• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemi eve almak istemiyorum

Size hakaret ederken eşiniz neredeydi niye bi tepki olsun veya özür diletme olsun bi aksiyon yapmadı
Hadi yapmadı simdi ne yüzle gelicekki
Bana hakaret eden kadın evime giremez kimse kusura bakmasın
Kocanında gayet rahat gelicek demesi sizi hice sayıp kardesinin eşine söyledigi hakaretleri yutmasıdır
Haklısınız

ben hiçbir şeyin tek taraflı olduğunu düşünmüyorum. durup dururken bir insan hakaret etmez. yaptığını savunmuyorum ama kimse durduk yere ağzını açmaz. keşke onunda yazabilme imkanı olsaydı birde onun ağzından dinleseydik. daha önce çift taraflı dinlediğimde birilerini gerçekten ilk düşündüğüm gibi olmadı

ben hiçbir şeyin tek taraflı olduğunu düşünmüyorum. durup dururken bir insan hakaret etmez. yaptığını savunmuyorum ama kimse durduk yere ağzını açmaz. keşke onunda yazabilme imkanı olsaydı birde onun ağzından dinleseydik. daha önce çift taraflı dinlediğimde birilerini gerçekten ilk düşündüğüm gibi olmadı
Erkek ailelerinde haklı sebebi olanlar % 10 u geçmez.

Eşine de acık acık söyle bana ettigi hakaretler sanada edilmiş sayılır farkında değilsin belki ama ben senin karınım sen yutabiliyorsan o lafları amenna ama sana yapılsa bu ben affedemezdim vs diye
Bi zahmet kardeşine haddini bildirsin

hayır ben iki taraflı dinlemekten bahsettim ön yargı değil
Konu sahibi napsın?
Görümceyi foruma üye mi yapsın sizin için?

Velev ki konu sahibi hatalı. Görümce yine de dünürüne ve geline hakaret, küfür edemez.
Ettiyse bir daha gelinin evine gelemez, abisiyle anasının evinde hasret giderir.

Cokta lazım değilmişler zaten
Yüzüne kaltak diyen arkandan kim bilir neler saymıstır
Hic özür barısma kendini affettirmek vs hic bişey yapmadımı
Bilmiyorum.
Ama akrabaları aracı oldu birçok kez.
Hatta emrivakiyle evime misafir olarak getirmek istediler.
O şerefsizi getirirseniz siz de gelmeyin, kalbinizi kırarım dedim.
Ondan sonra kimse onlardan bahsedemiyor yanımda.

Konu sahibi napsın?
Görümceyi foruma üye mi yapsın sizin için?

Velev ki konu sahibi hatalı. Görümce yine de dünürüne ve geline hakaret, küfür edemez.
Ettiyse bir daha gelinin evine gelemez, abisiyle anasının evinde hasret giderir.

ben görümcenin yaptığının doğru olmadığını yorumumda söyledim zaten. ama kimse durup dururken laf söylemez. bunun altında mutlaka bişeyler vardır. tek taraflı asla olmaz. görümceyi foruma üye yapamaz ben yapsında demedim. keşke onu da dinleyebilseydik dedim. kimse kimseye küfür edemez ama kimse kimsenin tahammül sınırılarını da aştıramaz...herkes her konuda haddini bilecek

Back