Sizin elbisenizi gördükten sonra gitmiş bulmuş almış mı?Nasıl insanlar var yaa.. Merak ettim süreç nasıl gelişti anası babası bişey demiyo mu?
Bence hiiç keyfinizi kaçırmayın. Nişanda soran olursa da benim üzerimde beğenince gidip onu bulmuş almış dersiniz. Hiiç laf sokmayla uğraşmayın elbiseniz muhteşem görünüyor onun ucuzluğu heryerinden akacaktır emin olun.
Elbisenizi çok beğendim umarım her şey çok güzel olur sizin için
Kıskanç görümcenizi de hiiç kafaya takmayın insanlar sizi değil onu ayıplarlar , görümcem çok beğenmiş gitmiş aynısını almış diye laf çarparsınız arada gülerek iyice sinir olur
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/eltimle-sonunda-ikiz-gelin-olduk-d.861076/ o efsane konunun linki de bu.Ay pes doğrusu! Ben bunu hiç bilmiyordumNe eltiler var ya komedi gibiii
Yani şöyle bişey yapabilirsiniz görümcenin yaninda elbiseyi baya gömün ay sonradan hic hosuma gitmedi modeli babaannem gibi hangi kafayla almışım tarzında baya birseyler uydurup soğutun o elbisedenNişan fotoğrafları siz deyince aklıma geldiO kadın o elbiseyi kesinlikle giymemeli ama ne yapmalıyım nasıl saf dışı bırakabilirim kötü ben olmadan
Aldiginiz yerden degistirmr imkani yok mu?
Ben sizim yerinizde olsam kimseye soylemeden aldigim yere gider durumu izah eder degisim isterdim
Nisan gunu gorumceye de kapak olurdu
Eki Görüntüle 2036425
Özel mesajlarımdan baktım buldum meşhuur tacıanılarımızı yad edelim.
Eki Görüntüle 2036428
Bu da düğün günü elti ve kocası
Elbisene bayıldım canım eminim çokta yakışmıştır sana. Görümcene gelecek olursak ben nişanlınla konuşman gerektiğini düşünüyorum. Açık açık söyle ablan gitmiş benim elbisemin aynısını almış, sence böyle bişey olabilir mi bütün hevesim kaçtı çok özenmiştim oysa ki o gün için de. Gitsin konuşsun ablasıyla sen bişey dersen kötü olan sen olursun.
Hafsalam almıyor bi de akıllılık ettiğini sanıyor haspam. Büyük rezillik. Eğer bi şekilde yeni bi elbise alamazsan ve nişanda o elbiseyle çıkar gelirse sakın canını sıkma nolur. Kendini rezil eden o olacak emin ol.Biz isteme ve nişana 10 gün önce karar verdik ben hemen elbise için hazırlıklara başladım. Zaten hayalimde iki marka vardı modeli seçtim nişanlıma da gönderdim tabi. Sonra elbisemin terzilik işleri yapıldı. Cumartesi bi baktım telefonumda bi mesaj görümceden. Benim elbisenin kremini göndermiş altına da şöyle yazmış. Sen şu fiyata almışsın ben 500'e buldum kaptım hemen:) Gerisi curcuna, kıyamet.
O hic belli olmaz , bi gidip gorusun en fazla hayir derlerKeşke elbiseye tadilat yapılmış olmasaydı kesin alırlardı. Ama hem boydan kesildi biraz hem de daraltıldı hayatta almazlar geri
O hic belli olmaz , bi gidip gorusun en fazla hayir derler
Ay degistirmezlerse de satin elbiseyi sonra gidin yeni elbise alin
Sinir oldum yaaa
Kac gun var nisana ? Daha zaman varsa satilir o dolapta gardropsta falan
Süpersinhttps://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/eltimle-sonunda-ikiz-gelin-olduk-d.861076/ o efsane konunun linki de bu.
Vallahi bunu Dünya Psikiyatri Birliği Kongresi'ne poster bildirisi olarak falan göndersek adamlar bizi kapılarda karşılayarak kabul ederler, üzerine bir sürü inceleme yapılır.
Offf 2 gun kalmisNişan çarşamba malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?