Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Biz isteme ve nişana 10 gün önce karar verdik ben hemen elbise için hazırlıklara başladım. Zaten hayalimde iki marka vardı modeli seçtim nişanlıma da gönderdim tabi. Sonra elbisemin terzilik işleri yapıldı. Cumartesi bi baktım telefonumda bi mesaj görümceden. Benim elbisenin kremini göndermiş altına da şöyle yazmış. Sen şu fiyata almışsın ben 500'e buldum kaptım hemen:) Gerisi curcuna, kıyamet.

Fotolari gorunce konu sahibine yazmayi unuttum
Bence de bosver birak kendi rezil olsun ve sana tavsiyem sakin aralarini bozmaya calisma olan sana olur.

Aldiginiz yerden degistirmr imkani yok mu?
Ben sizim yerinizde olsam kimseye soylemeden aldigim yere gider durumu izah eder degisim isterdim
Nisan gunu gorumceye de kapak olurdu

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için

Nişan fotoğrafları siz deyince aklıma geldi O kadın o elbiseyi kesinlikle giymemeli ama ne yapmalıyım nasıl saf dışı bırakabilirim kötü ben olmadan
Yani şöyle bişey yapabilirsiniz görümcenin yaninda elbiseyi baya gömün ay sonradan hic hosuma gitmedi modeli babaannem gibi hangi kafayla almışım tarzında baya birseyler uydurup soğutun o elbiseden

Elbisene bayıldım canım eminim çokta yakışmıştır sana. Görümcene gelecek olursak ben nişanlınla konuşman gerektiğini düşünüyorum. Açık açık söyle ablan gitmiş benim elbisemin aynısını almış, sence böyle bişey olabilir mi bütün hevesim kaçtı çok özenmiştim oysa ki o gün için de. Gitsin konuşsun ablasıyla sen bişey dersen kötü olan sen olursun.

Aldiginiz yerden degistirmr imkani yok mu?
Ben sizim yerinizde olsam kimseye soylemeden aldigim yere gider durumu izah eder degisim isterdim
Nisan gunu gorumceye de kapak olurdu

Keşke elbiseye tadilat yapılmış olmasaydı kesin alırlardı. Ama hem boydan kesildi biraz hem de daraltıldı hayatta almazlar geri

Nişanlım neredeyse ablasını silecek. Ama işte babası öyle iyi bir insan ki görseniz naif bir adam böyle bir şey onu mahveder. Rahatsız olmasa bu kadar hassas davranmazdım ama durum bu

Hafsalam almıyor bi de akıllılık ettiğini sanıyor haspam. Büyük rezillik. Eğer bi şekilde yeni bi elbise alamazsan ve nişanda o elbiseyle çıkar gelirse sakın canını sıkma nolur. Kendini rezil eden o olacak emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…