Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır abinin ve benim evim yani bizim evimiz. Gelmeyeceksin, çocuğumun doğumgününü iptal etme pahasına seni eve almam deyinBen doğum gününe davetli değilsin diye yazdım. O da orası abimin de evi gelecem diye yazmış.
çirkefe bak. orası sadece abinin evi değil. gelirsen kapının açılmayacağına emin olabilirsin yazardım ben olsam. ne yüzsüz insanlar varBen doğum gününe davetli değilsin diye yazdım. O da orası abimin de evi gelecem diye yazmış.
konunu bastan takip ediyorum. Seni tebrik ediyorum kendini gosteridigin icin. Saygimdan sustumculardan degilmissin. Dahada tepene binerlerdi. Ne kadar cirkef birisi oldugunu tekrar gostermis. Iptal ettim derken kendi kendine mi ettin yoksa haber saldin mi davetlilere. Cikar gelirler birden valla.Doğumgününü iptal ettim. Planlanan günde çocuğu alıp memlekete gideceğim. Eşime de kardeşinle otur baş başa dedim
Tatlım ne yap biliyor Musun? Memlekette ailenle kocaman bir kutlama yap ve her yerde paylaş ama gözüne soka soka yap bunu. Çatlasın. Eşin ne dedi kardeşinle otur deyinceDoğumgününü iptal ettim. Planlanan günde çocuğu alıp memlekete gideceğim. Eşime de kardeşinle otur baş başa dedim
Doğumgününü iptal ettim. Planlanan günde çocuğu alıp memlekete gideceğim. Eşime de kardeşinle otur baş başa dedim
Konu sahibi de ona gidecem gidecem desin ve her gününü mahvetsin benceYok arkadaş yok insanın her işini içinde uhde bırakacaklar yok yooookk
Kendide hamileymiş yaşattığı başına gelirse napacak bakalım (dilerim gelmez ama neyse..)
Gelsin kapıyı açmayın yada hoşgeldin bile demeyin hediyesini daha çıkmadan görebileceği şekilde çöp poşetine koyunMerhaba yakında kızımın doğum günü var. Görümcemle görüşmüyorum. Daha önce bana ve anneme hakaret etmişti. Özür de dilemedi. Bugün eşime annenle baban doğum gününe gelecek mi diye sordum. Gelecekler kardeşim de gelecek dedi. Kavga ettik. Bana sormadan nasıl çağırırsın dedim. Ben çağırmadım kendisi geleceğini söyledi dedi. Ne yapacağım şimdi. Annem de gelecekti doğum gününe. Şimdi çok sinirlenecek. Acaba görümceme mesaj atıp hakaret ettiniz insanın evine hangi yüzle geliyorsun desem mi? Ya da ne önerirsiniz.
utanmaz rezill iyi yapmısın ama iptla edip ailene gitmekle helal olsunBen doğum gününe davetli değilsin diye yazdım. O da orası abimin de evi gelecem diye yazmış.
Zaten daha kimseye haber verilmemişti. Teşekkürlerkonunu bastan takip ediyorum. Seni tebrik ediyorum kendini gosteridigin icin. Saygimdan sustumculardan degilmissin. Dahada tepene binerlerdi. Ne kadar cirkef birisi oldugunu tekrar gostermis. Iptal ettim derken kendi kendine mi ettin yoksa haber saldin mi davetlilere. Cikar gelirler birden valla.
Hiç bir şey demedi. Diyebilecek bi durumda değil zatenTatlım ne yap biliyor Musun? Memlekette ailenle kocaman bir kutlama yap ve her yerde paylaş ama gözüne soka soka yap bunu. Çatlasın. Eşin ne dedi kardeşinle otur deyince
Zaten en büyük hata eşimde. Bunu defalarca dedim kendisine.Eşinde de hata var. Destek olmalı sana. Özür dinletmeliydi eşek gibi