görümcemi öldürsem adamdan sayıp hapise atarlar mı?

İlk konunuzu ne iyi insanmış vay be diye okumuştum.

Ama bu konuda öyle düşünemedim. Görümce oynadı falan demişsiniz cenaze evinde mi oynadı? Taşlarlar insanı ya hu.

Mevlüt konusunda da bence sizin sürekli olaylara dahil olmanızdan bıkmış, geri duruyor kadın. Ne alaka iş arkadaşlarınıza nişanlının ölmüş annesinin mevlüdünü okutmak.

Belki de görümce de aslında anlattığınız gibi biri değil, bilemeyeceğim.. Konuda oturmayan şeyler var

Buram buram samimiyetsizlik kokuyor iki konunda konu sahibi.. simdi ben babamla en kotu sekilde kus olacagim ama ona “ne demis, nasil davranmis olursam olayim” baba gel gidelim dedigimde kardesimin 8 senelik nisanlisi izin vermeyecek :) ya kusura bakma canlandiramadim gozumde.. kendini iyi olmak icin zorluyorsun resmen.. hani geleneklerimizi biliyorsun ya, o yuzden yazayim.. gelin ata binmis ya nasip demis derler, yarin nisani atarsan butun bu yaptiklarini tesbih gibi dizecegin bir ruh durumu var sende.. bu kadar “ben” iyi degil haberin olsun..

Sen en güzelini yapıyorsun kayınvaliden için yapıyorsun Allah kabul etsin Ahh bu görümceler Ben bunu 2 senedir çok iyi anladım,evliliğimin ilk yılları hep onun yüzünden,eşimle tatsızlıklar yaşayarak geçti.Yemek bilmez,temizlik bilmez 2 senedir bir kere bile evine çağıramadı Ama ben çağırdığım zaman da koşa koşa geldi Çayını,kahvesini bile ayağına ister.Kahve içmeye geliyorum der,6 saat oturur.Eşimle baş başa biryere gittiğimizde,eğer sosyal medyadan paylaşırsam ,eşimi arar “Nolur biz de gelelim mi diye “ yalvarır.Ve kaynanama rahatsızlıklarımı anlattığım zaman da “Kızım,kızım “diye ağlar.O yüzden en güzeli mesafeli olmak,ben heryerden engelledim

Umarım burda anlattıklarını onlara da anlatmazsınız. Yani biz seni tanımıyoruz diye açıklamak için böyle yaptım şöyle yaptım diyosundur inşallah. Hepsini yapman güzel ama anlatman çok itici geldi. Ayrıca ne kadar kötüde olsa bi evlatın annesinin vefatına böyle tepki vermesi çok inandırıcı gelmedi açıkcası. Ve bence daha evlenmeden isterse 20 senelik sevgilin olsun ailenin işlerine bu kadar dahil olman gereksiz geldi.

47 yaşındaymış

o kadar ben ben ben demişsiniz ki bıraktım okumayı. içinizden gelmiş yapmışsınız neyin davasını güdüyosunuz ki şimdi? gelmezse gelmesin, gülerse gülsün. herkesin tavrı kendine.

Çok farklı pencerelerden bakıyoruz hayata. Be

Çok doğru

Iyılık yap denize at demisler bi sevap isleyeceksin onuda kendini överek gorumceni gömerek yok etme hayrini yapacksan yap yok kahkaha atmis yok oynamis belki kadinin psikolojik sorunu var ya da şoka girdi o anki tepkilerini bilemeyiz

cenaze törenine gelenlerin çoğu benimakrabam ve arkadaşlarım
gelenleri hep ben ağarladım. helvasını ben ve arkadaşım yaptık.
annesinin 7 sini okutmaya karar verdim.
kayınvalidesini uzak biryere yoğunbakıma aldıklarında gece 3 de beni aradılar eşiyleonun kayınvalidesini bizim orada birhastaneye aldırdım.
onon kayınvalidesi de mi bana düşüyordu
ben ona yüzüne direk görümcek diyorum
Ağlıyor. Bana mı Düşermiş Annesine mevlüt okutmak
Ne sıfatla gelicem ben mevlüde diyormuş

Karbonmonoksit gibi

Açıkçası derdim cenaze , mevüt ve hayır olsaydı bunu kafaya takmazdım
Kaldı ki anneannem ve dedem bıcır bıcırdılar , birbirlerine çok aşıktıkar .
Dedem öldüğü gün anneannemde garip hallere büründü , bir an ben bike afalladım onu öyle gördükçe .
Ama zamanla sonradan anladık ki kadın üzüntüden kendini şaşırmış .
Kimsenin içinde ne yaşadığını bilemeyiz .
Şok olmuş , çok üzülmüşte olabilir .
O yüzden sizde hayrınuza bakın

Her insanın ölüme tepkisi farklıdır. Kimi ağlamaktan helak olur. Kimisi de sacmasapan güler . Ben bunu daha önce gördüm inanın o gulenler aslında çok daha fazla etkilenenler ve içine atanlar. Yoksa kimse annesi öldü diye sevinmek.
( Peki kayınvalidenin mevludunu de babandan gizli mi yapacaksın)

Oynaması bir kenara görümcesi koltuklarimi yeni aldim kokar diye 85 yasindaki babasina bakmak istemiyormus.Konu sahibi bakacak kayinpederine.Bu kız her türlü ona ve yaptiklarina isyan edebilir haklidir.

görümcem bana karşı iyiydi. ona takık falan değildim. nişanlımı gaza getirmeye çalışması benim zoruma gidiyor. arkadaşım dersin de birini arkandan vururya öyle bir hisse kapıldım
Dediğim gibi anlattıklarınız doğruysa bu devirde insanların kendi ailesine bile sorumsuz davranışı hat safhadayken sizin iyi niyetiniz ve yaptıklarınız takdire şayan ama şurada mutabık olalım görümce konusunda fazlaca haddinizi aşan cümleler sarf etmişsiniz sanki bu duruma sevinmişsiniz,zafer çığlığı atacak gibisiniz.Şahsen annem ya da babam harici kimse için mevlüt düzenleyemem o hakkı ve haddi kendimde bulamam..Anlattığınız siz eleştirilerinizle çelişiyor...O zaman bu iyi insan nerede diye sorarlar?Ayrıca başlıkta anlattığınız kişilikle çatışan bir başlık...

Ee senin arkadaşların gelecekmiş mevlude gorumcen orda daha ezik hissedecek "hangi sıfatla geleceğim "demiş haklı gorumcen
Bi dur belki oda biseyler düşünüyordur sanki aylar geçmiş mevlutsuz kalmış ölen kişi
Bu kadar iyi niyetli olmanın sebebi 1.olmak bi gorumce kalmış onuda diskalifiye etmek tek söz sahibi olmak gibi biraz yavaş gel
Şimdiden herşeyi ben yapıyorum diyorsun ya ilerde elindekileri başa kalkarsin gibi geldi

Sizi Allaha Havale ediyorum o en iyisini bilen vegörendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…