görümcem tacize uğramış :(

Ama böyle üstünü kapatmaları doğrumu sence? Ben sana değil eşinin tavrına şaşırdım. Gerçekten sinirlenen bi insanın o anda gözü hiç bi şeyi görmezdi çıkar giderdi ve senin onu durdurmaya gücün yetmezdiki. Demekki eşinde kv. kp gibi üstünü kapatmayı tercih etmiş. Umarım görümcenin başına daha kötü bir şey gelmez.

dimi... eşim konusunda haklısınız.... hepsini köşesinde bırakıp kızımı da alıp kaçasım var

kv ve kp aşırı cahil insanlar hep çevredeki insanlar için yaşıyorlar.. o ne de bu ne der...
çok yanlış düşünüyorlar.Allah korusun bir şey
gelse başına kızlarının.o çevreden
etraftan daha mı önemliymiş.
her şeyin başı sevgi saygı ve vicdan
tabi eğitim şart.....rabbim böyle
anne babalara evlat vermesin
çünkü emanete layıkıyla bakamıyorlar
evlat hasretiyle yanıp tutuşan
kardeşlerime nasip etsin
rabbim her şeyin iyisini bilir

sapık dediği adamla nasıl içki icebiliyor
ben buna takıldım sadece

Herkeste mahdur gorumce diyor ne isi var enisteyle icmekte ? Adam birsey yapmamis olsaydi dahi kiz terbiyesizlik etmiş .. adamda serefsiz tam olmuslar ben magduriyet goremiyorum baska birsey var kesin

Canım görümcene yardımcı ol, bi insanın hayatını kurtarmıs olursun. Egoistliği bırakmak lazım. Iki gün sonra başına kotu birsey gelirse asla kendini affetmeyeceksin

adam balızına sarkıyor abla bunu normalmiş gibi kabulleniyor anne baba dersenn olayın gerçekliğini kabul etmiyor çok ilginç ve şaşırtılacak bir aile yuhhh yani nasıl mideleri varmış.daha o adamı büyük görümce niye yanında saklıyor.

Canım görümcene yardımcı ol, bi insanın hayatını kurtarmıs olursun. Egoistliği bırakmak lazım. Iki gün sonra başına kotu birsey gelirse asla kendini affetmeyeceksin
seneye kv kp yine memlekete gidecek ve 6 ay kalacaklar.. görümce yine bende kalacak büyük bir ihtimal. bir yandan kalsın diyorum bir yandan ne işi var ben de daha 3 senelik evliyim ne biliyim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…