- 19 Haziran 2016
- 551
- 974
- 103
- Konu Sahibi mavi2sever
-
sende yerini bil o zaman bana bu şekilde tepki yapamazsın gösteriş için mevlüt okutulmaz. demekki siz gösteriş için yapıyorsunuz herşeyi. kişi kendi gibi bilirmiş işi
Aileniz gelmedi mi cenazeye?tabiki var haziranda düğün yapacaktık ama vefat olayı çıkınca muhtamelen bir iki ay geçiktireceğiz
Yardima gitmemiş bütün her şeyi ben yaptım diyor. Tabii bize ne de. Şu ev işleri vs kadınların üzerine yapışmış kalmış zaten. Böyle olmasa keşke değişse diyoruz ama daha nişanlıyken böyle yapılırsa değişmez. Zaten değişim kısa sürede olmaz ama bu yirmi sene sonra olsa da yeter de. İşte sonuç....="gokyuzundekiturna, post: 55538038, member: 807850"]Ayrıca ister nişanlısında kalır ister yardıma gider kime ne ? çok enteresan gerçekten insanları bu kadar yargılamayın.
ben görümcemle bu planı konuştuk nişanlım falan geleceğini söyledi ve ben arkadaşlarıma mevlüdü görümcem yapacak dedim kendi yaptığımı bile söylemedim. onlarda benim misafirim gibi gelecekler çünkü akrabaları yok fazlaEe senin arkadaşların gelecekmiş mevlude gorumcen orda daha ezik hissedecek "hangi sıfatla geleceğim "demiş haklı gorumcen
Bi dur belki oda biseyler düşünüyordur sanki aylar geçmiş mevlutsuz kalmış ölen kişi
Bu kadar iyi niyetli olmanın sebebi 1.olmak bi gorumce kalmış onuda diskalifiye etmek tek söz sahibi olmak gibi biraz yavaş gel
Şimdiden herşeyi ben yapıyorum diyorsun ya ilerde elindekileri başa kalkarsin gibi geldi
Bundaki amac nedir? Gundelikci gibi calismanizdaki amac nedir yani merak ettim.. nişanlımın evinde kalmıyorum. yemek hazırlıyorum yemizliğini yapıyorum beraber yemek yiyip çay içiyoruz. gidiyorum.
vefat eden kayınvalidenin arkasından mevlüd okutmanın neresi kötü, görümce mi haklı yani? kimin okuttuğunun ne önemi var Allah Aşkına, önemli olan yerine ulaşması, belli ki konu sahibi nişanlısına değer vermiş ki onun ailesi için de fedakarlıklar yapmış, bunun neresi kötü anlayabilmiş değilim, bu işin gösterişi olmaz ki.. Görümce de okutmak isterse okutur kim karışır buna.
ben görümcemle bu planı konuştuk nişanlım falan geleceğini söyledi ve ben arkadaşlarıma mevlüdü görümcem yapacak dedim kendi yaptığımı bile söylemedim. onlarda benim misafirim gibi gelecekler çünkü akrabaları yok fazla
niye o kadar süre nişanlı kaldınız anlamadım. ayrıca kv adayıyla ilgilenirken ailenin haberi var mıydı. bu konuda anlatılmayan şeyler var.
hay Allah razı olsun demeye çalıştığım bu linç politikası oldu sankivefat eden kayınvalidenin arkasından mevlüd okutmanın neresi kötü, görümce mi haklı yani? kimin okuttuğunun ne önemi var Allah Aşkına, önemli olan yerine ulaşması, belli ki konu sahibi nişanlısına değer vermiş ki onun ailesi için de fedakarlıklar yapmış, bunun neresi kötü anlayabilmiş değilim, bu işin gösterişi olmaz ki.. Görümce de okutmak isterse okutur kim karışır buna.
biz beraber yaşamıyoruz. ben sadece nişanlımın zor günlerinde yanında oluyorum akşam oluncada evime dönüyorum. ve gerçekten çok iyi ilgi sevgi gördüm ben kv ve kp den evlatlarından fazla sevdiler beni bende onları ailem kadar sevdim. sevmek ne kadar zor olmuş. kimse kimseyi ailesi kadar sevemez mi
o daha kotü. annesi dememiş mi kızım sen evli değilsin daha diye akıl vermemiş mi. gerçekten değişikler. gerçi konu sahibi ille de tutturduysa kadın iki arada kalmıştır.Babasının ve diğer akrabalarının haberi yok sadece annesi biliyormuş. Bunca iyilik babadan gizli yapiliyor
Babasının ve diğer akrabalarının haberi yok sadece annesi biliyormuş. Bunca iyilik babadan gizli yapiliyor
bana haddini bildirecek kişi sen değilsinIstedigim sekilde tepki yaparim.
Birilerinin sana haddini bildirmesi gerekiyor gercek hayatta ama nasil sindirmissen insanlari.
Sen biraz yerini bil bakalim.
Sen daha NISANLISIN..
anladin?
20 senelik gelin gibi herseye atlama
O kv nin akrabalarinin yerinde olsam sana bir guzel haddini bildiririm
Senin anan baban
.sana ne kizim sen karisma sana mi kaldi bu tarz seyler? Demiyorlar mi?
Hayret
Daha gelin bile değil ki canım adayAnnesi ben olsam kıyameti koparırım,kızı dururken gelinin yapması çok ilginç..
Hadi yardım edilir ama bu kadarıda çok fazla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?