evet.. hem de evli görümcemin eşi tarafından ne acı değil mi
kv ve kp çok cahil insanlar laf anlatsan anlamazlar. evli görümcem de aynı.. bekar görümcem ve eşim daha modern kendilerini yetiştirmiş insanlar.. evli görümcemin eşi hep huysuz karısıyla anlaşamayan bir insan. bekar görümcemle de hep uğraşırdı, bir gün görümcem taciz olayını bana ve eşime anlattı. şok olduk. sapık gibi her yerime bakıyor dedi, bir gün görümcelerim ve o adam içki içmişler sonra evli görümcem kendi evine gitmiş. bu adam da zorla sarılmış kız kovmuş gitmemiş sarılmaya devam etmiş falan filan.. ve işin acısı kv ve kp sırf elalem ne der diye konuyu kapattı.. kv ve kp şehir dışındalar şu an kızına sahip çıkmadıkları için görümcem dört aydır bende kalıyor. kendi evinde kalamıyor çünkü evli görümcemle aynı binada yaşıyorlar adamı görmek istemediği için evine gidemiyor.. kv ve kp seneye yine memlekete gidecekler ve 5-6 ay gelmiyorlar.. görümcem yine bende kalacak. bir yandan bir bayan olarak üzülüyorum benim evimde kalsın diyorum bir yandan da annesi babası sahip çıkmıyor ben niye uğraşıyorumki diyorum daha 3 senelik evliyim her sene 6 ay görümcemle mi yaşayacağım yani .. ama yine de vicdanım el vermiyor gel kal diyorum... sizin fikirleriniz neler bu arada eşim çok uğraştı ailesini ikna etmeye ablası için de boşansın diyor ama ne görümcem boşanıyor ne de kv kp umrunda değil.. ne biçim ailenin içine düşmüşüm