Ama böyle üstünü kapatmaları doğrumu sence? Ben sana değil eşinin tavrına şaşırdım. Gerçekten sinirlenen bi insanın o anda gözü hiç bi şeyi görmezdi çıkar giderdi ve senin onu durdurmaya gücün yetmezdiki. Demekki eşinde kv. kp gibi üstünü kapatmayı tercih etmiş. Umarım görümcenin başına daha kötü bir şey gelmez.eşim adamın kapısına gitti kapıyı açmamış ve aslında ben de eşimin bulaşmasını istemiyorum çünkü arkasında anne babası yok eşime zarar gelmesini istemiyorum adam eski güreşçi... kv kp sessiz kaldığı için eşime , en azından bir süre annene babana yüz vermeki hatalarını anlasınlar dedim ama yok eşim de hiçbir şey olmamış gibi annesini babasınıı neredeyse hergün arayıp hatırlarını soruyor hiç böyle bir olay olmamış gibi.. midem bulanıyor hepsinden
dimi... eşim konusunda haklısınız.... hepsini köşesinde bırakıp kızımı da alıp kaçasım varAma böyle üstünü kapatmaları doğrumu sence? Ben sana değil eşinin tavrına şaşırdım. Gerçekten sinirlenen bi insanın o anda gözü hiç bi şeyi görmezdi çıkar giderdi ve senin onu durdurmaya gücün yetmezdiki. Demekki eşinde kv. kp gibi üstünü kapatmayı tercih etmiş. Umarım görümcenin başına daha kötü bir şey gelmez.
kv ve kp aşırı cahil insanlar hep çevredeki insanlar için yaşıyorlar.. o ne de bu ne der...annesi babası neden korumuyor
bari siz koruyun.çok üzüldüm
benimde kızım var bu gibi
şeyleri okudukça ağlıyorum
Allah ıslah etsin
çok yanlış düşünüyorlar.Allah korusun bir şeykv ve kp aşırı cahil insanlar hep çevredeki insanlar için yaşıyorlar.. o ne de bu ne der...
sapık dediği adamla nasıl içki icebiliyorevet.. hem de evli görümcemin eşi tarafından ne acı değil mikv ve kp çok cahil insanlar laf anlatsan anlamazlar. evli görümcem de aynı.. bekar görümcem ve eşim daha modern kendilerini yetiştirmiş insanlar.. evli görümcemin eşi hep huysuz karısıyla anlaşamayan bir insan. bekar görümcemle de hep uğraşırdı, bir gün görümcem taciz olayını bana ve eşime anlattı. şok olduk. sapık gibi her yerime bakıyor dedi, bir gün görümcelerim ve o adam içki içmişler sonra evli görümcem kendi evine gitmiş. bu adam da zorla sarılmış kız kovmuş gitmemiş sarılmaya devam etmiş falan filan.. ve işin acısı kv ve kp sırf elalem ne der diye konuyu kapattı.. kv ve kp şehir dışındalar şu an kızına sahip çıkmadıkları için görümcem dört aydır bende kalıyor. kendi evinde kalamıyor çünkü evli görümcemle aynı binada yaşıyorlar adamı görmek istemediği için evine gidemiyor.. kv ve kp seneye yine memlekete gidecekler ve 5-6 ay gelmiyorlar.. görümcem yine bende kalacak. bir yandan bir bayan olarak üzülüyorum benim evimde kalsın diyorum bir yandan da annesi babası sahip çıkmıyor ben niye uğraşıyorumki diyorum daha 3 senelik evliyim her sene 6 ay görümcemle mi yaşayacağım yani .. ama yine de vicdanım el vermiyor gel kal diyorum... sizin fikirleriniz neler bu arada eşim çok uğraştı ailesini ikna etmeye ablası için de boşansın diyor ama ne görümcem boşanıyor ne de kv kp umrunda değil.. ne biçim ailenin içine düşmüşüm
eşim de kızdı.. madem şüpheleniyorsun niye içki masasına oturdun dedi... cevap : ne biliyim...sapık dediği adamla nasıl içki icebiliyor
ben buna takıldım sadece
yani madem ayıkken aynı ortamda bulunmaktan kaçıyor sizinle kalıyoreşim de kızdı.. madem şüpheleniyorsun niye içki masasına oturdun dedi... cevap : ne biliyim...
valla ben de anlamadım. olan bana oluyor insan evliliğinden soğuyoryani madem ayıkken aynı ortamda bulunmaktan kaçıyor sizinle kalıyor
ama içki içip bana zarar verir diye korkmuyor ne hikmetse
seneye kv kp yine memlekete gidecek ve 6 ay kalacaklar.. görümce yine bende kalacak büyük bir ihtimal. bir yandan kalsın diyorum bir yandan ne işi var ben de daha 3 senelik evliyim ne biliyim işteCanım görümcene yardımcı ol, bi insanın hayatını kurtarmıs olursun. Egoistliği bırakmak lazım. Iki gün sonra başına kotu birsey gelirse asla kendini affetmeyeceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?