Evet attım.Görümcene mi mesaj attın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet attım.Görümcene mi mesaj attın?
Göremedi galiba daha. Işallah uzatmaz. Gerilmek istemiyorumNe yazdı
HaklısınızSize hakaret ederken eşiniz neredeydi niye bi tepki olsun veya özür diletme olsun bi aksiyon yapmadı
Hadi yapmadı simdi ne yüzle gelicekki
Bana hakaret eden kadın evime giremez kimse kusura bakmasın
Kocanında gayet rahat gelicek demesi sizi hice sayıp kardesinin eşine söyledigi hakaretleri yutmasıdır
Yüzsüzse gelir.Göremedi galiba daha. Işallah uzatmaz. Gerilmek istemiyorum
ne yazdınız cevap verdi mi?Evet attım.
Kaynım olacak adi, biz yeni evliyken bana kaltak dediği için eşim abisinden nefret ediyor. 14 senedir görüşmüyor.Evet attım.
Erkek ailelerinde haklı sebebi olanlar % 10 u geçmez.ben hiçbir şeyin tek taraflı olduğunu düşünmüyorum. durup dururken bir insan hakaret etmez. yaptığını savunmuyorum ama kimse durduk yere ağzını açmaz. keşke onunda yazabilme imkanı olsaydı birde onun ağzından dinleseydik. daha önce çift taraflı dinlediğimde birilerini gerçekten ilk düşündüğüm gibi olmadı
Erkek ailelerinde haklı sebebi olanlar % 10 u geçmez.
Yuh yaKaynım olacak adi, biz yeni evliyken bana kaltak dediği için eşim abisinden nefret ediyor. 14 senedir görüşmüyor.
Eğer görüşseydi, idare et deseydi sanırım saygım, sevgim biterdi.
Eşine de acık acık söyle bana ettigi hakaretler sanada edilmiş sayılır farkında değilsin belki ama ben senin karınım sen yutabiliyorsan o lafları amenna ama sana yapılsa bu ben affedemezdim vs diyeHaklısınız
Sizinki de önyargı.o tartışılır bence ve bu dediğiniz ön yargıya girer.
hayır ben iki taraflı dinlemekten bahsettim ön yargı değilSizinki de önyargı.
Yuh ki yuh.Yuh ya
Cokta lazım değilmişler zatenYuh ki yuh.
Ne onunla ne eltiyle görüşmüyorum o günden bu yana.
Konu sahibi napsın?hayır ben iki taraflı dinlemekten bahsettim ön yargı değil
Gelinlere bayılmak zorunda değiliz ama yengemize yada annesine küfür ediyorsak sonra o eve giremeyeceğimizide bilmeliyizgörümcende sana bayılıyodur kesin
Nedir bu gelinlerden çektiğimiz
Rumuz: The görümce
Bilmiyorum.Cokta lazım değilmişler zaten
Yüzüne kaltak diyen arkandan kim bilir neler saymıstır
Hic özür barısma kendini affettirmek vs hic bişey yapmadımı
Konu sahibi napsın?
Görümceyi foruma üye mi yapsın sizin için?
Velev ki konu sahibi hatalı. Görümce yine de dünürüne ve geline hakaret, küfür edemez.
Ettiyse bir daha gelinin evine gelemez, abisiyle anasının evinde hasret giderir.
umutsuzvaka01Gelinlere bayılmak zorunda değiliz ama yengemize yada annesine küfür ediyorsak sonra o eve giremeyeceğimizide bilmeliyiz
Rumuz : The görümce 2