Görümcem nişanımda benimle aynı elbiseyi giyecekmiş:(

Zeynep güven de öyleydi, insan bi acaba diyor. Her gelişinde Yen'i bir bomba patlatırdı

ve bunların hepsi 1 ay içinde mi oluyor? Benim elbise bulup beğenmem 6 Aydan başlıyor.

Ya isterse 1 günde olsun
Allah aşkına 1000 erkekten kaç tanesi hiç tanımadığı ama görünce etkilendiği bi insanla babası bi kere gördü diye evlenmeye ikna olur? Etkilenmek hoşlanmak falan eyvallah da evlilik bu yani. Hani orda bile iş bi şekilde kıvırılabilirdi işle alakalı bi mevzuydu vs diyerek. Görür görmez kör kütük aşık mı oldular

Sayfaları geriye doğru okuyordum ben de hep bi fake mevzusu dönmüş onu bulmaya çalışıyordum, nereden şüphelenilmiş diye.
Baba dedi diye adam anında evlenmeyi kabul etmiş yani çok enteresan. Kendi aramızda söz yapıp, tanıyalım dememiş yani. 3 gün içinde nasıl kabul etmiş ki.

Görümcenin 3 senedir sevgilisi var laf söz çıkmamış. Konu sahibininki hemen çıkıyor. Konu Sahibi ve görümce farklı illerde yaşıyor herhalde. Laf söz çıkar diye bu kadar düşünen aile, görümcenin yaptığa olaya ne tepki vermiş? Nasıl hemen tekrar nişana ikna olmuşlar ki?

Zaten son mesaj tam bir fiyasko 6 sezon heyecanla izlediğin diziyi saçma sapan bitirirler de ee noldu şimdi olursun ya hani onun gibi. Ben nişanda evlenme teklifi kısmına oha dedim. Taşlı elbisenin marifeti olsa gerek.

Komşulara rezil oldu amaç zaten dedikoduyu önlemekti, bundan ala dedikodu malzemesi mi olur

Görümce gelip evi yıkacak, ertesi gün kızın babası ses etmeden nişana he diyecek. Yani burda hep olay üç kişilik geçiyor. Çocuğun ailesi kızın ailesi falan yok piyasada. Babası nişanlanıcaksınız demiş bi orda mevzuya dahil olmuş. Çocuğun da görümceden başka akrabası yakını yok sanırım ana baba falan.

Zaten son mesaj tam bir fiyasko 6 sezon heyecanla izlediğin diziyi saçma sapan bitirirler de ee noldu şimdi olursun ya hani onun gibi. Ben nişanda evlenme teklifi kısmına oha dedim. Taşlı elbisenin marifeti olsa gerek.

Yani bu kısım da saçma. Orda bi nişan töreni var. Nasıl cesaret edip kızın butun ailesinin ve dünürlerinin önünde evlenme teklif edersin. Konu sahibinin babası bu kadar hassas iken bu mevzuya konya ovası minvalinde yaklaşmamış olsa gerek.

Evet baba istedi diye he demişler. Ben erkek olsam kızını falan mı bana kakalıyo derim mesela.

Evet bütün bu olaylar hayatın akışına ters benim ailem mahalleye sokmaz

Evet baba istedi diye he demişler. Ben erkek olsam kızını falan mı bana kakalıyo derim mesela.
Normalde hiçbir erkek kabul etmez ki kıvırır zaten. Aşık bile olsa evlenmeye hazır değilse istemez. Evlenmeye hazır olsa bile 3 gündür tanıdığı kişi doğru kişi mi bilemeyeceği için istemez. En fazla kendi aramızda söz yapalım o halde der. Erkekler kadınlar gibi değil, duygu seline kapılıp da iş yapmazlar. Benim şu an bulunduğum il mesela orta büyüklükte bir il diyim, küçük il tanımına yakın belki de. Burda bile kızlar sevgili yapabiliyorlar, kimsenin kimseye bir şey dediği yok, artık küçük illerde bile normal karşılanır hale geldi bu durum ki görümcenin 3 senedir sevgilisi olduğuna göre o ilde de bu durumlar normal karşılanıyor demek ki.

ama lütfen görümcenin sevgilisi istda.. aynı şehirde değiller ve adamın içine doğmuş görümcenin bu kıskançlık halleri tutmuş kızın abisinin nişanında evlilik teklif etmiş pervasızlığında böylesi.. görümce sevgili insanların özel günlerini mahvetmekte üstlerine yok maşallah.

Öyle miymiş; ama sonuçta kız gitmiyordur ya buluşmak için, oğlan geliyordur görümcenin bulunduğu şehre, yine laf söz olması gerekirdi. Vay annesini demek adamın içine doğmuş, bir tek beni böyle evliya gibi erkekler bulmuyor zaten, nerde fettan gider onu bulurlar.

Biz fake dedik carladılar fake diyenler banlansın falan... Her kelimesi saçma konunun, görümcesi kapiya gelmiş de sen benim aşkımı kardeşimi çaldın demiş de, yok nişanlısı görümcenin elbisesini kesmiş de, insan gidip gelinin elbisesini aliyorsa ailesinin ne tepki vereceğini bilmez mi ben olsam abimi tanırım kapıya gidip geline küfür etmeler ertesi gün barışıp nişana devam etmeler mübarek cennet mahallesi, hem süper marka bir elbiseyi bulup beğeniyor gelin, görümce de aynı elbisenin çakmasini buluyor, tanışma isteme gelinin nişanlıgi bulması,görümcenin bunu görüp çakmasini bulması hepsi 1 ayda oluyor.

Zeynep güven de öyleydi, insan bi acaba diyor. Her gelişinde Yen'i bir bomba patlatırdı

ve bunların hepsi 1 ay içinde mi oluyor? Benim elbise bulup beğenmem 6 Aydan başlıyor.
Zeynep güven şu kv si bi kaç gün içinde ölen kadın değil miydi hani kocası kanepeyi falan yakan? Fake mıymış o konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…