görümcem tacize uğramış :(

Yok artık ya, Baba ayrı bir olayda, Eşin nasıl bir yapmadı eniştesine bu arada? İnsan kardeşinin başına böyle birşey gelse kim olursa olursun elinden bir kaza çıkar.

Ne olursa olsun , sizin aile yapınıza saygı duyması lazım . Evleri ayrı , muhatap olmaz . Evine gelirse odasına çekilir . Görürse kafa çevirir . hemde çalışıyormuş zaten görmeye zamanı var mı ? Üzüldüm durumunuza .. Hayır böyle çirkin bir durum var eşiniz erkek olarak nasıl hazmediyor ailelerinde böyle biri olmasını ? Size alınacağına eniştesine iki tokat atsa , daha makbul ? Allah yardımcınız olsun , görümcenizi çok samimi bulamadım , fazla yüz göz olmayın .

Tacize ugrayan gorumceniz kac yasinda.okuyo mu neden calismiyo.1+1 bi ev tutsun kendi yaginda kavrulsun.

Şimdinin hatunları çook geniş :))
Ablası çıplak bacaklarını kocasının üstüne atar normal karşılanır ...

valla ben de anlamıyorum yaaa allah akıl versin hepsine

eşim üzülür diye kardeşin kalmasın diyemiyorum işte... bi de tecavüz falan etse kahrolurum

Rabbim sabir versin gercekten zor bi durum

kesinlikle bu işte sizin bilmediğiniz bir şey var.Ya hangi mantıkla evli görümcen eve gidip içkili eniştenle bekar görümcen başbaşa kalıyor.Ablası eve nie tek gidiyor .Bir sürü soru işareti oldu kafamda

ayyyy bu ne beee yuuh.. Pislik ya benimde kiz kardesim var esime sarilir enistecim der ayyyyyy ne hallere dusmusuz yaaaa migdem kalkti kime guvenicez artik.Kanı bozuklar..

ohoo esinde he..benim esim siddet asla kullanmaz ama boyle bir durumda kardesine yapilsa agzini burnunu kirardi.. sizin aile entrsan

Hadi kv - kp cahil, hadi evli görümceniz koca düşkünü.. Peki eşiniz niye susuyor niye bu adamın ağzını burnunu dağıtmıyor? Nasıl bir aileye sahipsiniz. Allah korusun yarın bir gün sizin başınıza böyle bi şey gelse eşiniz yine susacakmı?

eşim adamın kapısına gitti kapıyı açmamış ve aslında ben de eşimin bulaşmasını istemiyorum çünkü arkasında anne babası yok eşime zarar gelmesini istemiyorum adam eski güreşçi... kv kp sessiz kaldığı için eşime , en azından bir süre annene babana yüz vermeki hatalarını anlasınlar dedim ama yok eşim de hiçbir şey olmamış gibi annesini babasınıı neredeyse hergün arayıp hatırlarını soruyor hiç böyle bir olay olmamış gibi.. midem bulanıyor hepsinden

sende arada kalmissin olan sana oluyor..Üzulme ama sonuna kadar haklisin.. oda rahatina bakiyo tabi ohh herkesin keyfi yerinde problem yok..Olan bu kiza olsun.peh

sende arada kalmissin olan sana oluyor..Üzulme ama sonuna kadar haklisin.. oda rahatina bakiyo tabi ohh herkesin keyfi yerinde problem yok..Olan bu kiza olsun.peh
evet ya ben ne kendi ailemde ne de akraba ya da çevremde böyle bir olaya hiç tanık olmamıştım hepsinden soğudum artık

evet ya ben ne kendi ailemde ne de akraba ya da çevremde böyle bir olaya hiç tanık olmamıştım hepsinden soğudum artık
Of off ne diyim üzüldüm sanada esinde alinmis demekki o konuda hemfikir degilsiniz.. Zaman diyelim ama bu iste bir gariplik var neyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…