- 15 Aralık 2009
- 774
- 64
- 39
-
- Konu Sahibi -Bortubocek-
Ya 2009'dan beri bu forumu takip ediyorum. Yemin ederim hayatımda gördüğüm en kibirli üye sizsiniz. O kadar bıkkınlık geldi ki yorumlarınızı okumaktan.
Çok güzelim, boyum şu kadar, kilom şu kadar, şunu yerim, bunu içerim, şu kadar maaş alıyoruz ama yine de yetmiyorÇok erken yaşta evlendim ama kariyerimin zirvesindeyim, ev işi yapmam, hizmetçim var, çok elitim, evim şöyle, kocam şöyle bla bla bla.
Şu forumda eğitim seviyesi üst düzeyde, çok iyi kariyerlere sahip, çok harika hayatlar yaşayan bir sürü insan var. Hiçbiri ama hiçbiri bu kadar kendini beğenmiş değil. Yazdığınız her şeyin satır aralarında kibir var, azıcık dışarıdan bakabilseniz kendinize cidden siz de rahatsız olurdunuz.
Konu sahibi de en son oğlunu dövüp kocasından dayak yemişti, şimdi kız çocuğu sahibi olmuş. Hayırlısı artık.
Sevgili @Mune sırf bunu yazmak için üye oldum. Aylardır üyeliğim kapalı, dışarıdan takip ediyorum, ban yerine direkt iptal yapabilirsiniz. Teşekkür ederim.
Sizinki çok normal bence.Yine şoklardayım
Bizde haftada en 20 makina camasir yikanir.
Havlular her gun degisir.
Bornozlar haftada 1.
Sirf 3 makina bu zaten...
Carsaf takimlari haftada 2 kere.
Ayni pijama 2 gun maximum 3 gun giyilir.
Sokakta giydigim kiyafetle evdeki koltuga oturmam. Evde oturdugum kiyafetle yataga girmem. Gunde en az 3 giyim kiyafet oluyor.
Kiyafet her gun degisir. Hele ki ic camasiri...
Oglumun kiyafetleri hergun yikanir cunku makinayi dolduracak kadar doker sacar ustune
Ic camasiri da bizde herkesin ayri yikaniyor.
Coraplar sadece corap olarak yikaniyor.
Temizlik hastasiymisim simdi farkettim. Halbuki pasakli sanirdim kendimi.
Eger ariel kullaniyorsaniz , renkliler için ayrı deterjan kullanmanızı öneririm çünkü ; ariel renkli çamaşırları solduruyor.yahu eskiden renkli beyaz ayrı deterjan mı vardı. demin bir konuda da gördüm dikkatimi çekti
herkes renkliye ayrı beyaza ayrı mı kullanıyor? ( bu soru tüm okuyanlara)
ben ikisinede aynı koyuyorum:))
Konuya biz neden geçinemiyoruz demek ayrı, görümceyle kıyas yapıp neden geçinemıyoruz demek ayrı . O yüzden insanlar tepki vermiş olabilir mi?Aldığım kadarıyla kadın görüncenin hesabını tutmuyor umrunda da değil. Aynı maaşla bizden iyi durumda neden biz yapamiyoruz biz nerde yanlış yapıyoruz diyor. Her konu açan insana neden tepki ile yaklaşılıyor burda?
Ama o onu örnek vermiş çünkü eşi sürekli onları baz alıyormuş onlar öyle biz neden böyleyiz diyeKonuya biz neden geçinemiyoruz demek ayrı, görümceyle kıyas yapıp neden geçinemıyoruz demek ayrı . O yüzden insanlar tepki vermiş olabilir mi?
Haklısınız, hoş bir davranış değil ama sonuçta burada kendimi övmek için yazmadım ki, az parayla nasıl idare ettigimi yazdım. Sonuçta herkesin anonim olduğu bir platform,buraya konu açan çoğu insanın amacı etrafındaki çok mukemmel- herşeyi doğru yapan insanlardan arınıp gerçek insanlardan birşeyler duymak :) iddia oynayarak paramı arttirsaydim onu da yazardım .
Ve evim metrobüs güzergahinda. Her çıktığımda zaten 3,5 gidiş 3,5dönüş 7 lira odemiyorum da sadece 2,5 ödüyorum. Doğru mu? Çok yanlış :) ama şehri yönetenlerin de bu kadar fahiş fiyat koymaları doğru değil. Ulaşım bu kadar pahalli olmamalı...
Sinir olmana gerek yok kıyafetleri aldığını nereden biliyorsun belki kardeşlerinden alıp giyiniyordur.Ben çoğu zaman kardeşimden giyinirim mesela o çeşit çeşit alır ben de takılırım biraz :)demekki ama benim kafama takılan gelirlerimiz aynı biz neden başaramıyoruz ve onlara göre cok daha uygun bir şehirde yaşıyoruz adanada da mesela kıyafet cok ucuzdur.. birde eşim hep onları örnek gösteriyor acıkcası cok sinir oluyorm..