Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bunu asla yapacak biri olduğunuzu sanmıyorum . Eğer böyle bir yapınız olsaydı yine de gelmezlerdi.Çok tatlısınız ya :)
Ben bu saatten sonra gelmelerini istiyorum zaten. O kadar bunaldım ki bu konu yüzünden, gelsin eşimden de, ondan da intikamımı alayım istiyorum.
Eşime söyledim bu sabah. Ben ne çocuk bakarım ne 10 kişiye yemek yaparım. Ne de çocuklarımın keyfinden ödün veririm.
Çıkıp çıkıp gezeceğim çocuklarımla, sakın bana "ayıp olur" lafını kullanma, yoksa boşanmaya gider bu iş dedim.
Aynen öyle yapmayı planlıyorum.
Gelsinler evi tepe tepe kullansınlar. Zaten ben çocuklarımla gezmeyi çok severim.
Çok tatlısınız ya :)
Ben bu saatten sonra gelmelerini istiyorum zaten. O kadar bunaldım ki bu konu yüzünden, gelsin eşimden de, ondan da intikamımı alayım istiyorum.
Eşime söyledim bu sabah. Ben ne çocuk bakarım ne 10 kişiye yemek yaparım. Ne de çocuklarımın keyfinden ödün veririm.
Çıkıp çıkıp gezeceğim çocuklarımla, sakın bana "ayıp olur" lafını kullanma, yoksa boşanmaya gider bu iş dedim.
Aynen öyle yapmayı planlıyorum.
Gelsinler evi tepe tepe kullansınlar. Zaten ben çocuklarımla gezmeyi çok severim.
Yok inanın yapacağım. Tahammül sınırı diye birşey var. Benimki bu kadarmış. Inanın kafam kaldırmıyor artık.Böyle yapmayacaginizi aha da suraya yaziyorum.
Yok inanın yapacağım. Tahammül sınırı diye birşey var. Benimki bu kadarmış. Inanın kafam kaldırmıyor artık.
Tam aksine, ben anlayana bildiğiniz melek gibi bir insanım. Ama karşımdaki bunu suistimal ederse fazlasıyla çekilmez bir tip olabilirim. Ama öyle yüzüne güleyim, arada da laf sokayım vs asla yapamam. Direk dümdüz tavır alırım.Ben bunu asla yapacak biri olduğunuzu sanmıyorum . Eğer böyle bir yapınız olsaydı yine de gelmezlerdi.
Yok inanın yapacağım. Tahammül sınırı diye birşey var. Benimki bu kadarmış. Inanın kafam kaldırmıyor artık.
Hayır, yapmayacağım çünkü şimdiye kadar arkalarından bıktım niye geliyorlar diyen, işi dedikodu boyutunda tutan bir tiptim. Şuan Isin boyutu değişti. Ağzımla musait değiliz demişim. Ortada bir saygısızlık var, ben saygisizliğa da asla gelemem.Bize yazın lütfen.bende arkadaşlara katılıyorum. Paşa paşa yemek yapıp çocuk bakacaksınız. Abi kardeş ikisi durumun gayet farkında.
Yani, o konuda yapabileceğim birşey yok. Gelme demişim gelmiş. En fazla tavrımı belli edebilirim. Kollarından tutup dışarı atamam ki.Yani istediği kadar evinizde kalmasına izin vermiş olacaksınız, öyle mi?
Hayır, yapmayacağım çünkü şimdiye kadar arkalarından bıktım niye geliyorlar diyen, işi dedikodu boyutunda tutan bir tiptim. Şuan Isin boyutu değişti. Ağzımla musait değiliz demişim. Ortada bir saygısızlık var, ben saygisizliğa da asla gelemem.
Bu yorumun alnı olsa öpülür Sourlife , bu görümce senin evine adım attıktan sonra sen evde olsan ne, olmasan ne? Günün sonunda çocuklariyla kendi evinden eşyalarından, huzurundan, düzeninden olan, evin pisliğini temizleyen, sen evde olmasan da yaptıkları masrafı çocuklarının rızkı olan aile butcesinden ödeyen yine sen olacaksın...Çocuklarimi alır dışarı çikarim , hizmet etmem surat asarım gibi tedbirlerin görümcen gibi bir arsızı zerre kadar etkilemeyeceği o kadar belli ki...Hanımefendicim, sizin kaçırdığınız birkaç nokta var maalesef. Sürekli olarak o devrin bittiğini ve çocuklarınızı alıp alıp çıkacağınızı söylüyorsunuz da günün sonunda o eve döneceksiniz. Siz görümcenize ve çocuklar da kuzenlere maruz kalacak. Hadi sizi geçtim de bu çocuklar tatillerinde bunu yaşamamalıydı. Ayrıca elinizi yemek gibi işlere sürmeyecek olsanız da günün sonunda ev sizin olduğu için siz temizleyeceksiniz.
Birisini reddecekseniz 5-6 güncük müsaitliğiniz olduğu söylenmez. Bu, bir nevi açık kapı bırakmakmaktır ve o açık kapıdan böyle süzülürler. Bir şey sizin için hayır ise hayır demeyi öğrenin, "evet ama" şeklinde değil. Bunu görümce çocuklarının b.kunu halınızdan silerken düşünürsünüz.
Rica edeceğim verin telefonunu konuşayım. Ya da avukat bir üyemize verin. Kendisi sizin avukatınızmış gibi uygun jargonla konuşsun. Kocanıza boşanma ve kendisine de maddi tazminatı duyunca kaçışını keyifle izlersiniiz.
Karşındaki arsız kardeşim,ne yaparsan yap ne dersen de arsızlığıyla çıkacak işin içinden.Geldiklerinde yemek yapma, yolda yersiniz diye düşünmüştüm de.Ha ben de yapabilir miyim böyle sanmıyorum ama sen bu sinirle gayret et en azındanBenim hala aklım almıyor böylesine bir gurursuzluğu ya müsait değiliz demişim, nasıl direk yola çıkıp gelebiliyorsun.
Eşim zaten diken üstünde, bu konuda ne kadar gerildigimi biliyor.
Daha önce geldiklerinde eşimin kardeşidir, eşim mahçup olmasın diye işten koştura koştura yemek yapan, o yorgunlukla günde 10 defa kahve yapan, sonra oturup çocuk bakan kadın gitti merak etmeyin.
Açıkçası onların burda olduğu zamanı çocuklarımla gezme zamanı olarak değerlendirmeyi düşünüyorum. Her sene böyle gelmeye devam ederse her sene yeni yerler gezeriz. Buyursunlar otursunlar kardeş kardeş.
Yani, o konuda yapabileceğim birşey yok. Gelme demişim gelmiş. En fazla tavrımı belli edebilirim. Kollarından tutup dışarı atamam ki.
Inanın tek sorun gurursuzluk. Benimle alakası yok. Şimdi biz bir hafta yokuz diye gidip kuzeninde kalacak. Kuzenin de 3 küçük çocuğu var. O kadına da soran yok. Biz yokuz diye pat diye ona gidilecek.Baktı ki sekizinci ayda müsait değilsin yedinci ayda gider yayilirim diye düşünmüş . Aslında sorun seni bu kadının nasıl gördüğü. Seni kullanacağını çok iyi bilmesi
Ben yazdiklariza katiliyorum .şimdi tekrar görükceyi arayip size agustosta 5 gunluk musaitligim var onun disinda gelmeyin dedimHanımefendicim, sizin kaçırdığınız birkaç nokta var maalesef. Sürekli olarak o devrin bittiğini ve çocuklarınızı alıp alıp çıkacağınızı söylüyorsunuz da günün sonunda o eve döneceksiniz. Siz görümcenize ve çocuklar da kuzenlere maruz kalacak. Hadi sizi geçtim de bu çocuklar tatillerinde bunu yaşamamalıydı. Ayrıca elinizi yemek gibi işlere sürmeyecek olsanız da günün sonunda ev sizin olduğu için siz temizleyeceksiniz.
Birisini reddecekseniz 5-6 güncük müsaitliğiniz olduğu söylenmez. Bu, bir nevi açık kapı bırakmakmaktır ve o açık kapıdan böyle süzülürler. Bir şey sizin için hayır ise hayır demeyi öğrenin, "evet ama" şeklinde değil. Bunu görümce çocuklarının b.kunu halınızdan silerken düşünürsünüz.
Rica edeceğim verin telefonunu konuşayım. Ya da avukat bir üyemize verin. Kendisi sizin avukatınızmış gibi uygun jargonla konuşsun. Kocanıza boşanma ve kendisine de maddi tazminatı duyunca kaçışını keyifle izlersiniiz.
Sorun gurursuzlik degil sorun hala sizin sinir cizememeniz arayip suan evim musait degil agustosta gelin dedim sizi agirlayamayacagim musait degilim demeniz lazim .ama hala kolundan tutup atamam ki diyorsunuzInanın tek sorun gurursuzluk. Benimle alakası yok. Şimdi biz bir hafta yokuz diye gidip kuzeninde kalacak. Kuzenin de 3 küçük çocuğu var. O kadına da soran yok. Biz yokuz diye pat diye ona gidilecek.
Kafalar değişik. Kimsenin rahatı umurlarında değil.