- Konu Sahibi mavi2sever
-
47 yaşındaymışniye sadece sen ve arkadaşların yapıyorsunuz? hiç mi komşusu yoktu kv nin. akraba hiç mi yok, eşinin arkadaşları görümcenin arkadaşları vs. ya bak tamam iyi niyetlisin ama böyle olmaz bu. görümcenle önceden konuşmalıydın gel abla ben böyle düşündüm bunu yapalım mı? ne zaman nerde yapalım diyip işin içine mutlaka katmalıydın. bu mevlüt ölenin arkasından dua etmek değil mi kuran okumak değil mi? eş dost herkes çağrılır ama kızı bu kızı yani el gibi davet edilmez. görümce kaç yaşında merak ettim evli mi bekar mı çocukları var mı?
Şu iki konuyu okuyup
Hala tutarsızlıkları, ben yaptım ben ben ben tavrını, bunun göze sokuluşunu
Görümce ile ilgili olan kısımların inandırıcılıktan ne kadar uzak olduğunu göremiyorsanız,
Bunun iyi niyet mi yoksa başka bir şey mi olduğuna kanaat getiremiyorsanız
Üzgünüm ama sizin için yapılabilecek çokta bir şey olduğunu zannetmiyorum.
İnanmaya devam edin, iyi niyetinizi koruyun..
Ufak tefek cinayetler dizisindeki merve karakteri geldi birden aklıma.
Yo bence görümceyi öldürmeye gitti:))))Daha fazla furmayın kız öldi
Dediğim gibi anlattıklarınız doğruysa bu devirde insanların kendi ailesine bile sorumsuz davranışı hat safhadayken sizin iyi niyetiniz ve yaptıklarınız takdire şayan ama şurada mutabık olalım görümce konusunda fazlaca haddinizi aşan cümleler sarf etmişsiniz sanki bu duruma sevinmişsiniz,zafer çığlığı atacak gibisiniz.Şahsen annem ya da babam harici kimse için mevlüt düzenleyemem o hakkı ve haddi kendimde bulamam..Anlattığınız siz eleştirilerinizle çelişiyor...O zaman bu iyi insan nerede diye sorarlar?Ayrıca başlıkta anlattığınız kişilikle çatışan bir başlık...görümcem bana karşı iyiydi. ona takık falan değildim. nişanlımı gaza getirmeye çalışması benim zoruma gidiyor. arkadaşım dersin de birini arkandan vururya öyle bir hisse kapıldım
Sizi Allaha Havale ediyorum o en iyisini bilen vegörendirŞu iki konuyu okuyup
Hala tutarsızlıkları, ben yaptım ben ben ben tavrını, bunun göze sokuluşunu
Görümce ile ilgili olan kısımların inandırıcılıktan ne kadar uzak olduğunu göremiyorsanız,
Bunun iyi niyet mi yoksa başka bir şey mi olduğuna kanaat getiremiyorsanız
Üzgünüm ama sizin için yapılabilecek çokta bir şey olduğunu zannetmiyorum.
İnanmaya devam edin, iyi niyetinizi koruyun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?