Görümcemi eve almak istemiyorum

Hem arsız hem yüzsüz sanki sadece abisi yaşıyor o evde bir engel çıkarda gelemez inşallah

Hastalanma bahanesi yapıp iptal ederdim ben olsaydım

Birakin gelsin.oldugu ortamda sesli bir sekilde "cağrılan yere ar etme çagrılmayan yere de gidip yerini dar etme derler bizimkiler "deyiverin.aklı varsa anlar heralde.siz cagırmamışsınız neticede.gecsin sinsice pussun otursun bir köşeye.hosgeldin bile demeyin.

Davetsiz gelen mindersiz oturur! diyin sizde

Eşinizedetaviz vermeyin mesajı attığınız halde geri adım atarsanız hep böyle olacak

Ayrıca geldiği takdirde eşinize kardeşin benim misafirim değil buyur ağırla diyip ne servisine na yatacağı yere karışın

Doğumgününü iptal ettim. Planlanan günde çocuğu alıp memlekete gideceğim. Eşime de kardeşinle otur baş başa dedim
konunu bastan takip ediyorum. Seni tebrik ediyorum kendini gosteridigin icin. Saygimdan sustumculardan degilmissin. Dahada tepene binerlerdi. Ne kadar cirkef birisi oldugunu tekrar gostermis. Iptal ettim derken kendi kendine mi ettin yoksa haber saldin mi davetlilere. Cikar gelirler birden valla.

Bence çok yanlış yapıyorsunuz ileride eşiniz bunu sorun yapabilir en ufak tartışmada

Doğumgününü iptal ettim. Planlanan günde çocuğu alıp memlekete gideceğim. Eşime de kardeşinle otur baş başa dedim
Tatlım ne yap biliyor Musun? Memlekette ailenle kocaman bir kutlama yap ve her yerde paylaş ama gözüne soka soka yap bunu. Çatlasın. Eşin ne dedi kardeşinle otur deyince

Yok arkadaş yok insanın her işini içinde uhde bırakacaklar yok yooookk
Kendide hamileymiş yaşattığı başına gelirse napacak bakalım (dilerim gelmez ama neyse..)

Yok arkadaş yok insanın her işini içinde uhde bırakacaklar yok yooookk
Kendide hamileymiş yaşattığı başına gelirse napacak bakalım (dilerim gelmez ama neyse..)
Konu sahibi de ona gidecem gidecem desin ve her gününü mahvetsin bence

Gelsin kapıyı açmayın yada hoşgeldin bile demeyin hediyesini daha çıkmadan görebileceği şekilde çöp poşetine koyun

Zaten daha kimseye haber verilmemişti. Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…