladı, kadın gelmek istemediği zaman bence kocasi çıkıp geliyor bize, ama ben çok rahatsız olmaya başladım bu yaşananlardan
Görümceniz size böyle bir ithamda bulunuyor ve siz hala onunla ve eşiyle görüşüyor musunuz?

Eniştenizin size mi ilgisi var yani,öyle bi anlatmışsın ki böyle bişey olsa hoşuna gidicek sanki ben öyle anladım. Ayrıca görümcenle kocasının arasındaki tartışma seni çok mu ilgilendiriyo buraya konu açıcak kadar.

Arkadaşlar, görümce kendisinden genç ve güzel olan gelini kocasından kıskanıyor. Bu sebeple aksi aksi hal ve hareketleri var.

Konu sahibi bunu anlatmaya çalışıyor. Aralarda yorumlarda gördüm bir iki kişi dışında kimse fark etmemiş

Konu sahibi. Enişte beyin size ilgisi olsa ve eşi de bunun farkında olsa ellerine pasta alıp size gelmezler.

Gelip de kapıda pastayı yere atarak görümcenizin size tepki gösterdigini, eşinin size olan ilgisinden sizi sorumlu tuttuğunu ima ediyorsunuz. Ama hayır. O kadar şuursuz değillerdir zannimca.

Muhtemelen sadece geçimsiz bir evlilikleri var. O kadar.
Ooo konu sahibi baya baya art niyetli değil mi o zaman ya 🙄 Kendisi görümcenin kocasının kendisine ilgisi oldugunu düşünüyor görümce değil,o görümceyi kocasının ailesinin hiç istememesi detayları falan bu yüzden mi verilmiş?
Belki de görümce sizin kuruntunuzun farkındadır, kocasının dünyadan bi haber size samimiyet göstermesine pasif agresif tepkiler gösteriyordur?

Ben ne anlattığınizi anlamadım, olay ne ?? Sizinle ne ilgisi var ?

Bu gelinler görümcelerden ne istiyor anlamadim :KK4: durmadan görümce konulari aciliyor. Görümceniz size bisey söyleyip yapmamiski

.... abi diyebilirsiniz.
Ikinci sorum da şu, size bir hediye vermis gorumcenizin eşi, kaynananiz bize bi igne vermedi demiş ya, bunu soylemenizde ki sebeb neydi?
O anda suratları düştü bayagi ya, ben rahatsız oluyorum

Konuşmayın gorusmeyin ararsa açmayın eşinize de evde istemiyorum sürekli sorunları var annengilde görüşün deyin bu ne iğrenç bişey böyle bu yaşananlardan sonra nasıl görüsmege devam ediyorsunuz
İşte bende çok rahatsız olmaya başladım yahu neden gelip bizde kavga ediyorsunuz, o zaman hiç gelmeyin, bana bir süre kustu gorumcem ne konuşuyorsunuz diye bende adamla yüzleştim, ondan sonra görüşmeye devam ettik ama eskisinden daha çok aşağılamaya başladı adamı, ve adamın çocuklarıma karşı bana karsi her hareketini izleyerek daha çok tepki veriyor eski konuları açıp o an ona bağırıyor

Açık açık herseyi yazamıyorum yazabildiklerim bu kadar
Görümcen saygısız, edepsiz ve ahlaksızın önde gideni. Görümcen ve görümcen gibiler evlenmemeli. Topluma bile salınmamalı. Sorunu sıkıntısı olsa bile karı koca yalnız kaldıklarında çözmeli. Hem çocuklara hem çevreye kötü bir örnek. Gerçekten rezalet. Görümcene açık açık söyle. Laf sok. Toplumda kavga etmemeye özen göster çok saygısızsın de.

Benim evime gelinecek, kutlama için alınan pasta yere atılacak, eşiyle ne konuşuyorum diye görümce sorguya çekecek ve bu benim sorunum olmayacak! Daha ne olması gerekiyor ki? Konu sahibi bunlar ok ama karı-koca arasında ki gecim durumları sizi hiç ilgilendirmez, ne alaka yani.
Aralarındaki şey zaten 14 senedir var artık herkes alışık, ama baştan beri olan ama şimdi şimdi dikkatimi çeken benim evimde ona bakarak mesela adım Leyla diyelim bu kızdı dimi Leylaya benzeyen dedi 😱 demekki evde Leylaya benziyor demis adam, adam kıpkırmızı oldu, ben hiç karismadim, ama rahatsiz oluyorum

Görümcen saygısız, edepsiz ve ahlaksızın önde gideni. Görümcen ve görümcen gibiler evlenmemeli. Topluma bile salınmamalı. Sorunu sıkıntısı olsa bile karı koca yalnız kaldıklarında çözmeli. Hem çocuklara hem çevreye kötü bir örnek. Gerçekten rezalet. Görümcene açık açık söyle. Laf sok. Toplumda kavga etmemeye özen göster çok saygısızsın de.
Diyeceğim bir gün, ben esime böyle desem beni kapının önüne koyar diyeceğim diyorum sonra aman bosver diyorum

Ben hediye olayini anlamadim, adam kendi eşyasini mi verdi hediye diye, ne verdi?

Diyeceğim bir gün, ben esime böyle desem beni kapının önüne koyar diyeceğim diyorum sonra aman bosver diyorum
Yok demen lazım artık. Hadi seni esini geçtim ee cocuklara kötü örnek oluyor. Cocuk neleri görmüs baksana bu hareketleri görmek zorunda mı? Ne irrite edici bir davranıs bicimi bu. En azından cocukların yanında böyle yapmayın de.

Aralarındaki şey zaten 14 senedir var artık herkes alışık, ama baştan beri olan ama şimdi şimdi dikkatimi çeken benim evimde ona bakarak mesela adım Leyla diyelim bu kızdı dimi Leylaya benzeyen dedi 😱 demekki evde Leylaya benziyor demis adam, adam kıpkırmızı oldu, ben hiç karismadim, ama rahatsiz oluyorum
Siz bu konuyu kişileri değiştirerek anlatıyor olmayasınız?

Konunuz bana eşiyle kardeşinin karısı arasında bir ilişki olduğunu düşünen ve bununla ilgili bir sürü konu açmış bir üyeyi hatilatti.

Eşin ne diyo peki? Zaten ayri şehirde yasiyomussunuz, ne kadar sik gorusuyosunuz ki?

Arkadaşlar gorumcemlerle ayrı şehirlerdeyiz,10 seneyi aşkın evliyiz, o benden 9 yas buyuk, memlekete geldikleri zaman onları ağırlariz, hic gocunmam,ama artık dikkatimi çeken bir durum var, ne zaman onlar bize gelse ya da beraber birseyler yapsak sürekli kocasıyla didisme halinde, ama adama hakaretvari şeyler söylüyor, sen ne biçim babasından tutun beceriksizsin sen sus gibi şeyler.. Bazen esimle ben utanıyoruz, uzun yıllardır oluyordu ama şimdi şimdi dikkatimi çekmeye başladı, bizden bağımsız oldukları zaman tatillere heryere gidiyorlar oralarda nasıl geçiniyorlar merek ediyordum,esim ağzından kaçırdı aralari bozuk diye ama her evlilikte olur deyip konuyu kapattı gorumcemi kocasinin ailesi hiç istememiş, , pikniğe gittik onlarla yemek yerken gorumcem yine sinirlendi adama, geçen sene müzeye gitmişler sen ne biçim babasın müzenin en alt katinda çocuğu tek bıraktın diyor..
bazen kocasi tek geliyordu cocuklariyla bize , son zamanlarda niye tek geldiği anlaşıldı diyebilirim,gorumcemden kaçar gibiydi, bu sefer esim adam tek geldiği için mırın kırın etmeye başladı adam cocuklariyla tek gelince ben çok çıkmıyordum yanına cocuklari alıp disarda oynatiyordum onlar evdeyken,
Simdi olaya geleyim bizim çocukların dogumgune ta uzaklardan geldiler, bayagi mutlu olduk akşam sozlestik buyrun gelin diye, sonra kapı çaldı kizlar kapıyı actilar, ses geldi yavaş Zehra yavaş diye,(kocasi gorumceme kızıyor) oglum koşarak anne halam pastayı kocasinin elinden aldı yere attı dedi, sonra adam geri aldı mutfağa bıraktı dedi, bende o an umursamadim, sonra pastayı açarken adam gözümün içine bakıyor bende niye bakiyor dedim suçlarını biliyorlarmis pastanın yarısı neredeyse bozulacakmis üstündeki muzlar dökülmüş neyse toparladık, birbirlerine bagirmaya başladılar senin yüzünden diye ama gorumcem atmış kizlar yere, oğlum söylemisti zaten, sonra dogumgununu kutladık, adam kendi kullandığı bir şeyi kizima verdi, kayinvalidem ben damadın bir iğnesini gormedim falan diyor.. Simdi size sormak istediğim kizlar neler oluyor ters giden birseyler var, gorumcem beni sevmiyor desem çok sever ama bilemedim...
Sizinle alakalı bir durum yok, karı-koca didişiyorlar o kadar…

Şimdi bunda ne var Allah aşkına. İki insanı birbirine de mi benzetemicez artık hemen ona aşık olduğumuzu falan mı düşünecekler yani?

Back