Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim durumdan rahatsızlığını belli edemiyor ve ben eşimden soğuyorum. Ona dokunmak, konuşmak, gülmek, istemiyorum. İçimden gelmiyor.
Bence her ikisi de sizin bu kadar bunalabileceğinizi fark etmemiştir.Ya yapmayın lütfen başedilemeyecek bir şey yok, yuva böyle yıkılmaz, boşanma kelmesi ağza alınmaz.Ben böyle düşünüyorum, darılmayın lütfen.Kendimi bu konu yüzünden o kadar bezgin ve mutsuz hissediyorum ki, eşimden uzaklaşmış olmam da ekstrası. Konuyu eşimle konuşup, boşanmak istediğimi söyleyeceğim.
Kendimi bu konu yüzünden o kadar bezgin ve mutsuz hissediyorum ki, eşimden uzaklaşmış olmam da ekstrası. Konuyu eşimle konuşup, boşanmak istediğimi söyleyeceğim.
Kendimi bu konu yüzünden o kadar bezgin ve mutsuz hissediyorum ki, eşimden uzaklaşmış olmam da ekstrası. Konuyu eşimle konuşup, boşanmak istediğimi söyleyeceğim.
Ne görüştüğü bir arkadaşı, ne sevgilisi ne de tek başına yapmak istediği bir şey yok. Daima dibimizde.
Evde eşim sürekli peşimde dolanır, beş dakika başka odaya gitsem hemen seslenir. Bu durumlarda kardeşi odasına gidip hızla kapıyı kapatır. Aile ortamı görmediği için bazı durumları anlayıp sorgulamıyor diyorum fakat, anlayabilmesi için beklersem de bir evliliğim kalmayacak.
Ne görüştüğü bir arkadaşı, ne sevgilisi ne de tek başına yapmak istediği bir şey yok. Daima dibimizde.
Yaşının 24 olması insanın duygularını değiştirmez.
Evlendikten sonra böyle olduğuna göre, kendisini fazlaca kimsesiz hissediyor olabilir. Koskoca kadınlarız bizler bile bu forumda kaybettiğimiz ebeveynlerin ardından kendimizi kimsesiz hissetmiyor muyuz ?
Yaklaşımları biraz insafsız bulduğumu itiraf etmeliyim, yolda elele yürümek midir evliliğin kriteri, zaten evli ve aynı hayatı paylaşmıyor musunuz. Bakın kimsesizlik yeryüzünde bir insanın başına gelebilecek en zor şeylerden biri, abisi evlenince kendisini fazlalık hissetmiş olabilir, korkmuş olabilir, genç bir insan fark edemediğiniz sıkıntıları olabilir. Bu kadar üzerine gitmeyin konunun, anlamaya çalışın. Bence çok zor değil. Misafirlikte abisinin elini daha sıkı tutuyor olmazsa ayağını ayağının üzerine koyuyor demişsiniz, bu davranış üzerine hiç düşündünüz mü, belli ki içinde korkuları var, belli ki topluma karşı yalnızlığı hat safhada. Zamanla bu hafifleyecektir, evlendiği için abisini kaybetmediğini, sizinle bir aile olduğunu anlayacaktır.
İnsan olarak ona bunu hissettirin bence, abisini elinden alan yenge olmak ne sizi mutlu eder ne de eşinizi. Görüşüm bu konuda herkesinkinden biraz farklı, naçizane, yeryüzünde onun gibi ailesiz yaşayan biri olarak onun penceresinden yazmaya çalıştım. Gönlünüzü kırmak istemem, incittiysem affola
Kusura bakmayın ama boşanmaya karar vermek ani ve fevri bir tutum.
2 kardeş anne ve babasız, birbirlerine dayanmışlar, tek akrabaları yok, birbirlerinden başka kimseleri yok kan bağı baabında, kız fazlaca sahiplenme duygusu içerisinde, abiye aşırı bağlı, hareketleri sinir bozucu olabilir ama aşılamayacak bir durum değil, bence ani karar vermek yerine bir uzmana gidip danışın, gerekirse kızı uzmana gitmesi için ikna edin, kaybetme korkusuyla bu kadar yoğun duygular yaşıyor olabilir, ben sokakta el ele dolaşmasını yadırgamadım, benim kızımda babasının elini tutar, koluna girer, ki kızım 18 yaşında, eşim meleklerim girin koluma deyip birimizi sağına birimizi soluna alır, o yüzden bana tuhaf gelmedi ama kızkardeş hayattaki tek akrabası olan abisini kaybetme korkusu yaşıyor olabilir, yardım alması lazım gibi geldi bana.
Evde eşim sürekli peşimde dolanır, beş dakika başka odaya gitsem hemen seslenir. Bu durumlarda kardeşi odasına gidip hızla kapıyı kapatır. Aile ortamı görmediği için bazı durumları anlayıp sorgulamıyor diyorum fakat, anlayabilmesi için beklersem de bir evliliğim kalmayacak.