Tatilden sonra biz döndük dönüyoruz diye asla aramayacaksiniz, mesaj atmayacaksiniz (eşinize de tembihleyin) eve hiç uğramadan terli tuzlu halinizle kimde kaliyorlarsa oraya gidip , 5 dakka sizi görmek için uğradık, deyip oturup kalkacaksiniz, siz kalkarken "biz de birazdan size geliriz" dediğinde, kibarca hayır abla, seninle daha önce defalarca konuştuk, evim müsait değil, ağustosta dışarda görüşeceğiz dedik unuttun mu AaaA? diyeceksin ...O an yanınızda kim varsa şahit olacak, eşiniz agzini acacaksa orda açacak, ipler kopacaksa orda kopacak, kıyamet orda kopacak veya şahitler huzurunda reddedildiği için size ömür boyu küsecek(inşallah) ama ne olursa olsun o kadını artık eve sokmayacaksin kuzum, başka çaren yokYani, o konuda yapabileceğim birşey yok. Gelme demişim gelmiş. En fazla tavrımı belli edebilirim. Kollarından tutup dışarı atamam ki.
Ya çocuklar 1 aydır geri sayım yapıyor gideceğimiz tatil için. Zaten eşimle kavgaliyiz. Olayı biraz daha uzatırsam iş tatilin yanmasıyla ya da berbat geçmesiyle sonuçlanacak. Görümceye birşey olmayacak, olan çocuklarımın hevesine olacak.Tahammül siniriniz bitmis olsaydi gelmelerini engellerdiniz. Cözümü kendi evinizde kacmakta bulmazdiniz
Ya çocuklar 1 aydır geri sayım yapıyor gideceğimiz tatil için. Zaten eşimle kavgaliyiz. Olayı biraz daha uzatırsam iş tatilin yanmasıyla ya da berbat geçmesiyle sonuçlanacak. Görümceye birşey olmayacak, olan çocuklarımın hevesine olacak.
Çocuklar için uzatmamaya çalışıyorum.
Yani gelmeyin demişim gelmiş, bu saatten sonra kavga etmem lazım, siz dalga mı geçiyorsunuz diye.
Ama aradıkları konforu bulamayınca çok kalacaklarını sanmıyorum. Keyfine aşırı düşkün çünkü.
Inanın tek sorun gurursuzluk. Benimle alakası yok.
Bu kadar essek yerine koyulduktan sonra agustosu, eylülü üç günü beş günü mü kalmış bu işin? Konu sahibi bu gorumcenin ayağını bundan sonra semtine bile sokmayacak, kocası dışarda gorussun kardeşiyle...Arsız utanmaz kadın bulduğu yeni enayilerin kanını emerken onlarla dedikodu yapsin bol bol "gelin beni evine almıyor" diye, çok da tınBen yazdiklariza katiliyorum .şimdi tekrar görükceyi arayip size agustosta 5 gunluk musaitligim var onun disinda gelmeyin dedim
Neden geliyorsunuz ?
seni ve 4 cocugunu kafam kaldirmiyor bir ay baska planlarim var demeli .acik acik arayip soylemeli .ben evdeki cocuklara uzuldum sevmedigin 4 cocukla bir ay kendi evinde olmak berbat sebepte kendi anne babanin sinir cizememesi.
Açma kapıyı lütfen. Oturduğumuz yerde sinir olduk görüncene. Kocanı da koy kapının önüne.Bu arada yine sizi rahatlatacak birşey yazayım, biz çok önceden tatil olanı yapmıştık bir haftalık. Arayıp geliyoruz deyince biz önümüzdeki hafta evde olmayacağız dedim. Size yemin ederim, tatili iptal etmemi bekledi. Ya hani hiçbir şey yapamaz mıyız tarzı bi sustu.
Şimdi mecburen başka bir yere geçecekler. Siz tatilden dönerken biz de yola çıkarız dedi. Tatil dönüşü eve girmek için kapıyı birlikte açacağız sanırım.
Tamam işte tatilden dönüşte patlat bombayı, senin arkandan ablasını arayıp gelin diyen kocanın ve kuzenin önünde kibarca ve net olarak evim müsait değil, gelmeyin, daha önce konuşmuştuk deyin, görümce "kardeşim gel dedi" derse orda herkesin önünde kıyameti koparın ki çocuklarinizin bundan sonraki tatilleri kurtulsun bari...Ya çocuklar 1 aydır geri sayım yapıyor gideceğimiz tatil için. Zaten eşimle kavgaliyiz. Olayı biraz daha uzatırsam iş tatilin yanmasıyla ya da berbat geçmesiyle sonuçlanacak. Görümceye birşey olmayacak, olan çocuklarımın hevesine olacak.
Çocuklar için uzatmamaya çalışıyorum.
Yani gelmeyin demişim gelmiş, bu saatten sonra kavga etmem lazım, siz dalga mı geçiyorsunuz diye.
Ama aradıkları konforu bulamayınca çok kalacaklarını sanmıyorum. Keyfine aşırı düşkün çünkü.
Bir tanıdığım vardı. Kadın her sene Almanya dan tatil için kayınvalidesinin kardeşlerini, çocuklarını ağırlamak için yıllık izine ayrılıyordu , izin boyunca hizmet etmekten pert olup, sinirini 2 küçük çocuğundan çıkarıyordu.( Eşi tek çocuk , kayınpeder vefat etmişti diye kv ile birlikte yaşıyordu. Çocukları anneye muhtaç, ayağına dolanıyor , anneden ilgi istiyor .Anne çocuklarına yeterince vakit ayıramayı bırakın, bir de misafire hizmet ettirmiyorlar diye onları hırpalıyordu). Yıllarca bu şekilde hizmet eden kadın , yeşil pasaportu hak edince yurtdışında yaşayan akrabalarına oraları merak ettiğini, çocukların da görmek istediğini filan söylediğinde , tüm o aileler tarafından reddedildi. Artık o akrabaları ile görüşmüyorlar.Ya çocuklar 1 aydır geri sayım yapıyor gideceğimiz tatil için. Zaten eşimle kavgaliyiz. Olayı biraz daha uzatırsam iş tatilin yanmasıyla ya da berbat geçmesiyle sonuçlanacak. Görümceye birşey olmayacak, olan çocuklarımın hevesine olacak.
Çocuklar için uzatmamaya çalışıyorum.
Yani gelmeyin demişim gelmiş, bu saatten sonra kavga etmem lazım, siz dalga mı geçiyorsunuz diye.
Ama aradıkları konforu bulamayınca çok kalacaklarını sanmıyorum. Keyfine aşırı düşkün çünkü.
Ama hayır diyemem diye bir şey yok ki o zaman sonuçlarına da katlanıp ona göre düşük kaliteli bir hayata razı olacaksınız. Evet gibi hayır da doğal neden diyemeyeceksiniz. Evden çıkmak gitmek sizi daha çok yorar yıpratıcı olur hem de siz neden kendi evinizden gidesiniz ki? Bence ev bakalım size de, mesela deniz varsa şehrinizde denize yakın bakalım bir ay kalırız birlikte biz de geliriz arada çocuklar sıkıldı diyebilirsin. Ev tutana kadar sizde idare eder sonra geçerler. Kaynananiz yok mu neden sizde kalıyor dört çocukla?Arkadaşlar hepiniz gerildiğinize göre abartmıyormuşum, en azından bu konuda içim rahatladı. Ben "hayır" diyebilen bir insan değilim. Böyle kendi kendimi yer bitiririm genelde. Yani ben karşıdaki insanın bunları düşünebilmesi gerektiğini düşünüyorum. Ama düşünemiyor işte. Gelme diyemem malesef, o kısım beni aşar. Bazı arkadaşlar, sen dışarda ye, eve gitme filan yazmış. Aslında bunu yapmak geldi aklıma. Çocuklarımı da alıp çıkarım çeşitli bahanelerle diye. O şekilde de anlamazsa daha ne yapabilirim bilmiyorum.
Tatlım onların aradıkları konfor zaten bedava konaklama ve bedava üç öğün yemek ...Sen hizmet etsen de etmesen de bu kadın muazzam kârda, eve soktugun sürece parası cebinde kalacak ve keyfi asla kaçmayacak...Sen olmasan daha iyi hatta, 4 çocukla evde rahat rahat yayilir, yemeği de kardeşi getirir veya kardeşi dışardan yemek söyler , pisliklerini temizlemek, faturalarıni, yedikleri içtiklerini, kırdıkları, döktüklerini ödemek yine sana kalir...Ama aradıkları konforu bulamayınca çok kalacaklarını sanmıyorum. Keyfine aşırı düşkün çünkü.
Bu konuda ufak bir fark var .kadin kendi evinde degil kv sinin evinde yasiyor .yani gelen misafir kv geliyor .ayrica misafir icin cocugunu hirpalayan kadınada iyi olmus .Bir tanıdığım vardı. Kadın her sene Almanya dan tatil için kayınvalidesinin kardeşlerini, çocuklarını ağırlamak için yıllık izine ayrılıyordu , izin boyunca hizmet etmekten pert olup, sinirini 2 küçük çocuğundan çıkarıyordu.( Eşi tek çocuk , kayınpeder vefat etmişti diye kv ile birlikte yaşıyordu. Çocukları anneye muhtaç, ayağına dolanıyor , anneden ilgi istiyor .Anne çocuklarına yeterince vakit ayıramayı bırakın, bir de misafire hizmet ettirmiyorlar diye onları hırpalıyordu). Yıllarca bu şekilde hizmet eden kadın , yeşil pasaportu hak edince yurtdışında yaşayan akrabalarına oraları merak ettiğini, çocukların da görmek istediğini filan söylediğinde , tüm o aileler tarafından reddedildi. Artık o akrabaları ile görüşmüyorlar.
Hala yıllık izinlerinde çocukları ile tatile gitmeyip, onlarla birlikte vakit geçirmediği anılar biriktirmediği için çok pişman.
Akrabaları da onların da talebi olunca artık onlara gelmekten vazgeçtiler. Ev aldılar
Aslında kayınvalidesi kadına yerleşti.Bu konuda ufak bir fark var .kadin kendi evinde degil kv sinin evinde yasiyor .yani gelen misafir kv geliyor .ayrica misafir icin cocugunu hirpalayan kadınada iyi olmus .
E bu kadin kafayi kullanamamis umarim konu sahibi kullanır .Aslında kayınvalidesi kadına yerleşti.
Evet kayınvalidesinin misafiri ama gelin yıllık izin alıp hizmet ediyor.
Çok geç anladı ama iş işten geçti.
İşten gelip koştur koştur yemek çay girişmeyin. Gözlerine bakın, bi evde bu kadar insansınız 2 kaşık bişey yapamıyor musunuz diye. Oflaya puflaya makarna, salata, sade kek ne kadar geçiştirmelik tembel avrat işi varsa koyun önüne. Her gün böyle yapın. Zaten eski A kalite hizmeti bulamayınca 1 hafta zor duracaklar.Yok inanın yapacağım. Tahammül sınırı diye birşey var. Benimki bu kadarmış. Inanın kafam kaldırmıyor artık.
Birak bir tatil berbat gecsin ama oteki yazlar iyi gecsin .sen kavgayi sadece erteliyorsun ve sindirilmissin yok ben soyleyim boyleyim saygisizliga gelemem yazmistin yukarida aman simdi tipi tipis indirdin yelkenleri .Ya çocuklar 1 aydır geri sayım yapıyor gideceğimiz tatil için. Zaten eşimle kavgaliyiz. Olayı biraz daha uzatırsam iş tatilin yanmasıyla ya da berbat geçmesiyle sonuçlanacak. Görümceye birşey olmayacak, olan çocuklarımın hevesine olacak.
Çocuklar için uzatmamaya çalışıyorum.
Yani gelmeyin demişim gelmiş, bu saatten sonra kavga etmem lazım, siz dalga mı geçiyorsunuz diye.
Ama aradıkları konforu bulamayınca çok kalacaklarını sanmıyorum. Keyfine aşırı düşkün çünkü.
Katip görümce ondan da memnun kalır. Bedava konaklama bulmuşlar idare ederler, akıllarında ne kadar süre varsa kalırlar. Kimse onu vaktinden önce geri döndüremez.İşten gelip koştur koştur yemek çay girişmeyin. Gözlerine bakın, bi evde bu kadar insansınız 2 kaşık bişey yapamıyor musunuz diye. Oflaya puflaya makarna, salata, sade kek ne kadar geçiştirmelik tembel avrat işi varsa koyun önüne. Her gün böyle yapın. Zaten eski A kalite hizmeti bulamayınca 1 hafta zor duracaklar.
Bence de. Bu işin tek bi yolu var, o da arayıp biz size ağustosta bi hafta müsaitliğimiz var demiştik, bu ay müsait değiliz isterseniz kalacak yer bakın demek. Yoksa her sene kabusu olmaya devam edecek arsız görümceKatip görümce ondan da memnun kalır. Bedava konaklama bulmuşlar idare ederler, akıllarında ne kadar süre varsa kalırlar. Kimse onu vaktinden önce geri döndüremez.
Aymi seyi ben 10 kere yazdim ama konu sahibi tipis tipis kabul edecek aman huzursuzluk cikmasin kafasinda .Bence de. Bu işin tek bi yolu var, o da arayıp biz size ağustosta bi hafta müsaitliğimiz var demiştik, bu ay müsait değiliz isterseniz kalacak yer bakın demek. Yoksa her sene kabusu olmaya devam edecek arsız görümce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?