Görümcem resmen beni sevmiyor inanılır gibi değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah bir gün ev hanımı olursun o zaman görürüz toton yere değiyor mu ??? Yada küçümsediğin insanların hayatı gibi bir hayatın olur da anlarsın
Not: çalışma hayatını da görmüş bir ev hanımı

Bence benim gibi özgür işi olan hayatı sadece aile apartmanında geçmemiş bir eğitimci çok yararlı olabilirdi
Ama değilim korkma
Kv görümce bilmem ne
Sosyal hayat yok
Eğitim hayatım dediğiniz şey açıköğretim
Sınırlı bir hayat
Ama üstüne ben kimseyi sallamam coolum havaları sizin havanız ancak bu kk da söker hanfendi siz ve tayfanıza yani
Neyse konuyu dağıtmayın kişiselleştirmeyin
Siz konuşun aranızda
Aile apartmanından :))

Dediğin gibi mevzu süpürmek değil. Benim düzenli şekilde kayınvalide ye gitmem, gelinlik vazifemi yerine getirmem. Bir de onların istediği şekilde yaşamam.

Israrla mahalle arası üslubuna ve saldırmaya devam ediyorsunuz. Neyse ki sizin modelinizi damarlarından akan kana kadar tanıyacak hayat tecrübem var. Bu yüzdendir ki aşağılama çabanız beni etkilemiyor. Evet açıköğretim efenim. Ev hanımlarını gömdünüz, hırsınız geçmedi şimdi de açıköğretim okuyanlara mı saldırayım diye düşündünüz :) örgünü de tecrübe ettim ve tecrübe ettiğimde, açıköğretim okuyan zatlsrı küçümsemeyecek kadar geliştim. Ki sizden anladığımız kadarıyla gelişmişlik seviyesinin diploma ile bir bağlantısı yok. Olmayınca olmuyor işte.

Tayfa nedir yahu. Tayfam mı varmış benim ajsjsjsj. İlkokul sıralarına da döndük hadi bakalım. Cool muyum ben ay sağol iltifat da ettiniz.

Kendinize bunu yapmayın. Yaşınız kaç bilmiyorum ama bir fikri yahut kendinizi savunurken seçtiğiniz kelimeler bir kesimi yaralamasın. Henüz genç ve bekarsınız belki. İleride çocuğunuz olacak belki. Ayrıştırma ve küçümsemenin ne denli yanlış olduğunu belki o zaman anlarsınız. Ben alınmam sıkıntı yok. Ancak ev hanımı olan, açıköğretim okuyan başka zatlar alınabilir.

Kolaylıklar dilerim.

Son düzenleme:
Bu uyeni anlatimindan kim oldugunu anladim, kac defa banlanan, devamli nick degistiren kisi yanilmiyorsam. Anlatim dili cok eglenceli. Konunun gercek olduguna inanmiyorum, ama yine de bu kadar eglenceli yazdigin icin tesekkurler konu sahibi
Değil gülüm idrak her zaman idrak sen kim sandın ki

Sevgili arkadaşım bende çalışan bir bayanım saat 7 de işten çıkıp evime yemeğime temizliğime eşime yetmeye çalışıyorum ama kimseye önümde eğilin saygı duyun evde toto büyütmüyorum demedim bu nasıl sıkıntılı ifade biçimi. Eşinin durumu çalışmaması için elverişlidir çalışmıyordur. Çocuğuna bakıyordur çalışmıyordur. Canı istemiyor çalışmıyordur kime ne? Ve sizin ne haddinize ev hanımlarına evde Toto büyütüyor demek. Bazen işim sebebi ile 2-3 gün evde kaldığım oluyor çalışmaktan daha çok yoruluyorum. Bekara karı boşamak kolay diye bir söz vardı çoluksuz çocuksuzsunuz belli ki. Neyse olunca sizde evde olayım çocuğuma evime yetebileyim diye totonuzun büyümesini göze alırsınız artık.

Konunuzda haklısınız
Herkes kendi işini yapsın, yapamiyorsa yardımcı tutsun. Siz söyleceğinizi söylemişsin ama Görümceniz lafdan anlayacak bir tip değil, öyle olsa size gel evi temizle deme cesareti değil düşüncesi bile olamazdı.

Yanlış anlamassanız ben yazım şeklinizi eleştirecem.
Çoğu eminim çok keyifli bulmuş ama gereksiz ayrtınlar ve benzetmeler ile çok uzamış. Mizah katmak için çok çabalamasınız ama konu dağılmış bence. Bazı Instagram sayfalarını hatırlattınız bana.
Yazmayı seviyorsunuz belliki, kendinizi bu alanda geliştirmeyi düşündüzmü hiç.

Bu uyeni anlatimindan kim oldugunu anladim, kac defa banlanan, devamli nick degistiren kisi yanilmiyorsam. Anlatim dili cok eglenceli. Konunun gercek olduguna inanmiyorum, ama yine de bu kadar eglenceli yazdigin icin tesekkurler konu sahibi

Banlandığım doğrudur ama kk rutini bu bana has değil ahsjsjs. Konu adeta gerçek efem. Keşke gerçek olmasa tabi. Şüpheniz varsa bildirin Mune ya da kazene. Troll değilim :)

Keşke birkaç saniye ayırıp bilgilerine baksaydınız. 2013 ten beri üye ve nicki hiç değişmedi.

Bu bizim idrak. Hep aynıydı hiç değişmedi yanlış kişi

Keşke birkaç saniye ayırıp bilgilerine baksaydınız. 2013 ten beri üye ve nicki hiç değişmedi.
Valla incelemedim, o zaman bu uyenin eglenceli anlatimini taklit eden ve devamli banlanan birey var.
Konu sahibi, ne mutlu sana, bak taklitlerin cikiyor
Gorumcene gelince: sevmezse sevmesin. Bunu niye takiyorsun ki?

Size mi kalmış çalışmayan kadınları , açıköğretim okuyanları küçümsemek?

İnsan ilk öne haddini bilmeli yahu. Böyle üstten üstten yazınca gülünç oluyorsunuz sadece. Hayır çalışma hayatını bilmesek muazzam hayatlar yaşadığınızı düşüneceğim ama neyse ki biliyoruz. Sanırsın küçük dağları yaratıyorsunuz.

İnsanların tecihlerine saygı duymayı öğrencek seviyeye ulaşırsınız birgün umarım.

Cok haklisinn ben kendi evimde bile temizlige giriscegm gun yemegim oldgu gun girisiyorum bide ekstra baska isle ugrasmiyim diye... onlar temizlige giristgnde belki seninde isin gucun planin misafirin var ne bileyim hc biri olmasa bile bu seklde davrandklarnda kmsenin gidip orda yardm edesi gelmez

Cool değilsin zaten olmaya çalışıyorsun ama sırıtıyor maalesef
Kendi işin olsa özgürlüğün olsa aile apartmanında yaşamak zorunda kalmazdın .
Aşağıladığım falan da yok kimseyi
Öyle algılıyorsan bu konuda kendini eksik görüyorsundur
Sadece ders çalışıyorum çok işlerim var sıradan bir ev hanımı değilim diyen birisi olduğun için öyle yazdım
Okuyuyorsun oku tabi ama çalışmıyorsan oku oku Ne olucak yani bu zihniyeti anlamıyorum
Boş zaman öldğrmek için mi okuyorsun?
Neyse yazmıcam artık diyorum yine yazıyorum
Benlik konular değil bunlar
Mahallede hiç oturmadım bu arada
O yüzden o ağzı siz benden iyi biliyorsunuz

Bu şey değilmi yaaa iş hayatına yeni atılmış ben özgürüm kız tripleri. Nerede olsa tanırım

Ablacım sen insanların sosyal hayatlarına insan ilişkilerine laf söyleyene kadar bi dön kendine sor bu kadar eğitimim boşa mı gitti daha insanlarla nasıl konuşmam gerektiğinden acizim diye.

Bu ne öfke sakin ol şampiyon.Tamam kabul En birinci sensin bütün kk ahalisi sana gıpta ediyor hasedimizden çatlıyoruz çünkü bizim totolar arşa ulaştı seninki çalışmaktan mini minnacık kaldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…