- 30 Nisan 2016
- 3.193
- 6.536
Yahu biz niya asabi olduk, kocan sınır çizmiyor sen ses etmiyorsun diye olay niye bize döndü
Aman bi gelip gitseydi ne görümceymiş be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yahu biz niya asabi olduk, kocan sınır çizmiyor sen ses etmiyorsun diye olay niye bize döndü
Aman bi gelip gitseydi ne görümceymiş be
Valla ciddi bir yorum yapayım mı kuzu? Siz sınırlarınızı çizerseniz kimse ara bozamaz, genel olarak yazıyorum, erkekler eşlerini ezdiriyor, rest çekmesi gereken kişilere rest çekmiyor ağız burun eğiyor ık mık ama ses çıkaramıyorlar, kadınlar da aman kimseyle aramız bozulmasın aman kocam alınmasın diye susuyor sonra elti görümce kayınvalide fırsat kollayan kim varsa size dilediği gibi davranıp dilediği gibi hizmet ettiriyor.Herkesin arasını bozdu
Bura saygı lütfen. Bana kahya demek bana zarar vermez sizin seviyenizi gösterir.Son yorumları okudum da
Size evin kahyası muamelesi yapan kocanıza tapan ve bizi sonunda asabi çıkaran biri olduğunuzu baştan belirtseydiniz kimse de kendine dert etmeseydi sizin derdinizi.
Görümce inşallah 4 ay kalır diyorum
Mune rica etsem konumu kapatır mısınız. Saygı sınırlarını aşan konuşmalar yapılmaya başlandı. Daha fazla uzamasın.
Teşekkürler.
O kadar heyecan dolu bir konu yaniSourlife, konu kapanırsa görümcen geldiğinde neler oldu nasıl öğreneceğiz
O kadar heyecan dolu bir konu yani
Evet, ben konu sahibini haklı buluyorum ve görümce geldiğinde bir çirkeflik yapacak gibi. Kaç gündür takip ediyorum konuyu, kapanır da finali öğrenemezsem üzülürüm.. başla sen okumaya, değer
Ben ve eşim bunu nisanlandiktan bir buçuk sene sonra anladık abla . O kadar sorunlar yaşadık kiValla ciddi bir yorum yapayım mı kuzu? Siz sınırlarınızı çizerseniz kimse ara bozamaz, genel olarak yazıyorum, erkekler eşlerini ezdiriyor, rest çekmesi gereken kişilere rest çekmiyor ağız burun eğiyor ık mık ama ses çıkaramıyorlar, kadınlar da aman kimseyle aramız bozulmasın aman kocam alınmasın diye susuyor sonra elti görümce kayınvalide fırsat kollayan kim varsa size dilediği gibi davranıp dilediği gibi hizmet ettiriyor.
30 yıllık evliyim şu güne kadar ne bayramda eş ailesine gitme kavgası yaşadım önce bizimkilere giderdik, eltim görümcem zaten yok olsa da bana diş geçiremezlerdi, ne kayınvalide kayınpeder cefası çektim buna ben müsade etmezdim, eşim de ters bir laflarında canlarına okurdu, yeri geldi çat kapı misafir gelenleri bile ağırladım ki yatılı yatısız misafiri de severim, kaç gün kalacaklar kısmını da dert etmem zira aman hizmet edeyim diye kendimi paralamam, siz kendinizi ezdirmez sessiz kalmazsanız isterse misafir 1 ay kalsın sorun yaşamazsınız, benim evim benim kurallarım, misafirin misafirliği 3-4 gündür sonrasında evin düzeni ne ise ona uyacaklar nokta.
Bura saygı lütfen. Bana kahya demek bana zarar vermez sizin seviyenizi gösterir.
Gerçekten üç dört gündür benim de kapasitem abla daha fazlasını benim de bünyem kaldirmaz. Hadi ailelerimiz birer hafta kalsın sonrası hem onlar için hem bizim için zorValla ciddi bir yorum yapayım mı kuzu? Siz sınırlarınızı çizerseniz kimse ara bozamaz, genel olarak yazıyorum, erkekler eşlerini ezdiriyor, rest çekmesi gereken kişilere rest çekmiyor ağız burun eğiyor ık mık ama ses çıkaramıyorlar, kadınlar da aman kimseyle aramız bozulmasın aman kocam alınmasın diye susuyor sonra elti görümce kayınvalide fırsat kollayan kim varsa size dilediği gibi davranıp dilediği gibi hizmet ettiriyor.
30 yıllık evliyim şu güne kadar ne bayramda eş ailesine gitme kavgası yaşadım önce bizimkilere giderdik, eltim görümcem zaten yok olsa da bana diş geçiremezlerdi, ne kayınvalide kayınpeder cefası çektim buna ben müsade etmezdim, eşim de ters bir laflarında canlarına okurdu, yeri geldi çat kapı misafir gelenleri bile ağırladım ki yatılı yatısız misafiri de severim, kaç gün kalacaklar kısmını da dert etmem zira aman hizmet edeyim diye kendimi paralamam, siz kendinizi ezdirmez sessiz kalmazsanız isterse misafir 1 ay kalsın sorun yaşamazsınız, benim evim benim kurallarım, misafirin misafirliği 3-4 gündür sonrasında evin düzeni ne ise ona uyacaklar nokta.
Eşi için ablasına ayıp olması konu sahibine olmasından daha önemli, sırf bunu kabullenmemek için biz asabi olduk. Eşi konu sahibinin yorulmasını bi tarafına takmamış ama kocişim süper. Ablasının önceki gelişinde ya karım neler yaşıyor, dur şu olaya el koyayım dememiş ama tek suçlu görümce. Kadınlarımız neden böyle cidden anlamıyorum.
Belki adam gerçekten ağzı var dili yok bir adam.
Sourlife’ın talebi üzerine konu yorumlara kapatılmıştır ama şu cümleye cevap yazayım asla baktırmaz kardeşini de laflarıyla döver.Mune abla bie yorumunda eşim asla görümcemin çocuklarına baktırmaz demiş.