- 13 Ocak 2015
- 1.996
- 1.960
- 133
- 45
aaaa gerçekten miiii???????bırak giysin onun ayıbı..
dua et düğünde seninle gelinlik giymesin..
öylesinide gördük burda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aaaa gerçekten miiii???????bırak giysin onun ayıbı..
dua et düğünde seninle gelinlik giymesin..
öylesinide gördük burda.
nişanlınıza söyleyin ya ablasının o elbiseyi giymesini engellesin söylesin ya da size yeni elbise alsın ayıp yani nişanda gelinle aynı şeyi giymek,düğünde de gelinlik giyer...
kıyafeti değiştirArkadaşlar merhaba, bir ay önce konu açmıştım işe başlayacağım yöneticiden etkilendim galiba o da etkilendi diye:) Sağ olsun tüm forum beni aşağılamıştı ama yanılmamışım. Çok hızlı bir ilişkiye başladık buraya girmeye bile fırsat bulamadım o yüzden konunun devamını getiremedim kusura bakmayın :)
Bu çarşamba kısmetse isteme olacak ama biz isteme ve nişanı bir arada halletmek istiyoruz. Önce evde isteme çekirdek ailelerle arkasından da evimizin bahçesinde nişan düşünüyoruz.
Sevgilimle her şey gayet yolunda gidiyor ancak sorun şu ki kendisinin evlerden ırak bı ablası var. Nişanlıma adeta aşık. Ve nişanımızda benim giyeceğim elbisenin kremini giymek istiyor. Nişanlım asla beni ezdirmez ablasına nişana gelme dedi ama bunu ailesi kabul etmiyor
Bir de ben elbiseme çok özendim iyi bir markadan bana göre yüksek bi fiyatla aldım. Ama bu kadın gitmiş aynı elbisenin kremini 500'e bulmuş nasıl bulduysa bana hava atıyor sen enayi gibi o kadar para verdin aynını ben bak kaç paraya buldum diye.
Şimdi sizce ne yapmalıyım, kıyafetlerimiz alındı her şey hazır. Nişanlımı ablasına karşı daha çok doldurup gelmemesini sağlamayı istiyorum. Aile içini de bozmak istemiyorum açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Buda elbisem.
Bu arada nişan çarşamba ve ben bunu cumartesi öğrendim. Elbise üzerime göre yapıldı değiştirme imkanım yok ve değiştirmeye bütçem de yok malesef
aaaa gerçekten miiii???????
evet. bunu hatırlıyorum.
konu sahibinin eltisi bildiğin beyaz uçuş uçuş bi elbise giymişti. eşi de yani damadın kardeşi de lacivert gibi bi smokin giymişti. letinin başında da çiçekten tac vardı.
ya keşke bulsak ama baya eski konu.
aha buldum.
gelinlikle düğüne giden elti buydu.
kaldırıldı fotolar bu konuyada eklenmişti diğer konunun linkide verilmişti ama ordanda kaldırıldı.
captan eklemeyin artık gündeme gelmesin kadının başı yandı fotolar yüzünden.. bende pişman oldum ilk mesajımdan valla.aha buldum.
gelinlikle düğüne giden elti buydu.
captan eklemeyin artık gündeme gelmesin kadının başı yandı fotolar yüzünden.. bende pişman oldum ilk mesajımdan valla.
captan eklemeyin artık gündeme gelmesin kadının başı yandı fotolar yüzünden.. bende pişman oldum ilk mesajımdan valla.
İkiz gelin konusundaki arkadaşı yüklenilen fotoğraflardan birisi tanımış ve sanırım ailelere yansımış durum
@captain price WOLFROG
İkiz gelin konusundaki arkadaşı yüklenilen fotoğraflardan birisi tanımış ve sanırım ailelere yansımış durum
@captain price WOLFROG
Bence kıskanç mualemesi görür . Nişanda gözler sizin üzerinizde olacak onun halini de herkes ayıplayacakArkadaşlar merhaba, bir ay önce konu açmıştım işe başlayacağım yöneticiden etkilendim galiba o da etkilendi diye:) Sağ olsun tüm forum beni aşağılamıştı ama yanılmamışım. Çok hızlı bir ilişkiye başladık buraya girmeye bile fırsat bulamadım o yüzden konunun devamını getiremedim kusura bakmayın :)
Bu çarşamba kısmetse isteme olacak ama biz isteme ve nişanı bir arada halletmek istiyoruz. Önce evde isteme çekirdek ailelerle arkasından da evimizin bahçesinde nişan düşünüyoruz.
Sevgilimle her şey gayet yolunda gidiyor ancak sorun şu ki kendisinin evlerden ırak bı ablası var. Nişanlıma adeta aşık. Ve nişanımızda benim giyeceğim elbisenin kremini giymek istiyor. Nişanlım asla beni ezdirmez ablasına nişana gelme dedi ama bunu ailesi kabul etmiyor
Bir de ben elbiseme çok özendim iyi bir markadan bana göre yüksek bi fiyatla aldım. Ama bu kadın gitmiş aynı elbisenin kremini 500'e bulmuş nasıl bulduysa bana hava atıyor sen enayi gibi o kadar para verdin aynını ben bak kaç paraya buldum diye.
Şimdi sizce ne yapmalıyım, kıyafetlerimiz alındı her şey hazır. Nişanlımı ablasına karşı daha çok doldurup gelmemesini sağlamayı istiyorum. Aile içini de bozmak istemiyorum açıkçası. Sizce ne yapmalıyım? Buda elbisem.
Bu arada nişan çarşamba ve ben bunu cumartesi öğrendim. Elbise üzerime göre yapıldı değiştirme imkanım yok ve değiştirmeye bütçem de yok malesef