- 30 Aralık 2015
- 4.837
- 11.579
- 31
-
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
İnşallah bir gün ev hanımı olursun o zaman görürüz toton yere değiyor mu ??? Yada küçümsediğin insanların hayatı gibi bir hayatın olur da anlarsınAile apartmanımda yaşarsan Ne bekliyordun ki
Büyük ihtimalle o totona sallamadığın kv nin evinde oturuyorsun
Kadın çocuğuna ev vermiş oturun kira vermeyin diye
Bu tip evliliklerde kv nin nazınıda çek bi zahmet
Ne dersi çalışıyorsun pek anlamadım
Çalışma hayatın yok sanırım.hiç çalışmadın görümcen çalıştığı için stresi vs olması da garip gelmedi bana
Çalışmayan kadın çalışan kadının halinden anlamaz
Arada bir gidip ev işi yapabilirdin
Bütün gün evde oturuyorsunuz hala yoruluyorum diyorsunuz buna şaşırıyorum
Ben evli değilim ama evli iş arkadaslarım hem ev işi yapıp hem çocuk bakıp birde iş hayatındalar.
İşinize gelmiyorsa eşinize söyleyin o apartmandan kurtulun bence
Ama kira niye veresiniz değil mi
Bence benim gibi özgür işi olan hayatı sadece aile apartmanında geçmemiş bir eğitimci çok yararlı olabilirdiHımm totonuz sabit mi kalıyor hep? Emekçilerin toto ölçüsü sabit kalıyorsa ben de olayım ondan ya. Benimki büyüyor bazen. Bununla alakalıymış demek ki. Nasıl emekçi olunuyor? Anladığım kadarıyla bedeni çalıştırıp insani duyguları köreltmek gerekiyor. Dur bir deneyeyim ben bunu. Toto önemli çünkü. İnşallah emekçi olduğunuz alan eğitimle alakalı değildir Allah korusun çocuklarımız var.
Hediye alacağı parayla yardımcı alsın o zaman. Ama yok amaç o değil amaç gelin huzursuz olsun gelsin gitsin hizmet etsin. Ayrıca ev süpürmek kaç saatini alacak isten gelip dinlensin öyle süpürsün, haftasonu süpürsün. Herkes kendi evine ancak yetebiliyor
Bence benim gibi özgür işi olan hayatı sadece aile apartmanında geçmemiş bir eğitimci çok yararlı olabilirdi
Ama değilim korkma
Kv görümce bilmem ne
Sosyal hayat yok
Eğitim hayatım dediğiniz şey açıköğretim
Sınırlı bir hayat
Ama üstüne ben kimseyi sallamam coolum havaları sizin havanız ancak bu kk da söker hanfendi siz ve tayfanıza yani
Neyse konuyu dağıtmayın kişiselleştirmeyin
Siz konuşun aranızda
Aile apartmanından :))
Değil gülüm idrak her zaman idrak sen kim sandın kiBu uyeni anlatimindan kim oldugunu anladim, kac defa banlanan, devamli nick degistiren kisi yanilmiyorsam. Anlatim dili cok eglenceli. Konunun gercek olduguna inanmiyorum, ama yine de bu kadar eglenceli yazdigin icin tesekkurler konu sahibi
Evet eğilin çünkü emekçiyiz evde toto büyütüp yok kv yok görümcem yapmıyorum
Kendi paramı kazanıyorum kimsenin eline bakmıyorum çok şükür
Özgürüm evlensem şimdi aile apartmanı gibi saçmalıkları kabul etmem .üst üste niye oturayım eşimin ailesiyle?zaten bunu kimse kabul etmez.edenlerde işte maddi olarak eşinin ailesine bağlıdır
Ben görümcen falan da değilim .kardeşim bile yok.
Dibine kadar eşinin ailesine muhtaç olup ben onları takmıyorum yaa muhabbeti çok banal gayet takıyorsun iç içe yaşıyorsunuz
Bende çözüm yolu gösterdim eşini ikna et başka eve çıkın
Bu uyeni anlatimindan kim oldugunu anladim, kac defa banlanan, devamli nick degistiren kisi yanilmiyorsam. Anlatim dili cok eglenceli. Konunun gercek olduguna inanmiyorum, ama yine de bu kadar eglenceli yazdigin icin tesekkurler konu sahibi
Keşke birkaç saniye ayırıp bilgilerine baksaydınız. 2013 ten beri üye ve nicki hiç değişmedi.Bu uyeni anlatimindan kim oldugunu anladim, kac defa banlanan, devamli nick degistiren kisi yanilmiyorsam. Anlatim dili cok eglenceli. Konunun gercek olduguna inanmiyorum, ama yine de bu kadar eglenceli yazdigin icin tesekkurler konu sahibi
Bu bizim idrak. Hep aynıydı hiç değişmediBu uyeni anlatimindan kim oldugunu anladim, kac defa banlanan, devamli nick degistiren kisi yanilmiyorsam. Anlatim dili cok eglenceli. Konunun gercek olduguna inanmiyorum, ama yine de bu kadar eglenceli yazdigin icin tesekkurler konu sahibi
Valla incelemedim, o zaman bu uyenin eglenceli anlatimini taklit eden ve devamli banlanan birey var.Keşke birkaç saniye ayırıp bilgilerine baksaydınız. 2013 ten beri üye ve nicki hiç değişmedi.
Bence benim gibi özgür işi olan hayatı sadece aile apartmanında geçmemiş bir eğitimci çok yararlı olabilirdi
Ama değilim korkma
Kv görümce bilmem ne
Sosyal hayat yok
Sınırlı bir hayat
Ama üstüne ben kimseyi sallamam coolum havaları sizin havanız ancak bu kk da söker hanfendi siz ve tayfanıza yani
Siz konuşun aranızda
Aynen taklit eden bir üye olduğunu ben de düşünüyorumValla incelemedim, o zaman bu uyenin eglenceli anlatimini taklit eden ve devamli banlanan birey var.
Konu sahibi, ne mutlu sana, bak taklitlerin cikiyor
Gorumcene gelince: sevmezse sevmesin. Bunu niye takiyorsun ki?
Cok haklisinn ben kendi evimde bile temizlige giriscegm gun yemegim oldgu gun girisiyorum bide ekstra baska isle ugrasmiyim diye... onlar temizlige giristgnde belki seninde isin gucun planin misafirin var ne bileyim hc biri olmasa bile bu seklde davrandklarnda kmsenin gidip orda yardm edesi gelmezYok işte buna sinir oluyorum. Ben genelde çabuk ikna edilebilir, yumuşak konuşulunca yelkenleri suya indiren bir tipim. İnsan gibi yardım isteseler yaparım. Ama mecbursun yaklaşımı olunca su vermek dahi istemiyorum.
O büyük temizliklerde önceden haberim olmuyor. Bir bakıyorum temizlik yapıyorlar. Benden de görüp hemen işi gücü bırakıp yardıma gitmem bekleniyor. İnsan gibi rica edebilirsiniz deyince de kibirli ego sahibi oluyorum.
Cinnetnur dediğiniz kişiValla incelemedim, o zaman bu uyenin eglenceli anlatimini taklit eden ve devamli banlanan birey var.
Konu sahibi, ne mutlu sana, bak taklitlerin cikiyor
Gorumcene gelince: sevmezse sevmesin. Bunu niye takiyorsun ki?
Cool değilsin zaten olmaya çalışıyorsun ama sırıtıyor maalesefIsrarla mahalle arası üslubuna ve saldırmaya devam ediyorsunuz. Neyse ki sizin modelinizi damarlarından akan kana kadar tanıyacak hayat tecrübem var. Bu yüzdendir ki aşağılama çabanız beni etkilemiyor. Evet açıköğretim efenim. Ev hanımlarını gömdünüz, hırsınız geçmedi şimdi de açıköğretim okuyanlara mı saldırayım diye düşündünüz :) örgünü de tecrübe ettim ve tecrübe ettiğimde, açıköğretim okuyan zatlsrı küçümsemeyecek kader geliştim. Ki sizden anladığımız kadarıyla gelişmişlik seviyesinin diploma ile bir bağlantısı yok. Olmayınca olmuyor işte.
Tayfa nedir yahu. Tayfam mı varmış benim ajsjsjsj. İlkokul sıralarına da döndük hadi bakalım. Cool muyum ben ay sağol iltifat da ettiniz.
Kendinize bunu yapmayın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bir fikri yahut kendinizi savunurken seçtiğiniz kelimeler bir kesimi yaralamasın. Henüz genç ve bekarsınız belki. İleride çocuğunuz olacak belki. Ayrıştırma ve küçümsemenin ne denli yanlış olduğunu belki o zaman anlarsınız. Ben alınmam sıkıntı yok. Ancak ev hanımı olan, açıköğretim okuyan başka zatlar alınabilir.
Kolaylıklar dilerim.
Ama değilim korkma
Kv görümce bilmem ne
Sosyal hayat yok
Sınırlı bir hayat
Siz konuşun aranızda