- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- 598
- Konu Sahibi mavi2sever
-
yeltendi ama nişanlım oyuna gelmedi cahil biride olabilirdi.
babamdan ve amcalarımdan bahsettim annem biliyor.Başka bir mesajda ailem okulda sanıyor burada olduğumu bilmiyor demiştiniz.
İşgüzar!!! Kız gorumcenin annesine yapmadigi her seyi yaptığı için mi işgüzar oluyor..iyiymişGörümce çirkin davranmışta yani sizde çok işgüzarca davranmıyormusunuz
İkinizin davranışlarıda normal değil
babamdan ve amcalarımdan bahsettim annem biliyor.
evet benim tercihim. ben burada görümcemin nişanlımla aramı bozmasına takıyorum.
yardımcısı vardı ama kayınvaliden çok şişmandı. felç olduğu için yürüyemiyordu. evlenmemem için bir sebep yok Ailem sadece okulunu bitir dedi. o kadar ayrıca biz sevgili olduğumuzu sakladık geçen sene söyledik zaten ailemde nişanlımı tanıdığı için sorun çıkartmadı. bu haziranda evlenecektik. ama cenazemiz çıktı belki bir kaç ay daha erteleyebilirim.Anladığım kv niz ve kp niz çok yaşlı insanlarmış.
Kv niz ayrıca çok da hastaymış.
Böyle durumlarda ben de Allah daha çok çektirmedi, kurtardı diye düşünürüm.
Çok yaşlı kişilerin cenazelerinde de o boğucu yas havası olmaz genelde, sonuçta ölümlüyüz, ve uzun bir ömür yaşamış kişilerin ölümü üzmüyor, sonuçta kural böyle.
O yüzden görümcenin çok da üzülmemiş halleri bana olağan geldi.
Telefonla arayıp ağlandığında da önce sana sorduk yapmayacağın dedin şimdi biye karışıyorsun demediniz mi?
Ve bir kaç kez sorulmuş ama çok merak ettim. Hem adetlere bu kadar bağlı olup, 8 yıllık mazisi olup neden evlenmediniz? Evliliğinize mani bir durum mu var?
Ve sizin aileniz sizi hiç uyarmadı mı, biraz geri çek kendini gibisinden. Ne bileyim, sonuçta maddi durumu da iyi olan bir aileden bahsediyorsunuz. Bir yardımcı neden ayarlanmadı mesela?
Bana göre yaptıkları abartılıİşgüzar!!! Kız gorumcenin annesine yapmadigi her seyi yaptığı için mi işgüzar oluyor..iyiymiş
burada mesele benim babam mı sizi neden ilgilendir di bu kadar. benim konum farklı buradaBabandan gizli yapıyorsun bunları neden çekiniyorsun babandan
Konu sahibi bana kalırsa bu konun vadesi doldu kapat derimburada mesele benim babam mı sizi neden ilgilendir di bu kadar. benim konum farklı burada
görümcem bana karşı iyiydi. ona takık falan değildim. nişanlımı gaza getirmeye çalışması benim zoruma gidiyor. arkadaşım dersin de birini arkandan vururya öyle bir hisse kapıldımValla son zamanlarda gördügum en iyi insansin anlattiğın seyleri yaptiysan hatta meleksin...Ama görümceye takık olman biraz tuhaf...Yani eger ben bu iyilikleri yapsam bunu da gören esim hakkımı verip beni sürekli yüceltse görumce umrumda olmaz...
ben kimseyi kötülemeye gelmedim. annesinin mevlüdü okunacak tabiki onada gel demem gerekiyor. kimseyi kendime düşman bellemedim. ona büyük saygı duyuyordum. ama şaşırdım yaptıklarınadun ne guzel iyilik yapmissiniz dedik ...simdi gorumcenizi kotulemeye mi geldiniz ....mevlutu okutun ama baskalrina duyurmak icin degil...gorumceyi kendinize dusman bellediniz herhalde
siz yapmayın o zaman bu kadarını ne diyimBana göre yaptıkları abartılı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?