Özgür?
Hadi bi deney yapalım :)
Pazartesi günü her nerede çalışıyorsan gitme,
Kimseye haber verme.
Kafana göre gez... Soranlara canım sıkıldı de. Bakalım ne olacak.
Ben bunu pazartesi günü çok rahat yapabilirim. Hatta salı da :)))
Hadi bakalim kim özgür?
Kocanın eline bakmak da çok aptalca bir tabir.
O zaman kocası da çocuğuna baktirirken karısının eline mi bakıyor? Evi temizleniyor, yemekleri yapılıyor, çocuğuyla dört dörtlük ilgileniliyor.
Bu eline bakmak falan değil, bu aile olmaktır hanımefendi.
Boş boş gezmek mi özgürlük ayy çok güldüm gerçekten o kadar farklıyız ki bence hiç konuşmayalım
Özgürüm çünkü param var .istediğim herseyi kimseye hesap vermeden alabiliyorum .istediğim yere gidip tek başıma dünyanın diğer ucuna kadar gidip geziyorum görüyorum kendimi geliştiriyorum
Özgürlük sorumsuzluk demek değil
Ben çalışmayı seviyorum bana verilen sorumlulukları yerine getiririm işte çok titizimdir zaten.
Bunların hiçbirini yaşamamış olmanız çok üzücü bütün gün evde kv görümce bilmem ne
Konu sahibinin görümceside çalışan bir kadınmış zaten .belki de tahammülsüzlük bu aralarında çalışmayan çalışanı anlayamaz zaten
Ben evde duramazdım yapıma ters bi kere
Okumasaydım da gidip bir yerde garsonluk yapardım ama çalışırdım ayaklarımın üstünde dururdum.kocadan babadan para almak benlik değil
Yazdıklarım cevap sadece
Lütfen alıntılamayın artık
Kimseyide aşağılamadım
Sadece kendi isteğiyle bu hayatlara mahkum olan insanların bundan şikayet etmesini anlayamam
Yapılacak o kadar şey var ki
Aile apartmanını kabul etmeseydi konu sahibi böyle sorunlar çıkar tabi
Geleneksek olmak istemiyorsunuz ama bunu kendiniz yaratıyorsunuz sonra o geleneksel hayattan şikayet ediyorsunuz
Kv gençliğinde kendi kv sinin evini temizlemiştir bu geleneksel birşey kendi gelininden beklemesi kadar doğal birşey yok
Yanlış yada doğru .
Ama çalışsaydı ben çalışıyorum temizlemem der geçerdi bu kadar yüzüne vurulmazdı
Tartışma çıkmazdı...