• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcemi öldürsem adamdan sayıp hapise atarlar mı?

Beni biri aydınlatabilir mi kimse bahsetmemiş, yarın öbür gün bu -görümcenin- başına bir iş gelse bu silinemeyen başlık delil sayılır mı? Anonim ama bir şekilde bulunur elbet.

Kuran kalana okutulur, gidene değil, kişi son nefesini verdikten sonra edilen dua belli detaylar yüzünden amel defteri açık değilse kişiye ulaşmaz. Kalanın ruhu sakinleşsin diye yapılır. Ancak burada iyilikle yapılan hiç bir şey göremiyorum ben.
İyice hararetlenmiş bir ortam var ne gereksiz. Ayrıca siz iyi diyorsunuz yine hiç sorulmamış 47 yaşında kocaman kadın belki annesi ona sizin bilmediğiniz şeyler yaşattı, inanın kimse apaçık değil. Yapıyorsanız sağ olun ama teşekkür beklemeyin herkesten. Zaten bozulmuş bir ara da yok aralarda bir yerde konunun doğru şekilde açılmış versiyonu vardı, konuyu ona evirin derim daha fazla canınızın sıkılmaması için.

sende yerini bil o zaman bana bu şekilde tepki yapamazsın gösteriş için mevlüt okutulmaz. demekki siz gösteriş için yapıyorsunuz herşeyi. kişi kendi gibi bilirmiş işi

Istedigim sekilde tepki yaparim.
Birilerinin sana haddini bildirmesi gerekiyor gercek hayatta ama nasil sindirmissen insanlari.
Sen biraz yerini bil bakalim.

Sen daha NISANLISIN..
anladin?
20 senelik gelin gibi herseye atlama
O kv nin akrabalarinin yerinde olsam sana bir guzel haddini bildiririm

Senin anan baban
.sana ne kizim sen karisma sana mi kaldi bu tarz seyler? Demiyorlar mi?
Hayret

="gokyuzundekiturna, post: 55538038, member: 807850"]Ayrıca ister nişanlısında kalır ister yardıma gider kime ne ? çok enteresan gerçekten insanları bu kadar yargılamayın.
Yardima gitmemiş bütün her şeyi ben yaptım diyor. Tabii bize ne de. Şu ev işleri vs kadınların üzerine yapışmış kalmış zaten. Böyle olmasa keşke değişse diyoruz ama daha nişanlıyken böyle yapılırsa değişmez. Zaten değişim kısa sürede olmaz ama bu yirmi sene sonra olsa da yeter de. İşte sonuç....

Ee senin arkadaşların gelecekmiş mevlude gorumcen orda daha ezik hissedecek "hangi sıfatla geleceğim "demiş haklı gorumcen
Bi dur belki oda biseyler düşünüyordur sanki aylar geçmiş mevlutsuz kalmış ölen kişi
Bu kadar iyi niyetli olmanın sebebi 1.olmak bi gorumce kalmış onuda diskalifiye etmek tek söz sahibi olmak gibi biraz yavaş gel
Şimdiden herşeyi ben yapıyorum diyorsun ya ilerde elindekileri başa kalkarsin gibi geldi
ben görümcemle bu planı konuştuk nişanlım falan geleceğini söyledi ve ben arkadaşlarıma mevlüdü görümcem yapacak dedim kendi yaptığımı bile söylemedim. onlarda benim misafirim gibi gelecekler çünkü akrabaları yok fazla

niye o kadar süre nişanlı kaldınız anlamadım. ayrıca kv adayıyla ilgilenirken ailenin haberi var mıydı. bu konuda anlatılmayan şeyler var.

vefat eden kayınvalidenin arkasından mevlüd okutmanın neresi kötü, görümce mi haklı yani? kimin okuttuğunun ne önemi var Allah Aşkına, önemli olan yerine ulaşması, belli ki konu sahibi nişanlısına değer vermiş ki onun ailesi için de fedakarlıklar yapmış, bunun neresi kötü anlayabilmiş değilim, bu işin gösterişi olmaz ki.. Görümce de okutmak isterse okutur kim karışır buna.

Peki sence gorumce bu basligi hakediyor mu?

Gorumcemi oldursem adamdan sayip hapse atarlar mi?

Anasina bakmamis
Cenazede gulmus
Mevlude gelmem demis
Eee ona ne?

Sen yaparsin iyiligini susar oturursun

Bundan sebep seylerden bir insannin olmesini isteyecek kadar kinlenmek neden?

ben görümcemle bu planı konuştuk nişanlım falan geleceğini söyledi ve ben arkadaşlarıma mevlüdü görümcem yapacak dedim kendi yaptığımı bile söylemedim. onlarda benim misafirim gibi gelecekler çünkü akrabaları yok fazla

Aileniz biliyormu bu kadar koşturduğunuzu..

14 kişi için evde okutmaya gerek Yok cami hocasıyla konusun akşam ile yatsı arası cemaatle okusun daha fazla kişi dinler sizde gider hem duasını dinler Hemde hayrını dağıtırsınız
Görümceyi de kafaya takma sen Allah Rızası için yapıyorsun o seni kötülese ne kötülemese ne

vefat eden kayınvalidenin arkasından mevlüd okutmanın neresi kötü, görümce mi haklı yani? kimin okuttuğunun ne önemi var Allah Aşkına, önemli olan yerine ulaşması, belli ki konu sahibi nişanlısına değer vermiş ki onun ailesi için de fedakarlıklar yapmış, bunun neresi kötü anlayabilmiş değilim, bu işin gösterişi olmaz ki.. Görümce de okutmak isterse okutur kim karışır buna.
hay Allah razı olsun demeye çalıştığım bu linç politikası oldu sanki

biz beraber yaşamıyoruz. ben sadece nişanlımın zor günlerinde yanında oluyorum akşam oluncada evime dönüyorum. ve gerçekten çok iyi ilgi sevgi gördüm ben kv ve kp den evlatlarından fazla sevdiler beni bende onları ailem kadar sevdim. sevmek ne kadar zor olmuş. kimse kimseyi ailesi kadar sevemez mi

çok ama çok yolun başındasın, o yüzden hayal alemindesin.. o evlat annesini delik deşik etmiş dahi olsa, kvaliden asla seni evladından daha fazla sevmeyecek.. doğanın kanununa aykırı bu.. traş etmeyi bırak, lokmasını ellerinle yedirsen, sırtında Everest'e çıkartsan dahi senin üzerini çizmeleri an meselesi iken, evlatları her daim gözlerinin bebeği olarak kalacak.. eh azıcık bu işleri biliyorsam çok değil, 1 yıla keşke yapmasaydım diye konu açacaksın çünkü senin niyetin iyilik değil, gözde olmak..

Babasının ve diğer akrabalarının haberi yok sadece annesi biliyormuş. Bunca iyilik babadan gizli yapiliyor
o daha kotü. annesi dememiş mi kızım sen evli değilsin daha diye akıl vermemiş mi. gerçekten değişikler. gerçi konu sahibi ille de tutturduysa kadın iki arada kalmıştır.

Babasının ve diğer akrabalarının haberi yok sadece annesi biliyormuş. Bunca iyilik babadan gizli yapiliyor

Annesi ben olsam kıyameti koparırım,kızı dururken gelinin yapması çok ilginç..
Hadi yardım edilir ama bu kadarıda çok fazla..

Istedigim sekilde tepki yaparim.
Birilerinin sana haddini bildirmesi gerekiyor gercek hayatta ama nasil sindirmissen insanlari.
Sen biraz yerini bil bakalim.

Sen daha NISANLISIN..
anladin?
20 senelik gelin gibi herseye atlama
O kv nin akrabalarinin yerinde olsam sana bir guzel haddini bildiririm

Senin anan baban
.sana ne kizim sen karisma sana mi kaldi bu tarz seyler? Demiyorlar mi?
Hayret
bana haddini bildirecek kişi sen değilsin

Back