O kadar çok söyledim kiEşine de acık acık söyle bana ettigi hakaretler sanada edilmiş sayılır farkında değilsin belki ama ben senin karınım sen yutabiliyorsan o lafları amenna ama sana yapılsa bu ben affedemezdim vs diye
Bi zahmet kardeşine haddini bildirsin
Sınırı aşarsa haklı yani.ben görümcenin yaptığının doğru olmadığını yorumumda söyledim zaten. ama kimse durup dururken laf söylemez. bunun altında mutlaka bişeyler vardır. tek taraflı asla olmaz. görümceyi foruma üye yapamaz ben yapsında demedim. keşke onu da dinleyebilseydik dedim. kimse kimseye küfür edemez ama kimse kimsenin tahammül sınırılarını da aştıramaz.
Ben eşime en başta rest çektim.O kadar çok söyledim ki
Sınırı aşarsa haklı yani.
size denk gelmemiş olabilir ama inanın çok lanet gelinler var... Ve evet bence de önyargılısiniz... Kız yada erkek tarafı farketmez Allah herkesi saygılı insanlarla karsilastirsin gerisinin önemi yok...Erkek ailelerinde haklı sebebi olanlar % 10 u geçmez.
Kendilerini bastan göstermişler iyi olmus eşinizde zaten yaptıkları bişey olmadıgını görmüştürBilmiyorum.
Ama akrabaları aracı oldu birçok kez.
Hatta emrivakiyle evime misafir olarak getirmek istediler.
O şerefsizi getirirseniz siz de gelmeyin, kalbinizi kırarım dedim.
Ondan sonra kimse onlardan bahsedemiyor yanımda.
Denk geldi. Örneğin bizim gelin.size denk gelmemiş olabilir ama inanın çok lanet gelinler var... Ve evet bence de önyargılısiniz... Kız yada erkek tarafı farketmez Allah herkesi saygılı insanlarla karsilastirsin gerisinin önemi yok...
Eşim abimdir dese evli kalmazdım.Kendilerini bastan göstermişler iyi olmus eşinizde zaten yaptıkları bişey olmadıgını görmüştür
Kadın, bana ve anneme hakaret etti diyor sen kalkmış "sana bayılmıyor zaten ne çektik bu gelinlerden" diyorsun. Pardon da normal olduğuna emin misin ? Ne yaşadıklarını bilemeyiz de kimse kimseye hakaret edemez bunu bilmeliyiz değil mi? Bazı insanların yorumları cinnet geçirilecek düzeyde ya. Hayır hiç mi düşünmüyorsunuz ben onu çözemedim. Sanırım aynısını gelininize yapıyorsun da zoruna gitti galiba.görümcende sana bayılıyodur kesin
Nedir bu gelinlerden çektiğimiz
Rumuz: The görümce
Ne yazdınız ?Göremedi galiba daha. Işallah uzatmaz. Gerilmek istemiyorum
İyi yapmışsın canım.. Bir daha konuşurken düşünür.. Abilerine, kardeşlerine güvenip kendilerini birşey sanmazlar.. Cevap verirse gerilme.. Sen haklı olan tarafsın.. İlla geleceğim der ise millet gibi doğum günü etkinliğine katılır dönersin deyiver.. Nerede kalacağını kendi düşünsün..Ben de dediğiniz gibi mesaj attım. Teşekkürler
Ben doğum gününe davetli değilsin diye yazdım. O da orası abimin de evi gelecem diye yazmış.
Ben doğum gününe davetli değilsin diye yazdım. O da orası abimin de evi gelecem diye yazmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?