• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümcem tacize uğramış :(

SİZİN eşiniz ne yaptı peki ben abi olsam gider onun ağzını burnunu kırardım

Enişte sopalık
Ama kızda sopalık
İki eniştemle de tek bir gün içmedim, enişteden başka adam mı kalmadı içecek
Ufacık bir nahoşluk olsa bir daha yüz yüze bakılmaz, bırak sarkmayı
Abla bir alem, kabullenmiş oturuyor
Size yazık tabi, git desen olmaz, kalsa uzun zaman, sıkıcı bir durum

Evli görümce ve kocası gitsin başka bir yerde yaşasınlar.

Bence siz en iyisini yapıyorsunuz. Göz göre göre tacize uğramasına göz yumamazsınız. Annesi babası sahip çıkmıyor diye size başınızdan atamazsınız. Böyle bir vicdan olamaz. 6 ay görümcenizle kalıyormuşsunuz, anlaşabiliyorsanız ne sorun olacak ki. Evde sizede yardım ediyordur...
Kendi ablası nasıl düşünmez kardeşini birde sapık kocayı korur aklım almıyor.

Anlamadim sadece bakmismi yoksa Başka bişey varmı

Anladım sarılmış ama saçma ya niye ickiliyken başbaşa kalmışlar ki

Aman Allahım...dedim okurken..yani sizin görümcenizi korumanız takdire şayan..ana-baba görevini yapmamış susmuş olabilir de eşiniz iki tane patlatmamış enişteye ona hayret ettim..türk erkekleri malum..bende diğer arkadaşlar gibi görümcenizin evinden taşınması gerektiğine inanıyorum..bunu da anca eşiniz konuşur ablasıyla...bozulacaksa da bozulsun..zaten o kocayla yaşamaya devam etmesi şaşılası bi durum..

Valla bizim binada sapık enişte yoktu ama annemler beni bırakıp 5-6 ay biryere gitmeyi bırak bir günlüğüne bile tek bırakmazlardı.
Birlikte içip eşini yalnız bırakmak da nasıl bir kafa anlamadım.
Bence eşin baskı yapsın,mağdur görümcen (kayınvalidenler) o binadan taşınsın.
Veya otursunlar kızlarının başında ne diyeyim.

Ne koca meraklisi insanlar var ..
ve ne kadar cahil anne ve baba , sirf kizi kocasiz kalmasin diye kizini yalanci cikaran bir anne , Lanet Olsun!

Ve kiz evinde kaldiginda enistesi yukardan bagiriyor oylemi , keserim onun dilini bune sacmalik, bune bicim bir Aile allah askina..
herkes herseyi biliyor susuyor , ve adam bas bas bagirip kufur ediyor herkes susuyor.
Bu adam yarin bigun taviz alir tecavuze kadar gider ..
taviz tavizi dogurur.

Sende nereye kadar bakicaksinki?
senin yerinde olsam bende kalmasina izin vermezdim , madem herkes hayatindan memnun evinde kalsin .

Ne ablasına yüz versin ne eniştesine , onlar utansın hallerinden. Ablası konuşmaya kalkarsa memnunsun sen halinden diyip kapatsın yüzüne kapıyı, tiskiniyordur ama yapçak bişi yok herkesin midesi kaldırıyor baksana, allah bilir bunlar şimdi bunun sarhoşluğuna veriyorlardır bu olayı... Sizde evlisiniz nereye kadar kalabilir ki ? Ben istemezdim daha fazla doğrusu çözüm yolunu bulmuşlar kv ler nasıl olsa sende diye ses çıkarmıyorlar...

görümcem öğrendi ama kv bekar kızı için yalan söyledi dedi... evli görümcem ne düşünüyor şu an bilmiyoruz.. görümcem evine gittiğinde adam alt kattan bağıyor küfür ediyor. görümcem de korkuyor

Onun küfürlerini yedirtirler adama görümcende az cesaretli olsun , tehdit etsin , taciz etti diye şikayet ederim elaleme duyururum sakın bana gıkı çıkmasın dicek. Görümcen azıcık osmanlı kadını olsun ya tırsak tırsak nereye kadar , o adamın arpasını fazla vermişler, fazla öten horozu bizim köyde keserler.

karısının haberi olmadı mı bu taciz olayından..

uff daha önce de bir konu vardı alkollüyken kadının ablası, kadının kocasına yaklaşıyormuş falan...
O konunun sonu neye baglandi en son konuşmuştu ailesiyle konu sahibi sanirim sonrasi nolduu biliyomusunuz
içmeyin şu zıkkımı eğer beceremiyorsanız :KK12:

görümcem öğrendi ama kv bekar kızı için yalan söyledi dedi... evli görümcem ne düşünüyor şu an bilmiyoruz.. görümcem evine gittiğinde adam alt kattan bağıyor küfür ediyor. görümcem de korkuyor
Öyle bir şey yaptığında şikayet etsin.
O ne biçim bir aileymiş ya nasıl kabul edebiliyorlar
:KK57:

Back