abilerim evli çoluk çocuk ev curcuna oluyordu tam 3 aile 4 aile bir arada oluyordu
"Bak salaga anlatir gibi anlatiyorum; sana gelmeyin dememe ragmen nasil yola cikiyorsun anlayamadim? Musait degiliz dedim sana, senin keyfine gore davranamam sizin yuzunuzden esimle de kavga ettim gidin otelde kalin nefret ettirdiniz ya"Arkadaşlar olay elimde patladı malesef. Bu konuşma umurunda olmamış görümcenin. Aradı dün biz yola çıktık dedi
Güldüğüme bakmayın. Eşimle ciddi bir kavga ettik sabah. Arayacağım gelmeyin diyeceğim dedi. Elbette ki aramayacak.
Yani gerçekten inanamıyorum. Sanki ben bu konuşmayı hiç yapmamışım gibi.
Arkadaşlar olay elimde patladı malesef. Bu konuşma umurunda olmamış görümcenin. Aradı dün biz yola çıktık dedi
Güldüğüme bakmayın. Eşimle ciddi bir kavga ettik sabah. Arayacağım gelmeyin diyeceğim dedi. Elbette ki aramayacak.
Yani gerçekten inanamıyorum. Sanki ben bu konuşmayı hiç yapmamışım gibi.
Çok tatlısınız ya :)
Ben bu saatten sonra gelmelerini istiyorum zaten. O kadar bunaldım ki bu konu yüzünden, gelsin eşimden de, ondan da intikamımı alayım istiyorum.
Eşime söyledim bu sabah. Ben ne çocuk bakarım ne 10 kişiye yemek yaparım. Ne de çocuklarımın keyfinden ödün veririm.
Çıkıp çıkıp gezeceğim çocuklarımla, sakın bana "ayıp olur" lafını kullanma, yoksa boşanmaya gider bu iş dedim.
Aynen öyle yapmayı planlıyorum.
Gelsinler evi tepe tepe kullansınlar. Zaten ben çocuklarımla gezmeyi çok severim.
Bence de hadi o da yok gitsin ev tutsun apart vs.. burda biz bir dünya gurbetçi görüyoruz ev tutan da çok yani, sırf 10 gün için ev satın alan varBu kadar yüzsüzüne ben hiç naif olamam. Kendimi zorlayarak da olsa "misafirlik dediğin 2-3 gün olur, sizin yaptığınız bizi otel gibi kullanmak. Benim de kendime göre planlarım var. Çocuklarım da rahatsız oluyor. Paranız yok değil, gidin otelde kalın" derdim.
Kız kocası anahtarı verir bunun... bence kocada iş yok belki de o dedi gel diye gelini sallamıyorlarSourlife abla size musait olmadigimizi soylemistim kalmak icin yer ayarladin mi kendine falan dediniz mi
Aynen öyle, zaten paraları bizimkinin bilmem kaç katı. Çocuklar kumbaralarıyla burada ev alacak neredeyse. Enayi yerine konulmak içimden canavar çıkarır valla. Kv haber vermeden pat diye geliyordu. "Ne istiyorsun geldiğinde donsuz yakalamayı mı" dedim. Şimdi bir hafta önceden haber veriyorBence de hadi o da yok gitsin ev tutsun apart vs.. burda biz bir dünya gurbetçi görüyoruz ev tutan da çok yani, sırf 10 gün için ev satın alan varbununkiler arsız bence
Vallahi iyi demişsinAynen öyle, zaten paraları bizimkinin bilmem kaç katı. Çocuklar kumbaralarıyla burada ev alacak neredeyse. Enayi yerine konulmak içimden canavar çıkarır valla. Kv haber vermeden pat diye geliyordu. "Ne istiyorsun geldiğinde donsuz yakalamayı mı" dedim. Şimdi bir hafta önceden haber veriyor
Valla en sevdiğim de olsa, dolabını da doldursa benim elimi sıcak sudan soğuk suya sokmasa da misafirlik 3 gündür. Yüksünuz. Ne kadar yok ben şöyle yapıyorum böyle yapıyorum deseniz de yüksünuz. Her akşam yataklar yapiliyor, ev tatakhane gibi. Yemek derdi bitmiyor, bulaşık Mak 3 öğün çalışıyor. Her yer valiz. Banyo dolu. Sıra bekliyor millet. Evin düzeni kaçıyor. Arkadaşım 3 kuruş daha verin kendinize bı ev tutun.Her aile yapısı farklıdır. Herkes herkeste de rahat etmez mesela benim 4 halam var ama biz hep tek halama gideriz az evvel aşağıda yorum yaptım uzunca anlattım. Kim beni rahat ettiriyorsa orda kalırım ama dolabina alışverişini koyarım bi ekmeğini alırım evini beraber süpürürüm dışarı çıkarım yemeğe götürürüm. Budur yani bence karşılıklı hele bila ki her sene 3 hafta kalıyorsam kapısı hep bana sonuna kadar aileme açıksa .. sadece bana babama anneme yapmaz abilerim evli çoluk çocuk ev curcuna oluyordu tam 3 aile 4 aile bir arada oluyordu ama bizler de değerini bilen insanlarız. O yüzden yakınan kimse yok tam tersine görünce duygulanıyorlar da artık herkes bi işin ucundan tutsa herkes bir gün eve ekmek getirse kimse kimseye böyle dolmaz
Ya aklıma ne geldi, sakın eşiniz ayıp olmasın diye arayıp gelin falan demiş midir? Bir bunu kurcalayın derim. Ya da o eşinizi aramış sizden sonra eşiniz de “ya sen karımı yanlış anladın öyle demez” falan gibi şeyler demiş olmasın?Çok tatlısınız ya :)
Ben bu saatten sonra gelmelerini istiyorum zaten. O kadar bunaldım ki bu konu yüzünden, gelsin eşimden de, ondan da intikamımı alayım istiyorum.
Eşime söyledim bu sabah. Ben ne çocuk bakarım ne 10 kişiye yemek yaparım. Ne de çocuklarımın keyfinden ödün veririm.
Çıkıp çıkıp gezeceğim çocuklarımla, sakın bana "ayıp olur" lafını kullanma, yoksa boşanmaya gider bu iş dedim.
Aynen öyle yapmayı planlıyorum.
Gelsinler evi tepe tepe kullansınlar. Zaten ben çocuklarımla gezmeyi çok severim.
Ya aklıma ne geldi, sakın eşiniz ayıp olmasın diye arayıp gelin falan demiş midir? Bir bunu kurcalayın derim. Ya da o eşinizi aramış sizden sonra eşiniz de “ya sen karımı yanlış anladın öyle demez” falan gibi şeyler demiş olmasın?
Yüzde 99 diyorumYa aklıma ne geldi, sakın eşiniz ayıp olmasın diye arayıp gelin falan demiş midir? Bir bunu kurcalayın derim. Ya da o eşinizi aramış sizden sonra eşiniz de “ya sen karımı yanlış anladın öyle demez” falan gibi şeyler demiş olmasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?